מלחמת האזרחים

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מלחמת האזרחים

ההודעה הבאה עשויה לכלול ספויילרים מכל החוברות שיצאו עד כה, ספציפית מCIVIL WAR 1-4, מחוברות ספיידרמן ומחוברות אקסמן.

DDN

New member
../images/Emo58.gif מה תהיה ההפתעה הבאה?

אוקיי, אז בחוברת השנייה של מלחמת האזרחים ספיידרמן חשף את זהותו בפני העולם. בחוברת 3, ת'ור חזר בחוברת 4 גילינו שזה לא ת'ור, וגם ראינו את סוזן סטורם וג'וני סטורם עוברים לצד של קפטן אמריקה. בחוברת של ספיידרמן, ראינו שהוא גם מביע רצונו לעבור לצד של הקפטן הטוב (והתחיל קרב עם איירונמן) בחוברות של האקסמן, ראינו שכשהמצב ממש קריטי, הצוות של איירונמן בא לעזור גם למוטאנטים שנגדם, כדי להציל אותם מטבח המוני. מה עוד נשאר? יש לנו עוד 3 חוברות של הכותר הראשי עד הסוף, מה עוד אפשר לעשות כדי להפתיע אותנו? איך הולכים לסיים את הסיפור הזה? מה יהיה מצב הכוחות בעולם מארוול? כמעט תמיד, אחרי אירוע גדול יחסי הכוחות חוזרים להתחלה, עם שינוי קטן. מה יקרה הפעם?

Lion_Heart

Well-known member
האמת

יחסי הכוחות חוזרים להתחלה, עם שינוי קטן אני מקוה שזה לא יהיה ככה ...כי איך אפשר ב 3 חוברות לתקן את מה שעשו ב cw?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifכמו שאפשר לתקן בעמוד את

HOM.. זה היה 8 חוברות :O

Evil Beast

New member
Wizard did it.

יודע מה אני חושב? שזה הכל בילד-אפ לחזרה של אונסלוט.

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo58.gifל HOM

וונדה פשוט החליטה שיקרה משהו והופ כל הסאגה הסתימה בזה וזה לקח בדיוק 2 משבצות חח

Evil Beast

New member
כמו שאמרו פה פעם

פעם כשרצו לגרום למשהו להיעלם השתמשו באקסבייר, עכשיו רק צריך את וונדה מחורפנת, והנה, הכל נעלם.

Lion_Heart

Well-known member
אבלHOM

היה elsworld cw הוא לא כתוצאה מהתערבות קסומה או כתוצאה ממסע בזמן...או משהוא כזה cw הוא תוצאה של שרשרת אירועים טבעית...ולדעתי השפעותיה יהדהדו ב marvel universe עוד שנים

DDN

New member
לא מדוייק

הוא אמנם היה ELSEWORLD, אבל מי שהתעורר שם זוכר אותו, וההשפעות שלו כן הורגשו. . . .

Lion_Heart

Well-known member
רגע...

כל מי שהיה שם זכר? ספיידרמן זוכר שהיה לו בן? סייקלופס זוכר שהוא היה נשוי לאמה פרוסט ושהיא היתה...מורה לילדים?

MajorWinters

New member
כנראה משהו גדול...

בNew Avengers 24 יש איזו ישות שרואה את העתיד ואומרת משהו בסגנון "הם לא מוכנים למה שעומד לבוא"...

DDN

New member
איפה ראית את NA 24?

אני לא זוכר שאפילו ראיתי אותו אצל הדודים.

El ad

New member
זה נשמע כמו משהו שנאמר

כל 10 גליונות של כל סדרת קומיקס. לא הייתי מייחס לזה חשיבות רבה מדי.

למעלה