מלחמת המינים 2010.

מלחמת המינים 2010.

מי הטמבל שיעץ לגברת א' להיחשף במעמד של פסטיבל וקרקס תקשורתי שכזה...? במקום לשמור על ממלכתיות אלגנטית,להגיע כאנדרדוג,ולקחת יתרון תקשורתי בקלות, כל הדבר הזה הפך לעליהום פמיניסטי ומפגן כוח מיותר. לדעתי בר לב כבר שומע את הניאגרה נשטפת על החיים שלו כפי שהכיר אותם עד כה.

יש לי הרגשה

שזה מהלך מחושב עד לפרטי פרטים מבלי לדעת מה באמת היה או לא היה שם, מי אשם או לא אשם זאת הדרך שלה להתפרסם, ואני לא אהיה מופתעת אם בעתיד הקרוב מאוד היא גם תנסה לרוץ לכנסת . . .

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifזאת היא הדרך שלה להתפרסם???

אני מאחלת לך שלעולם לא תצטרכי לגלות כמה כוחות נפש צריכה אישה לגייס כדי להודות בפני עצמה שהיא עברה תקיפה מינית, כפי להחליט לקבל טיפול עבור עצמה ועוד יותר מהכל - כדי להתלונן במשטרה. במקרה הספציפי הזה מדובר באישה מספיק מפורסמת, אבל בלי קשר - משום מה נראה לי שצירוף של I ל Q וטיפה מאמץ חשיבתי ואולי גם רגשי יובילו כל בר-דעת להבנה, שתלונה במשטרה על תקיפה מינית (+עליהום טוטאלי בתקשורת, כמובן) זו לא ממש דרך מוצלחת להתפרסם.

גם אני

לא מאחלת את זה לאף אחת. אנחנו עדיין לא יודעים מה באמת היה או לא היה שם. אני חושבת שאישה בוגרת ומבוגרת לכל הדעות שעוסקת במניעת אלימות וכבר לא בת 17, יודעת איך לשמור על עצמה, ואם היא כבר אמרה לא והתכוונה ללא והוא אכן הטריד ותקף אותה מינית כפי שהיא טוענת קשה לי להבין איך היא חיכתה עם זה שנתיים וחצי, ממי שמתיימרת להיות מומחית לאלימות ומניעת אלימות ונראית בהחלט אישה חזקה ואסרטיבית הייתי מצפה שתוציא את זה לאור ותתלונן על כך הרבה קודם. לגבי האם כל החשיפה הזו תעזור לה בהמשך הדרך ימים יגידו. ולמען הסר ספק, גברים שבאמת תוקפים מינית ונוהגים באלימות נגד נשים מקומם מאחורי הסורגים ויפה שעה אחת קודם!

אנחנו באמת לא יודעים מה היה שם באמת

אבל מסע ההכפשה הזה נגדה פשוט מזעזע בעיני. לגבי: "אני חושבת שאישה בוגרת ומבוגרת לכל הדעות שעוסקת במניעת אלימות וכבר לא בת 17, יודעת איך לשמור על עצמה" - ובכן.. את טועה. אין שום קשר לגיל, לבגרות, להשכלה או למעמד. שנתיים וחצי זה זמן קצר במקרים של אלימות בכלל ואלימות מינית. הרבה נשים מתלוננות שנים אחרי. הקרקס התקשורתי הזה רק מלמד נשים נוספות שלא כדאי להתלונן. אני באמת לא חושבת שזו דרך של מישהי להתפרסם. מעבר לזה - כמו שכתבת את וכתבתי אני בכותרת: אנחנו באמת לא יודעים מה קרה שם, אבל הרבה יותר נוח לאנשים (ולתקשורת) להכפיש אותה מאשר אותו. זה שהיו שם בגידות ויחסים אינטימיים מחוץ לנישואים - זה כנראה כבר הובהר (ועל כך כואב לי הלב על אשתו ומשפחתו, שצריכים להתמודד עם כל האינפורמציה הציבורית הזו). האם היו גם הטרדות ואונס (לא שלה, של המתמודדת השנייה) - זה עניין משפטי שמערכת המשפט תצטרך לבחון אותו.

מסכימה איתך.

מתיחסת לחלק הראשון. על הפרשה עצמה אני לא רוצה לדבר ולא רוצה להיכנס לזה.

ye44

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

תגידי את שונאת גברים ? ואם הוא יצא זכאי מה אז ? כל עוד הוא לא נמצא אשם הוא בחזקת חף מפשע
זה שהיא מתבטאת יפה זה לא עושה אותה ישרה ! לטעמי היא רודפת פרסום ,אישה שחווה מעשה תקיפה מינית לא ממשיכה בחייה כאילו כלום לא קרה ונזכרת לאחר שנתיים שהיא הייתה קורבן לתקיפה מינית, אחת שמעורבת בנושא היא יודעת טוב מאד את החוקים ! תעקבי אחרי הרפרטואר שלה ותוסיפי את ה I ל Q וטיפה מאמץ מחשבתי ואולי גם רגשי תוביל אותך למסקנה שהיא לא שה תמים
הקלשאה של כוחות הנפש וכל הבבלת ,צריך לטפל בכן מהגן שאם נפגעתן צריך להתלונן במיידית ! ראבאק היא בת 48 מכירה את הנושא מקרוב היא לא בת 15

../images/Emo6.gif

שאדם אלים ובוטה כמוך יגיד "צריך לטפל בכן מהגן שאם נפגעתן צריך להתלונן במיידית !" ענק! גש להום סנטר. תקנה מראה. זה יכול להואיל לפעמים.

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את מתכוונת אדם רציונאלי ועדין
אלים ? לא זכור לי מעולם שהרבצתי למישהו או מישהי ! ציני אני כן ואני אוהב את זה
את מסוג הנשים שמחפשות לנגח גברים בכל הזדמנות וכל סיפור מצוץ מהאצבע וגם אם לא, הופך לטלנובלה שלמה
זה מזרים לך ולכל חבורת המועודדות את האנדרנלין ,כיוון שאתן נשים מתוסכלות ומתוסבכות
בקצב הזה אין לי ספק שתסיימו את שניים שלושה העשורים של חייכן בבדידות מזהרת כי איזה גבר יוכל לסבול אתכן
אה בעצם יש , גברים וירטואלים

אלימות היא לא רק להרביץ

אולי אתה לא חושב שאתה אלים. מי שקורא את כתיבה שלך מבין שאתה בהחלט זקוק למראה. הום סנטר, כבר אמרתי?

ye44

New member
כתיבה אלימה ? את חיה בפרנויה

פסיכיאטור כבר אמרנו

לכל המתיפייפים והמתחסדות

ממליץ בחום לקרוא את הכתבה המזעזעת ב 7 ימים היום בידיעות.עמ' 18. אני לא מביא ציטוטים,כי כל מילה שם חקוקה באבן ומפחידה. לצערי לגבי הפרשה הנוכחית כל אחד ואחת מאיתנו מגיעים עם ההוויה האישית שלנו ועם דברים מסויימים שחווינו או ראינו. ואני לא מדבר דווקא על ההבדל המגדרי שלנו שמן הסתם פועל בתת מודע. כשאני מבין כמה אנשים חפים מפשע יושבים היום מאחורי סורג ובריח על לא עוול בכפם. כשאני יודע מה זה שהחיים שלך נעצרים פשוטו כמשמעו,כשהשם שלך מושחר,כשהלשונות מרננות,כשידך אינך מספקת לייצוג משפטי הגון ומקצועי,כשאני מבין ויודע שכל זה יכול לקרות לכל אחד ואחד מאיתנו בבוקר בהיר אחד,רק כי מישהי התלוננה עליך במשטרת ישראל. אם כל ארגוני הנשים ושדולות הנשים למיניהן היו מקפידות באותה נשימה,ולאורך זמן,להוקיע מתוכן ולדרוש ענישה משמעותית ומרתיעה לנשים שהעלילו וטפלו עלילת שווא על גבר,המצב היה שונה לחלוטין. אולי במצב שכזה הציבור בכללותו וציבור הגברים בפרט היה יכול לגלות אמפטיה,סימפטיה,ולשקם את האמון במערכת בכלל,במתלוננות בפרט. רק מי שחווה על בשרו את הבולדוזר הענקי הזה,המורכב מתלונת שווא,משטרה מוטית שכל מטרתה להשיג כתבי אישום ולרצות את הפרקליטות,מפרקליטות מסואבת תכמנית ומניפולטיבית שכל מטרתה לשים עוד וי על הרשעה,אם בעסקת טיעון ואם במשפט,יכול להבין מה הכתבה הזו אומרת בעצם. חוסר האונים הזה שבו אתה נתקל לראשונה בחייך,המערבולת שלתוכה אתה נשאב בעל כורחך,במלחמה שגדולה עליך בעשרות מידות, מול מערכת ענקית מתוזמנת,מגובית,משומנת ומתורגלת,וכל זאת כדי להוכיח ש "אין לך אחות"... !!!!! ולמה ? כי היא התלוננה עליך במשטרה. וזה לא משנה למה. אולי כי לא רצתה שתעזוב אותה.אולי כי לא רצתה שבעלה ידע שבגדה בו.אולי כי התחרטה על כל הדבר שקרה.,אולי פשוט כי זה משרת את המטרות המכוערות שלה במלחמת גירושים מאוסה...אלף ואחת סיבות. הידיעה וההבנה שמקרים כאלו הולכים ומתרבים במדינה שלנו,יחד עם הכרת המערכת הזו מבפנים ומה נדרש כדי לעמוד מולה כשאתה חף מפשע,להזכירכם,גורמת לי אישית לפקפק בכל תלונה שכזו,ולחפש מניע נסתר,ולא לחרוץ גורלות על סמך תלונה כזו או אחרת,גם אם המתלוננת תשב ותבכה אצלי בסלון תוך כדי שהיא מספרת לי את סיפורה. מצטער.מי שגרם לכך הן הנשים בעצמן. החלאות שהתלוננו תלונות שווא. והשאר,שלא מוקיעות אותן מתוכן באותו מעמד שבו שהן דורשות להחמיר ולשלוח גברים שאכן עוללו מעשים שכאלו לבית הסוהר. לא ייתכן בשום אופן מצב שבו המסר שעולה הוא : תתלונני. תהרסי לו את החיים,תפרקי לו את המשפחה,יעיפו אותו מהעבודה,שמו יושחר ברבים,הוא יינזק כלכלית,ואם תצליחי,אולי הוא גם יישלח לכלא. ואם לא,אז לא נורא,אפילו כתב אישום לא יוצא נגדך על תלונת שווא.שלא לדבר על ענישה חמורה ומרתיעה. אתן הבאתן את זה על עצמכן. כולם יכולים לצקצק בלשון,ולהגיד אוי אוי אוי,זה ממש לא בסדר. רק מי שהיה שם יכול להבין את זה. בדיוק כמו שרק נאנסת יכולה להבין את זה מהצד השני. חבל.אבל ככה אני רואה את הדברים.

ye44

New member
../images/Emo2.gif תיכנס למקלט

הלאה שלחה בתפוצת נט"ו צו 8 ,תיכף יופיעו צבא ההזויות

אני לגמרי מבינה את מה שאתה אומר

זה מחזקת את הדיעה שלי לגבי הצדדים שנחשפים בפרשת בר-לב, בלי קשר לכן או לא היתה תקיפה מינית או היה אונס. קשה לי מאוד לחשוב שאדם (אנשים) שאמות המוסר הכלליות שלו מעוותות כפי שעולה מהמידע שמופץ בתקשורת (וכמובן - רק אם יש בו אמת) יהיה אמון על משטרת ישראל כמפכ"ל. ההתנהלות של המשטרה ושל מערכת המשפט בארץ בכל הנוגע לתלונות שווא היא אכן מחפירה. אחד הדברים שמעלים לי את הסעיף בדיוני גירושים הוא הקלות שבה מייעצים (כן.. לצערי בעיקר לנשים) להכפיש ולהתלונן. גם בלי התלונות וההכפשות המיותרות האלה מערכת המשפט מתייחסת ביחס מועדף לנשים (וגם זה לא צריך להיות כך), אז בטח ובטח שאין שום צורך להוסיף חטא על פשע.

ye44

New member
אמון על משטרת ישראל ?

ובתור ניצב הוא אמון על מי ? " על המשטרה הפלשתינית ? " אמות מוסר מעוותות ? עפ"י אמנת ז'נבה הוא רשאי לקיים קשרים רומנטיים או סתם "לזיין" ,במערכות יחסים ישנם לפעמים תסכולים ומריבות וויכוחים שקל מאד לתרגם אותם לדרמות ,מעניין עפ"י הפרסומים לא נתתן את הדעת שהיא חרשה על צמרת המשטרה אגב זאת זכותה
אבל להתבכיין על אונס או תקיפה במלון וכל החירטוטים,מעלה תמיהות רבות בהתנהלות שלה בטח בעיתוי
לפני שכל חבורת הצווחניות של עמותת נגה דואגות ליחצן כל ויכוח או מריבה לתקיפה ואונס ,תבדקו היטב ! כי לרוב בתלונות כאלה הגבר אוכל קש וקשה מאד להתאושש מזה עד כדי כך שכל שהחיים שלו נהרסים לגמרי
סיפור מחיי האישיים ,אבא שלי עבד בתפקיד בכיר בחברה ממשלתית הוא קיבל לעבודה את X שהיא דמות מאד מוכרת מתחום היופי נשואה פלוס ילדים ,אתם יודעים הכל פוליטיקה ,השתלבה בעבודה נרקמו יחסי ידידות של שלום שלום ומה שלומך בלבד במיוחד מצידה ! " תסדר לי " " תארגן לי " והוא באמת דאג לה חברים מבקשים אז עוזרים.כשהגיעה העת לפיטורין עקב התיעלויות לא היה מנוס מלפטר אותה ,היא הגישה נגד אבי תלונה על הטרדה מינית ! מהלך שהוביל כמובן ישר לחקירה משטרתית ,התיק נמשך קרוב לשנתיים אחרי שבסיומה החליטה המשטרה שהיא שיקרה ! כי היו המון עדויות ,בטח אחרי האבסורד שכשהיא הגישה את התלונה מ"ס חודשים לאחר מכן היא הזמינה אותו לברית
בקיצור התיק נסגר ! אבל השנתיים שחלפו הציפייה המתח הסחבת הדיבורים כמו חול וכל הטרראם גרמו לו נזק נפשי שאת השלווה הוא מוצא בחו"ל . מילה כנגד מילה בתחום שבין גבר לאישה בד"כ בחקירות משטרה אין לנו מילה ! קודם אנחנו צריכים לעבור שבעה מדורי גהנום ואם הגבר חף מפשע לבסוף הוא ישוחרר השאלה איזה עמותה תתמוך בו אולי "נגה "

למעלה