מלחמות הסלולרי

• פותח הנושא tvguy
  • פורסם בתאריך

tvguy

New member
מלחמות הסלולרי

מלחמות הסלולרי

אני לא יודע מה איתכם, אבל אותי זה משעשע. הגיעו עד בית המשפט. בת`כלס אם משווים שקל לשקל אז פלאפון צודקים אלא מה? תראו מה זה כח הפרסומת, פלאפון חטפו זבנג לאגו ולתדמית כאשר מי שהניף את המקל היו באומן בר בעזרתו האדיבה של קטורזה. הסרטון הולך להפוף בודאות לפרסומת קאלט ולו בגלל החריץ ( אוי החריץ) חודשים שפלאפון מכינים את המכה לסלקום - ``הורדת מחירים`` כניסה אגרסיבית לקטגוריה בה סלקום היתה חזקה מאז ומעולם ועליה היא חרטה את דגלה. פלאפון החתימה חצי עולם על הסכמי סודיות, נתנה שמות קוד לתוכנית, היה אסור לדבר על זה עם אף אחד ואפילו לא לשלוח מיילים בנושא ( גם לא פקסים). אגב, אורנג` ניסתה להיכנס לקטגוריה הזו בצורה אופטית בלבד לפני מספר חודשים אך כשלה מאחר והיה צריך לחשב אלפי חישובים ואלפי תנאים על מנת שהיא תהיה זולה יותר ( משהו בסגנון של אם תדבר X שעות עם זה ו Y שעות עם ההוא אז...) הבעיה היחידה של פלאפון היא שהם לא ציפו לתגובה כזאת מסלקום. תבינו קטורזה מדבר רק ואני מדגיש רק על 1.5% מלקוחות פלאפון, מה שאומר ש 98.5% מלקוחות פלאפון כן יכולים לשלם את המחיר הנמוך בישראל. וסלקום מה? סלקום תקפו חזק ומתחת לחגורה הם אפילו לא ניסו לטעון שהם זולים יותר כי הרי הם לא באמת זולים יותר, פלאפון באמת הורידה מחירים. הם נקטו בקמפיין נגטיבי ומצחיק בצורה לא רגילה שבינו לבין מה שקורה בשטח אין שום קשר. פלאפון אצה רצה לבית משפט על מנת שסלקום יגדילו את האותיות הקטנות ושישאירו את השיקופית שמראה את ההבדלים יותר זמן וכמובן יורידו את הקמפיין מהרדיו לגמרי כי ברדיו סלקום יכולים להגיד מה שהם רוצים מבלי לסייג באותיות קטנות. ועכשיו מה? פלאפון הוציאה פרסומת חדשה עם רמי ורד שמסביר אחד לאחד את מה שהסברתי פה. ואם תשאלו אותי? אני לא מבזבז שקל על סלולרי אני מקבל מהעבודה ולסיכום: סלקום יצאו תותחים, ככה עושים מלחמה אין צודק ואין נעליים סרטון טוב עושה את העבודה

למעלה