לכל המתיפייפים והמתחסדות
ממליץ בחום לקרוא את הכתבה המזעזעת ב 7 ימים היום בידיעות.עמ' 18. אני לא מביא ציטוטים,כי כל מילה שם חקוקה באבן ומפחידה. לצערי לגבי הפרשה הנוכחית כל אחד ואחת מאיתנו מגיעים עם ההוויה האישית שלנו ועם דברים מסויימים שחווינו או ראינו. ואני לא מדבר דווקא על ההבדל המגדרי שלנו שמן הסתם פועל בתת מודע. כשאני מבין כמה אנשים חפים מפשע יושבים היום מאחורי סורג ובריח על לא עוול בכפם. כשאני יודע מה זה שהחיים שלך נעצרים פשוטו כמשמעו,כשהשם שלך מושחר,כשהלשונות מרננות,כשידך אינך מספקת לייצוג משפטי הגון ומקצועי,כשאני מבין ויודע שכל זה יכול לקרות לכל אחד ואחד מאיתנו בבוקר בהיר אחד,רק כי מישהי התלוננה עליך במשטרת ישראל. אם כל ארגוני הנשים ושדולות הנשים למיניהן היו מקפידות באותה נשימה,ולאורך זמן,להוקיע מתוכן ולדרוש ענישה משמעותית ומרתיעה לנשים שהעלילו וטפלו עלילת שווא על גבר,המצב היה שונה לחלוטין. אולי במצב שכזה הציבור בכללותו וציבור הגברים בפרט היה יכול לגלות אמפטיה,סימפטיה,ולשקם את האמון במערכת בכלל,במתלוננות בפרט. רק מי שחווה על בשרו את הבולדוזר הענקי הזה,המורכב מתלונת שווא,משטרה מוטית שכל מטרתה להשיג כתבי אישום ולרצות את הפרקליטות,מפרקליטות מסואבת תכמנית ומניפולטיבית שכל מטרתה לשים עוד וי על הרשעה,אם בעסקת טיעון ואם במשפט,יכול להבין מה הכתבה הזו אומרת בעצם. חוסר האונים הזה שבו אתה נתקל לראשונה בחייך,המערבולת שלתוכה אתה נשאב בעל כורחך,במלחמה שגדולה עליך בעשרות מידות, מול מערכת ענקית מתוזמנת,מגובית,משומנת ומתורגלת,וכל זאת כדי להוכיח ש "אין לך אחות"... !!!!! ולמה ? כי היא התלוננה עליך במשטרה. וזה לא משנה למה. אולי כי לא רצתה שתעזוב אותה.אולי כי לא רצתה שבעלה ידע שבגדה בו.אולי כי התחרטה על כל הדבר שקרה.,אולי פשוט כי זה משרת את המטרות המכוערות שלה במלחמת גירושים מאוסה...אלף ואחת סיבות. הידיעה וההבנה שמקרים כאלו הולכים ומתרבים במדינה שלנו,יחד עם הכרת המערכת הזו מבפנים ומה נדרש כדי לעמוד מולה כשאתה חף מפשע,להזכירכם,גורמת לי אישית לפקפק בכל תלונה שכזו,ולחפש מניע נסתר,ולא לחרוץ גורלות על סמך תלונה כזו או אחרת,גם אם המתלוננת תשב ותבכה אצלי בסלון תוך כדי שהיא מספרת לי את סיפורה. מצטער.מי שגרם לכך הן הנשים בעצמן. החלאות שהתלוננו תלונות שווא. והשאר,שלא מוקיעות אותן מתוכן באותו מעמד שבו שהן דורשות להחמיר ולשלוח גברים שאכן עוללו מעשים שכאלו לבית הסוהר. לא ייתכן בשום אופן מצב שבו המסר שעולה הוא : תתלונני. תהרסי לו את החיים,תפרקי לו את המשפחה,יעיפו אותו מהעבודה,שמו יושחר ברבים,הוא יינזק כלכלית,ואם תצליחי,אולי הוא גם יישלח לכלא. ואם לא,אז לא נורא,אפילו כתב אישום לא יוצא נגדך על תלונת שווא.שלא לדבר על ענישה חמורה ומרתיעה. אתן הבאתן את זה על עצמכן. כולם יכולים לצקצק בלשון,ולהגיד אוי אוי אוי,זה ממש לא בסדר. רק מי שהיה שם יכול להבין את זה. בדיוק כמו שרק נאנסת יכולה להבין את זה מהצד השני. חבל.אבל ככה אני רואה את הדברים.