מלחמת העולמות 2

shavitmass

New member
מלחמת העולמות 2

הבוקר נקלעתי במקרה ,בדרכי לשוחח עם מנכ"ל המועצה, לעצרת שערכו הורי וילדי כיתה ה-1 מבית הספר ניצני השרון במועצה. הסיבה - הילדים לומדים כחודש וחצי ללא מזגנים . החשב המלווה - חתם על הזמנת עבודה. הקבלן - לא מוכן לבא לעבוד מכיוון שהמועצה חייבת לו כספים בעבור חובות עבר. המנכ"ל הציע לבקש הצעות מחיר לטפל בתיקון ( 850 ש"ח!) - החשב מתנגד. -> המזגנים לא מטופלים -> הילדים לא יכולים ללמוד. המועצה הזמינה משטרה - שבעשר דקות הקפיצה 3 ניידות למועצה כ - 7 שוטרים! לטפל ב- 25 ילדים ו- 6 הורים שממיליא היו בדרכם בחזרה לבית הספר. אני חושב שטעו ההורים שלקחו את הילדים למועצה היום! זו לא הדרך הנכונה לטפל בבעיה ! אני מכיר כמה דרכים אחרות שהיו יכולות לסיים את הבעיה במהרה ובמסגרת החוק . מצד שני משטרת ישראל הקפיצה 3 ניידות לטפל בארוע , מינורי של הפרעה לסדר הציבורי, כשיש כל כך הרבה בעיות אחרות הקשורות לעבירות רכוש ברמות שונות המתרחשות באזור כולו וכמובן לא פוסחת על הישוב שלנו. בעיות שמחייבות הצבה של שוטר אחד לנהל תחנת משא"ז בצורן ( שהובטח שיגיע בתחילת מאי והשבוע התקבלה הודעה שהמינוי בוטל!),בעיות שהמשטרה כמעט ולא עושה כלום למנוע אותן בתירוצים של חוסר כ"א ואו תירוצים אחרים. התנהגותם של חלק מהשוטרים היתה בעייני המביט מהצד לא עיניינית ( כאילו הפריעו להם באמצע הקפה של הבוקר...), במקום לבדוק מי אירגן את הארוע ומי האחראי לו , המשטרה עצרה לחקירה 2 תושבים שהיו נוכחים בהתכנסות שבהחלט לא היו מהמארגנים של ההתכנסות. הסיפור הסתיים כשנלקחו לחקירה במשטרת נתניה 2 תושבים - תושבת שהעירה לשוטרים שהניידות שלהם חונות על המדרכה, חוסמות את שדה הראיה ושעל ידי כך הם לא נותנים דוגמא ראויה לילדים שלומדים זהירות בדרכים, השני שישב באותו הזמן במשרדו של מנכ"ל המועצה, ביחד עם מהנדס המועצה ואיתי על מנת לחפש דרך יצירתית במסגרת האפשרויות ,לפתור את הבעיה אל מול החשב המלווה ומנהל מחלקת החינוך. בתקווה שהמזגנים יתוקנו במהרה והמשטרה תתפנה לטפל בעברינות בוואנדליזם האמיתי ברחובות שגורמים נזק הן נפשי והן כספי לתושבי הישובים באזור והן פוגעים ברכוש הרשויות. שביט מס - חבר מליאת המועצה סיעת אופק

את הניידות היה צריך לצלם וישירות לעיתון

ארצי לא מקומון כך גם יטופלו השוטרים שחושבים שהכל מותר להם חוץ ממה שבאמת הם מחוייבים לעשות

שוב השטויות הרגילות

צלם לעיתון אולי אתה חושב שאתה האיש שמנהל את המשטרה ? לדעתי אתה אחד מהחנונים האלה שצועק מרחוק ורק נותן עיצות רעות אבל תמיד יוצא נקי בגלל התכונות האלה כולם עוד עלולים להקשיב לך , אל תשים את עצמך דובר של החוק והמשטרה אתה רק גולש בפורום !

כניראה

כשנולדת החסידה באה פעמיים הביאה אותך וחזרה להתנצל מי שם אותך פרשן לדברי אחרים? נו טוב אין שכל אין דאגות

gillb

New member
מאבק צודק

מאבקכם צודק ונכון. שמעתי על סיפור המזגנים וזה פשוט מצחיק. מהיכרותי את ציצקו ניראה לי, שהוא כבר מיצה את כל הדרכים (אני מקווה, שאני לא טועה) ולא נותרה לו ברירה אלא ל"צאת לרחוב". כיו"ר וועד ההורים בית הספר "ניצני השרון" מסורה לציצקו הסמכות לקבוע את טקטיקת המאבק. לענין הילדים, אבקש, תחילה, לסייג את דברי מאחר ולא הייתי במקום ולא ראיתי את ההפגנה. את הילדים צריך להשאיר בבית או, לחילפין, אם רוצים ללמד אותם פרק בהילכות מאבקים (דבר שהוא לגיטימי ונכון) יש מקום לדאוג, שהם יעמדו בצד, ליד מבוגר, שתפקידו לדאוג לאי מעורבותם באופן פעיל בהפגנה. כדאי ורצוי שיהיו מעורבים בהכנת שלטים, נשיאתם וכו... בהצלחה במאבקכם הצודק. שמעתי על סיפור המזגנים. אני מקווה שהדבר יתוקן בהקדם. בברכה גיל ברקאי, צורן הפרדה עכשיו!!!

shavitmass

New member
העניין שאין חולקים על הבעיה והצורך בפתרון

מברור שעשיתי המצב כזה: יש כרגע בישוב 14 מזגנים שלא תקינים. למרות שיש תקציב, יש הזמנת עבודה החברה שזכתה במכרז לא באה לטפל במזגנים. מכיוון שיש קבלן , החשב המלוה לא מאשר להתקשר עם קבלן אחר ( למרות שנאספו הצעות מחיר). מנכ"ל המועצה ומנהל אגף החינוך מטפלים בנושא. לפי הבטחת הקבלן, הוא יגיע במועצה לשיחה על מנת לפתור את הבעיות בינו לבין המועצה , לאחר מכן יש שתי אופציות: א. הקבלן ילך לתקן את המזגנים. ב. המועצה תחלט את ערבויות הקבלן ותעביר את העבודות לקבלן אחר. צריך עוד טיפה סבלנות , כל מי שיכול היה להיות מעורב בפתרון הבעיה מנסה לסייע. שביט

שימי1984

New member
נראה לי שישבת בחוץ לפני שכתבת פה

בשעה 17:22 נעים בחוץ יש אוויר טוב, אבל כנראה ששכחת איך להיות תלמיד בשעות הצהריים שחם בכיתות ואין אוויר ואחרי שמשחקים בחוץ כדורגל כדורסל או סתם לדבר בחוץ עם החבר'ה בהפסקה רוצים להיכנס לכיתות שנעים בפנים...

נו אז חם

מה סוף העולם הגיע חודשיים אין מזגן העולם התמוטט עוד מעט תקנו גיפ אדום לכול תלמידה ושחור לכול תלמיד כי הספסל באוטובוס לא נוח. יש גבול לטמטום מזגן כן אבל אם יש בעייה הולכים להפגין? מי הטיפש שיזם את הקטע ההזוי הזה, ברור שצריך להעיף אותו מתחומי בית הספר שימוש פוליטי בילדים אסור ע"פ החוק אתמול הגשתי תלונה בכפר סבא על האירוע ואני מקווה שמי שעשה שימוש ציני בילדים יבוא על עונשו .

ariel2008

New member
הפגנה

אני חושבת שההפגנה נבעה גם מעניין המזגנים שמכעיסים ובצדק (למרות שכשאני למדתי בבית ספר לא היו מזגנים- אבל מעל טמפ' מסויימת שחרורו הביתה כי זה היה בלתי אפשרי ללמוד) , וגם בגלל שיש כל כך הרבה דברים ביישוב שפשוט לא מתפקדים וכבר נמאס! ואם הפגנה גורמת לכך ששמים לב למישהו או למשהו - אז זאת הברירה האחרונה שנותרה לנו.... בעניין המשטרה- לא רוצה לעשות הכללה, אבל זה ידוע ששוטרי ישראל לא בדיוק מנומסים....חבל שבאמת הם טורחים להגיע לפיזור הפגנה כזו ולא דואגים למצבים יותר חשובים... אכן אני מקווה שהבעיה תיפתר במהרה וממש חבל שדברים צריכים להגיע למצב הזה- כי בסופו של דבר זה מה שהילדים שלנו לומדים, שהכל יכול להיפתר באלימות.... לא שהפגנה היא אלימה- אבל ביחד עם "טיפול" השוטרים ומעצרים וכו' זה כבר הופך לסאגה לא נעימה.

golbfuckus

New member
הפגנה אז מה!!!!

עד ימי גולברון לא היו הפגנות. כנראה בגלל שגולברון שהגיע מההסתדרות (פקידון זוטרון) והוא מומחה בהפגנות התחילו השביתות מה קרה, הפגנה זה צעדון לגטימון. ציצקון, תמשיך להשבית כמה שיותר - יותר טובבון ילדנו הרכים יותר חשובים מגולברון, החשבון והמהנדסון שחומסים אותנו............... ציצקון שים לב - אתה ראש המועצה הבא, גבר גבר..........

shavitmass

New member
סוף דבר.

אתמול , יום חמישי ( יום לאחר עצרת המחאה של ההורים ותלמידי הכיתה) המזגנים תוקנו. 1. עכשיו נשאלת שוב השאלה, למה לקח למועצה חודש וחצי ועצרת מחאה אחת ,לטפל בבעיה? 2. מי לוקח על עצמו את האחריות? 3. כיצד דואגים שהנושא או שכמותו לא יחזור על עצמו? 4. האם זו שיטת הפעולה שאנו רוצים שתהיה על מנת לקדם דברים במועצה? לגבי עצרת המחאה במועצה: פנו אלי מספר תושבים לגבי נושא החוקיות וברצוני להבהיר את שכתבתי: ע"פ החוק אין צורך באישור משטרתי על מנת לקיים עצרת מחאה של עד 50 איש כולל שימוש במגפונים ואו כרזות ( וכמובן שהשוטרים שבאו הטעו או שלא ידעו את החוק...). מצד שני, החוק לא מאפשר למשתתפים להפריעה לסדר הציבורי. כך שלהבא במידה ועושים עצרות מחאה יש לקיימן מחוץ למועצה ( בצד שני של המדרכה) ולא להפריעה לסדר הציבורי . לדעתי עצרות או הפגנות הינן צעד אחרון לאחר שכל הדרכים מוצו , אכן ההורים היו מיואשים ובצדק רב מטיפול המועצה בנושא! אולם לדעתי פניה לחברי המועצה היתה מביאה לפתרון מהיר יותר של הבעיה וחבל שאיש מחברי המועצה לא ידע על הנושא לפני העצרת מחאה. בתקווה שלאיש לא יהיה צורך להשתמש בכלי דמקרטי זה. שביט

כרגיל אתה מטעה

5 זו התקהלות לא חוקית ונסיון למרד . מגפון זו הפרעה לסדר הציבורי ויש לציבור עניין לכן מבחינת החוק הדבר מצריך משטרה ואז לצערי בגלל השטויות של תושבי קדימה וחוסר הסבלנות שלהם הועסקה משטרת ישראל בעניין טיפשי של ווכחנות פוליטית על גב הילדים שלכם.

shavitmass

New member
שחור ולבן ( או ממש אחרת 13)

על תיתן לעבודות לבלבל אותך!! כשאכתוב שחור תכתוב לבן ולהיפך ( התרגלתי). ראשית לא היה שימוש במגפון! לו היו משתמשים באחד, זה עדין לא נחשב כהפרעה לסדר הציבורי ,כשם שעשיית רעש בין 0700- 2300 לא נחשבת שכזו. לגבי ווכחנות - חבל שלא הייתה לשמוע את תגובותיהם של עובדי המועצה שהיו במקום ומכירים היטב את העובדות! את דעתי לגבי הארוע הבעתי בצורה מאד ברורה ולכן לא אוסיף. לגבי ניסיון למרד
זה מקסימום נשמע כמו המרד כל הבאונטי ( החטיף עם הקוקוס). שביט

ושכחת

לכתוב על השימוש בילדים זו בלבד עברה שיש לפתוח בגינה חקירה פלילית זו החשדה בשימוש בקטינים משהו חמור מאוד אבל לרגע שכחתי ציציקי הוא חבר שלך , אז ברור שהוא עשה הכול בסדר נכון שביט מס?

shavitmass

New member
ממש ככה 123

1. ציצקו הוא חבר שלי ואפילו חבר מעולה! אני מעריך את העשיה שלו למען הישוב בהתנדבות! והלוואי והיו עוד 100 ציצקו בישוב. וזה כבוד גדול לי 2. לגבי שימש בילדים, לא כתוב בשום מקום שילדים המלווים בהוריהם הינה עבירה על החוק! (מברור שעשיתי משרד החינוך לא עשה אף פעם כלום נגד הורים שלקחו את ילדיהם להפגנות - וטוב שכך, קצת ערכים דמוקרטים לא מזיקים לאיש- שיעור באזרחות אפשר לעשות גם מחוץ לשערי בית הספר). חבל שהמועצה הזדרזה להזמין ניידות משטרה - לדעתי הופעל שיקול דעת שגוי מאד במקרה. למרות חוסר הנעימות בארוע. כמעט כל עובדי המועצה שהיו נוכחים בארוע ,גילו הזדהות מלאה עם ההורים ובעיקר עם הילדים. 3. מכיון שציצקו היה רוב הזמן איתי במשרדו של יוסי ברק לחפש דרכים לפתור את המשבר הזה ולא היה מהמארגנים של הארוע ,אלא הגיע על תקן של יו"ר וועד ההורים, ברור שאין מקום לערב את שמו בארוע (אם בכלל בטח לא לשלילה). עובדה שלמחרת היום המזגנים טופלו והעצרת מחאה פוזרה עוד לפני שהמשטרה הגיע ( הילדים וההורים היו מחוץ לבנין המועצה בדרכם חזרה לבית הספר כשהניידות הגיעו). פרט לזה כתבתי את דעתי על הארוע . שביט

וזה הסבר של חבר מועצה

ממש גרוע עד כדי צער עמוק , תשתפר קצת אתה משעמם פחד בסולם המעולה הוא טוב מכול הצדדים או רק בתור אחד שמוציא ילדים להפגנה במקום ללמוד , ממש חינוך למופת ערכי בישוב קדימה , מזל שהוא יו"ר רק בקדימה ולא בצורן .

shavitmass

New member
בעיה בהבנת הנקרא?

ראה את הפוסט הראשון שלי: "אני חושב שטעו ההורים שלקחו את הילדים למועצה היום! זו לא הדרך הנכונה לטפל בבעיה !" מכאן תמשיכו לפרשן ביציע. בברכה, שביט מס - חבר מליאת המועצה סיעת אופק

יציע

אתה ביציע חבוב אם לא הפנמת עדיין אז כנראה כול הכוחות לפחות בצורן ישאירו אותך ביציע חחחחחחחחחחחחחחחחחח ממילא המועצה תעבור לצורן בבחירות הבאות ראה הבטחתי שים לב איך זה מתגבש לאט לאט

למעלה