מלחשים ש...

אורלי_ל

New member
מלחשים ש...

ל- DEEP OCEAN יש היום יומולדת... אז מזל טוב!
והרבה אושר!

מלחשים ש...

הודעה זו עומדת להימחק בקרוב
אם הבנתי נכון, נראה לי שהפורום הולך לכיוון אחר מאשר שרשורי ברכות ואיחולים. בכל אופן, תמיד אפשר להשתמש במסרים.

שמעתי משהו בלחש באוזן ...

ובאתי
יום הולדת שמח לך הרבה אהבה טעם וריח מרעננים אוהבת מאוד אני נ.ב ואם ימחקו את ההודעה שלך אורלי ...אז בדרך שימחקו גם את שלי... לכל המעוניין - לוחם, הוא גם לוחם דרך הלב... האהבה !!!

deep ocean

New member
אורלי, חמודה, תודה!!! ../images/Emo39.gif

אבל למרות שאני בצוות הניהול של הפורום אין לי כל זכויות או פריבילגיות מיוחדות בפורום. אתם יכולים לשלוח לי איחולים במסרים חופשי חופשי

הבהרה ../images/Emo24.gif

אנחנו ננסה כמיטב יכולתנו להבהיר את הסיבה שבגללה אנחנו ככל הנראה נמחוק להבא שרשורים מסוג זה. ראשית, הסבר קצר ופשוט: הפורום הזה נועד להעברת מסרים בין אנשים (ולא מסרים פרטיים בין שני אנשים) בנושא דרך הלוחמים (ולא בנושאים אחרים). ועכשיו להסבר הארוך יותר: למה לא כתבתם את ההודעה ל-deep ocean בפורום אחר? נניח, "להרגיש טוב", או "אופנועים"? אנחנו מניחים שבגלל ההנחה שהיא מקושרת לפורום הזה, מה קוראים אותו, "פורום דרך הלוחמים". וההנחה הזאת מובנת מאליה, היא הרי כותבת בפורום ההוא (לפחות בעבר היא כתבה בו) ואפילו מהווה חלק מצוות המנהלים שלו (מצב זמני, טכני, חסר משמעות). ובכן, deep ocean לא מקושרת לפורום "דרך הלוחמים" ואנחנו ננצל את ההזדמנות כדי להזכיר לכולנו פעם נוספת: פורום "דרך הלוחמים" הוא לא מקום בפורום הזה אין חברים בפורום הזה אין מי שמחוייב לכתוב או לקרוא בפורום הזה אין כאלה שיש להם יותר "זכויות" מלאחרים הפורום הזה הוא לא של אף אחד מסויים אפילו לא של deep ocean. קרי, ההנחה ש-deep ocean תימצא פה מציבה את deep ocean בעמדה שהיא לא בהכרח רוצה להיות בה ושמה עליה מערכת של ציפיות שהיא בהחלט - אבל בהחלט - יכולה להסתדר בלעדיה. הרצון לגרום ל-deep ocean הרגשה טובה הוא נפלא
אבל מדוע לא במסרים? מדוע לעמוד מול קהל של עשרות או מאות אנשים ולהגיד ל-deep ocean בפני כל הקהל הזה "מזל טוב"? האם הקהל הזה הגיע כדי לבזבז את זמנו במידע שלפיו ל-deep ocean יש יום הולדת? הלשם כך הוא נכנס לפורום "דרך הלוחמים"? הפורום הזה לא נועד לגולשים מסויימים יותר מאשר לאחרים. לא היינו רוצים שאנשים ישתמשו בפורום "דרך הלוחמים" בשביל לכתוב אחד לשני ברכות יום הולדת (וזה ממש לא משנה אם אותם אנשים נוהגים לגלוש בפורום הזה או לא, או אם אותם אנשים הם מנהלים בפורום הזה או לא, הרי כל הדברים האלה הן אבחנות זמניות השייכות לעבר) פשוט מפני שלא היינו רוצים שיועברו מסרים אישיים במסגרת הפורום פשוט מתוך כבוד לזמנכם היקר
שפשוט אוזל מדי שניה ושניה גם אם אתם פשוט מעדיפים להדחיק את זה.
שלכם באהבה צוות המנהלים

תן לי דקה להתרגל אליך שוב

נדמה לי שפתאום הפכתם למשהו אחר. בשבוע שעבר היה פה יום הולדת לאחת המשתתפות ולא עשיתם כזה סיפור מהעניין. נראה לי לא לעניין כל ההרצאה הזו. אם החלטתם להיות פורום נטול small talk, כדאי להודיע את זה לפני שאתם יורדים על הודעות שכוונתן טובה.

deep ocean

New member
ההודעה לא היתה נגד אורלי או מתבוננת

אם ככה הובנה ההודעה, אז היא הובנה לא נכון. ההודעה של צוות המנהלים נעזרה בהודעות המזל טוב להבהיר משהו מסויים, אבל היא לא הייתה מכוונת נגד אף אדם. המציאות לא מתריעה מראש על אירועים שונים (פיגוע, פגישה ברחוב שמובילה לאהבה וכו´), וראיית המציאות בתור משהו קבוע זה - לא לוותר על הישן. מהות הפורום השתנה. היו גמישים.

../images/Emo18.gif הודעה זו מכילה רעל רגשי!

מן ההגינות להתריע כי חלקים בהודעה זו מכילים רעל רגשי של הכותב, כלומר כותב ההודעה השתמש בה ובקוראיה כדי לזרוק עליהם פסולת רגשית, מאירועי העבר שלו, כאבים פנימיים וכולי, בלי כל קשר אמיתי להווה או לקוראי ההודעה. אין לקחת הודעה זו באופן אישי. מרבית הרעלים מופיעים בחציה השני של ההודעה, לאחר שהסיפור עם צוות המנהלים שימש כטריגר כדי לעורר אותם. ועכשיו להודעה עצמה...
אני דווקא שמח. אני לא אוהב שאנשים "מתרגלים" אלי ואני מרשה לעצמי להניח שגם אף אחד מצוות המנהלים לא היה רוצה שמישהו "יתרגל" אליו או אל ההתנהגות "שלו" (אם יש למישהו התנהגות "רגילה", כלומר כזאת שעליה הוא חוזר שוב ושוב, זוהי התחלת הסוף, לא?). "כדאי להודיע את זה לפני שאתם יורדים על הודעות שכוונתן טובה". קראתי בעיון את ההודעה של צוות המנהלים (פעמיים!) ולא ראיתי שום "ירידה". כדאי לקרוא שוב את ההודעה לפני שרומזים שיש בה ירידה שכלל לא קיימת בה. להיפך, אם כבר אז ראיתי בה איזו שהיא התרפסות. אם הייתי מנהל "אמיתי" כאן (כזה שיכול למחוק הודעות והכל), הייתי פשוט מוחק את השרשור הזה, אבל צוות המנהלים העדיף להסביר (בצורה מפורטת ובהירה מאוד, יש לציין) משהו לגבי העברת מסרים פרטיים בפורום (תארו לעצמכם שכולנו נתחיל להעביר מסרים פרטיים בפורום... אגב, רבקה, אני רוצה לאחל לך מזל טוב על הטסט! כל הכבוד! אני מתכנן לפתוח על זה שלושה שרשורים במיוחד בשבילך! אל תדאגי, בפורום הזה אפשר הכל, זה בסדר שאף אחד לא מכיר אותך כאן, זה לא מפריע!). (
התחלת האיזור של הרעלים הרגשיים:
) ואם כבר, אז גם אני תמיד תהיתי על העניין הזה: מה הקטע של לעמוד באמצע קהל של הרבה אנשים ולאחל למישהו אחד מסויים "יומולדת שמח" בקולי קולות, כך שכולם ישמעו??? אם רוצים להגיד לו "יומולדת שמח" לא עדיף להגיד לו בצד, בפרטיות?
מה זה עניינם של כל השאר??? זה לא עלול ליצור איזו שהיא אווירה של "ביחד" או תחושה של מעין "קבוצה" כזאת, בזמן שאין כאן כל קבוצה? ואם מישהו לא מרגיש חלק מקבוצה כזאת או לא רוצה להיות חלק מקבוצה כזאת (שבמקרה של הפורום הזה ממילא אינה קיימת), זה לא עלול לגרום לו להירתע בצדק ולהרגיש שאם הוא פה אז הוא כאילו מצהיר על עצמו כעל שייך לאיזו שהיא קבוצה חברתית או משהו כזה? כל אחד מהאנשים בעולם הוא אדם נפרד ושלם בפני עצמו. וכל אחד מהאנשים בעולם יכול ומוזמן להיכנס לפורום הזה ולהשתמש בו, חד פעמית, רב פעמית, 10 פעמים ביום, או כמה שהוא רוצה, בלי צורך להודיע מראש ובלי צורך להשתייך לאיזו שהיא "קבוצה" ערטילאית שקיימת רק בהתכוונות של אחרים. כתוב בשורת הכותרת של הפורום "ותרו על החשיבות העצמית". אז יאללה, ותרו עליה כבר! תפסיקו להיצמד לזהויות הבדויות שלכם! בסוף עוד תאמינו שזה באמת אתם ואז תתחילו להגביל את עצמכם ברמות כאלה שחבל על הזמן... למעלה כתוב "פורום דרך הלוחמים" ולפי מה שהבנתי הפורום הזה עוסק בדרך הלוחמים. כל מי שמתעניין בדרך הלוחמים יכול להשתמש בפורום הזה. הפורום הזה מרכז מידע בקשר לדרך הלוחמים. אם הוא יהפוך לקבוצה חברתית כזאת או אחרת, מה עם אלה שמתעניינים בדרך הלוחמים אבל לא בקבוצה החברתית שהשתלטה על הפורום? (אני לא אומר שהשתלטה הפורום קבוצה חברתית כזאת או אחרת, אבל אני חושב שמנהלי הפורום מונעים אפשרות כזאת בעודה באיבה) ולגבי איחול היומולדת למישהו בקולי קולות, כשיש מסביב איזה 200 איש: זה תמיד הרגיש לי קצת חוצפה, כאילו משתמשים בו כדי להשמיע אחרים במשהו. אם אתם רוצים להגיד לכולם שיש לו יומולדת, תגידו לכולם!... למה הוא צריך להקשיב לכם, אם אתם בכלל לא מתכוונים לדבר איתו באותו הרגע?

האמת בלבד... ../images/Emo8.gif

1. הכללים לא השתנו.
2. את תמיד מוזמנת לאחל "יום הולדת שמח!"
אם את משוכנעת שזה תורם לכולם.
3. אנחנו עשויים למחוק הודעות שנדמה לנו שאינן תורמות, או שעלולות לפגוע.
4. אין לך על מה לבקש סליחה, אבל אם את בכל זאת מרגישה צורך לבקש סליחה, את מוזמנת - ואנחנו נקבל אותה בשמחה.
ובמקרה כזה גם אנחנו נבקש ממך סליחה!
5. לא ניתן לצפות התנהגותו של אדם. היום X נראה לנו/לך פוגע, מחר X ייראה לנו/לך בלתי-פוגע. הרי אנחנו בכל שניה משתנים ומשתפרים, אז איך יכול להיות שדעתנו תישאר כל הזמן זהה על כל דבר?
באהבה צוות המנהלים - יה-יה, L I Z A R D ו-deep ocean נ.ב. אנחנו שומרים לעצמנו (וגם לך...) את הזכות לשנות את דעתנו בכל רגע, בכל שניה, לכל כיוון, ביחס לכל נושא. אנחנו גם שומרים לעצמנו (ולך...) את הזכות להחזיק בכל רגע נתון בכל דעה שתראה לנו, לפי שיקול דעתנו הבלעדי (ומקווים שגם את שומרת לעצמך זכות זו - במידה ואת רוצה בה
). אנחנו בלתי-מוגבלים (וכך גם את), למעט ההגבלות שאנחנו בוחרים להציב על עצמנו, לצרכי ניהול עצמי נוח יותר.
כל מה שאמרנו עד לנקודה זו הוא שטויות גמורות. כך זה תמיד, לא?
(וחוץ מזה, הדעה שלנו לא אחידה בשום נושא - הרי היא משתנית אצל כל אחד מאיתנו בכל רגע נתון - כך שבעצם אף אחד מאיתנו איננו עומד מאחורי הודעה זו
, אבל מה זה חשוב?
)

MsPiggy

New member
אבל ביינתים לא מוחקים את זה...

אז עד שלא ימחקו - מזל"ט למיכל על היום הולדת!!! ו
(נראה אם היא תדע מה יש שמה
)

למעלה