מלחמה שקטה......

S h i R l e y

New member
מלחמה שקטה......

איך שאני אוהבת את השיר הזה.... הייתי בהופעה בב"ש בפורום ב14.9 והם שרו את הגירסה המלאה אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר את המילים של הגרסה המלאה או יש לו את הגרסה המלאה??? אני מאוד יאהב את מי שישלח לי את זה באי סיקיו או אפילו יפרסם את המילים בפורום היקר שלנו!!

מלחמה שקטה- היהודים....

כבר לא ילדה אבל מצאה עצמה שבגילה השיעור עוד לא גמור ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה זה ברור הכל סגור ואין לה גבר בלילות ואין לה ודווקא קר לה עוצרת רגע לחשוב אם כל אחד יכול ככה לגדול בתוך ארון את ילדותה הרחוקה עברה וברור לצאת אסור היה לה לדקה וכמה שהכו אותה בקיצור זה לב שבור ואין לה... השאלות לא נגמרות ורק הזמן ידע לפצות ולשנות לא תמיד אפשר אך יש עוד בוקר יש מחר לגלות להשתנות ואין לה... ואת יודעת כשכואב לך זה כל כך - כל כך שקוף אבל את לא מבינה זו מלחמה שקטה

חחחחחחחח בבקשה חמודות

אבל אין על מה :) ביקשתן הבאתי.... <ככה זה שמכירים את בעליי הלהקה ;)> וחוצמזה אנשים כולכם א אתם רוצים איזה שיר....או משהו יש לכם באתר הרישמי של היהודים "דיסקוגרפיה" משם יש לכם את כל השירים+ את המילים+תווי השיר... אתם יכולים להשיג את כל הדברים על היהודים + מתי היא הוקמה ועוד...אחרי שעשיתי חקר :) עלייהם והרכתי בהם מקרוב...דרך אנשים אני יכלה להגיד לכם בוודעות ש..כל מה שאתם רוצים יש באתר שלהם... יום טוב

למעלה