מלחמת פו-הו-הו-פ

DJ$upreme

New member
אחד השירים

זוכה לאחד הקליפים ואם יורשה לי להחמיא למפיק, גם לאחת ההפקות.

glass vegas

New member
פוקס פוקס פוקס קוואמי דה לה פוקס

פשוט גאון יאללה שיצא כבר האלבום

Funky Giraffe

New member
אני לא יודע מי הפיק, אבל

הוא עבד בצורה מעיקה. לגבי הטקסט... מי אמר ימים שחורים? קוואמי מפרגן לחבר'ה מהברנז'ה זה מגניב וזה, אבל כבר שמענו את זה. חבל למחזר.

DJ$upreme

New member
קוואמי ממש לאמפרגן לחברים מהברנז'ה

וזה אחד הטקסטים המפותלים, המורכבים והמדויקים ששמעתי ממנו. לגמרי KIDDING ASIDE ובלי קשר לצחוקיה.

DJ$upreme

New member
מומי לוי...../images/Emo9.gif

אחת משלוש הפקות שלו לאלבום של קוואם שרובו דווקא הוקלט לייב הפעם. אך לא השיר הזה.

DJ$upreme

New member
רובו זה עדיין לא אלבום לייב

כמי ששמע את האלבום, זכורות לי עבודות של עוד שני מפיקים לפחות חוץ ממומי. בנוסף, מה שהוקלט עם הלהקה, לא בדיוק הוקלט לייב, אלא טופל ובושל באולפן. כך או כך, הרבה צבעים לאלבום הזה. .

ושאלת השאלות

יותר טוב מ"כולם יודעים את התשובות"? *מצפה לתגובה עורך-דין-ית/פוליטיקאית חלקלקה

DJ$upreme

New member
אחר, לגמרי אחר.

בלי שאשמע את האלבום בסדר השירים הנכון ואחרי החלטות קשות של דילול כמה שירים - החלטות שמן הסתם יתקבלו - יקשה עלי לתת תשובה חד משמעית. מוקדם מדי...

rockninja

New member
אתה חייב להפסיק עם ההדלפות האלה

ממש קולט אביטל נהיית! (קולט?? אביטל!!!) ונעבור לפינתנו, "מה קורה עם חלוצי החלל" פתיח- לה לה לה לה מה קורה עם חלוצי החלל לה לה לה לה ומה קורה עם צ'ולו והיום בפינתנו, נברר מתי יוצא הדיסק השני של חמוצי החלל. בראיון שערכנו עם מנהיג, סולן ונגן הכלי הקשה של ההרכב- מירו לביא, הוא אמר: "אנארף, עובדים" עד כאן לפינתנו, "מה קורה עם חלוצי החלל" סגיר- if you, wanna talk for hours just go ahead now and if you, would like to send me flowers just go ahead now ביליליליביפ בילילילילפ בילילילי ב-לה-לה-לה-לה

Liyah

New member
צ'ולו פרה קדושה,

ואבן גבירול עובד על הפלואו שלו.

rockninja

New member
חחח תראו מי הגיח!!

מישהי שעומדת לגדול בשנה (של חתולים) מחר...
ס נ א ג -----> ל

Liyah

New member
מסתבר,

אני מזדקנת. רגל אחת וטחול אחד כבר בקבר. רותי סוף.

Da Judge

New member
אז את גם בקבר וגם בבית במחשב וגם כאן?

אפשר להגיד שאת בכל מקום.

seekid

New member
ממוחזר לגמרי.

נמאס כבר מהטקסטים האלה. במיוחד שהם כל כך ישירים ופשטניים. פיזמון נוראי. וכרגיל, הפלואו שלו פשוט לא מצליח לעמוד במה שהוא מציב לעצמו. הוא נשמע כמו ילד בר מצווה, היכן המודעות העצמית של בן אדם ששומע כל כך הרבה מוזיקה טובה? ממש מאכזב.

למעלה