מלחמת מיקורפון

beeri2

New member
מלחמת מיקורפון

אני מת הזה על השיר מתץ עליו !!!!!!!!!!!!!!! תגידו לא התאכזבתם מהביצוע שלו בהופעה כאילו לא יודע הם שרו אותו רגוע כזה בחסור התלהבות דיי התבאסתי וגם קרטון לילה אחד האהובים עשו אותו סבבה כל השיר נימי עמד בצד התפדח איך צקחתי בסוף השיר חוץ מזה הייתה הופעה ענקית בתתקעו בחצוצרה כל הקהל קפץ זה היה כזה אדיר

rockninja

New member
כן כי את קרטון לילה הם כתבו על נימי

ובאמת מלחמת מיק הזהב היה רגוע מדי, מירו היה צריך להתפרץ בקטע של: האא!! איך אני בא! יוצא מעין הסערה, כמו דרקון בפעולה, המללכה בסכנה, יוצא למלחמה, עם אור ראשון, שכאש פורצת מהמיקרופון.... (זה נכון)

M C A

New member
זה לא מפסיק גם כשאני מתקיף!

החרוזים הם כדורים של אש שאני מעיף, הם עטים אחד אחד אל לב המטרה, זה המצב שאני בשליטה מלאה על הבמות, אתם יכולים לראות, ולקוות שתצליחו לשרוד ולנסות את הטכניקות המטורפות שאני מנחית כאן עם מקל הקסמים! אני רוצה שכל רעננה תשמע ותדע, בא מהשחקים, מהספינה באהבה, להפיץ תתודעה, להמציא את חוקי המשחק, מביא אותה הפוך אני מביא את--- חייב להודות שגם אני די התאכזבתי מהביצוע הספציפי של מלחמת מיקרופון הזהב. להבא שבק - אני מצפה לפול אנרגיות בשיר הזה!

beeri2

New member
חבל שקואמי לא בא לשיר איתם

היה חסר גם קצת הקטע שלויו יו זה מיקרופון או ג'קי צ'אן צ'יקי צ'יקי צ'אן צ'אןמש' ב' ק' ס' עד הוו טאנג קלאן יו בויאקה השבק מהראפ עד לרוק בית הסוהר וקוואמי מגיע כמו זוהר אני בדואי זקן על השדרה החמישית הראש שלי מנהטן יו הלב שלי תקליט עולה על הרכבת כל הלילה לקהיר סטיגידיבו אל תעצרו את השיר איידישע ראסטמן- אני הולך למערב כמו המלך מני בגר בלי מוזיקה בפנים אני תמוז בלי יהודה עדר בדיוק עכשיו תנו לי בתופים לילות ערב המוזיקה שלי עולה שלב קדימה בוא איתי בוא איתי בוא איתי אני הפאנק המזרחי האמיתי יו קוואמי יו קוואמי סביב לעולם אני הסטרץ' מפוזי עד לבוגי עד לבתי בם (אני מבסטה וביגי ואיגי דיין וג'יימס לירון בריא עליך (ג'יגי !ואסטה מקוואמי לה ויסטה יה מאן

למעלה