מלחמת העולמות

מלחמת העולמות

יש למשהו מוסג מי זה ה Jeff Wayne הזה ומה הוא עשה חוץ מ war of the worls ? (שדרך אגב מומלץ בחם) עד דבר, יש איזה שהו הסבר למה war of the worlds כל כך ארוך? אני לא אומר ל Jeff Wayne איך מכתוב את המוזיקה שלו אבל זה מראה כאילו הוא רק ניסה למעלות שני תקליתים אד הסוף בעזרת חומר שמספיק למלות תקלית אחד כמו שצריך. הוא חוזר יותר מדי על קטעים שהם באמת טובים וכך הוא פשוט הורס אותם ומשעמם את המעזין.

jethro1

New member
תיקון שגיאות

מוסג-מושג חם-חום מכתוב-לכתוב למעלות-למלא תקלית-תקליט אד-עד למלות-למלא מעזין-מאזין

zambush

New member
יש עוד מלא שגיאות ../images/Emo73.gif

אבל השגיאה הכי גדולה היא שלא הערכתי נכון את האלבום הזה. סה"כ כן מדובר פה בפרוג, והסיבה היחידה שכרגע אני מוצא שבגללה חשבתי שמלחמת העולמות הוא לא פרוגרסיב היא מיעוט השיח לגבי האלבום. בכל אופן אני מתנצל ומקווה שהעניין נשכח.

תודה רבה

טוב אני רואה שאין לכם תשובות לענין אז תודה רבה. בקשתי תשובות לשאלות עניניות ולא שיעור עברית אני מקווה שהתגובה העלובה הזו תמחק בקרוב בכל מקרא לא נראה לי שאהיה פה כדי לראות את זה תודה רבה על הניסיון הנעים בפורום הלבבי שלכם

חייבים להתחיל להיות פחות מגעילים

חייבים להתחיל להיות פחות מגעילים לאנשים .. הם בורחים...

jethro1

New member
ליהודה ברקן

תשמע, אני באמת לא רוצה להעליב, אבל איך אתה מצפה שאתייחס ברצינות להודעה שכתובה בצורה כל כך מרושלת? אם אתה מצפה שיתייחסו אליך בכבוד התייחס גם אתה בכבוד לקהל קוראיך. אם יש לך קשיים בעברית- תעבור פעם שניה על ההודעה שכתבת. לגבי "מלחמת העולמות"- אני מכיר את האלבום ומעולם לא חיבבתי אותו. העובדה שמדובר ביצירה בעלת נפח שקלידים ואלקטרוניקה משחקים בה תפקיד מרכזי לא הופכת אותה בהכרח ל"פרוג". לי תמיד היא נשמעה מנופחת ומגוחכת מרוב חשיבות עצמית (רעה חולה ברבים מן האלבומים של הז'אנר). ובכלל- איך אפשר "להחליט" שיצירה מסויימת היא רוק מתקדם או לא? רק בגלל שהיא נוצרה בשנות ה-70 ,ארוכה ומייגעת, מסונתזת וחושבת את עצמה? אני חושש שצריך יותר מזה.

חשבת אולי...

שתיקון השגיאות נעשה על מנת ששאר חברי הפורום יבינו מה לעזאזל אתה רוצה? אי אפשר להבין שום דבר. מצד שני... עוד מישהו פה מרגיש שמותחים אותנו?

ידידי החוזר בתשובה

אתה חוזר ועושה את הטעות שרבים עושים, ומחליט ש"כל הפורום חרא" על פי הודעה אחת פוגעת. אז אני לא אטרח ואאריך בתגובה, בזמן שאתה מוותר על חברתנו מבלי לבדוק את מהותה. אתה מוזמן להשאר ולהכיר את המקום או לברוח עכשיו - פעל על פי מצפונך, רק אל תאשים אותנו בחטאים שלא חטאנו בהם.

למעלה