מלחמה בתחנות רוח?

מלחמה בתחנות רוח?

שלום לכולם אולי יש פה משהי שמבוטחת בכללית והצליחה או יודעת איך אפשר להגיע לטיפולי הפריה בבית חולים לא של הקופה ולא דרך כללית מושלם. שמעתי שאסור לקופה לחייב אותנו ללכת לבית חולים שלה.

ora32

New member
לא להתייאש

על פי חוק זכיות החולה את יכולה לבחור בכל בית חולים שתחפצי. להמשיך להלחם, לפנות לנציב הקבילות של הקופה. אגב לאיזה מחוז את שייכת ובאיזה בית חולים את מעוניינת לבצע את הטיפול?

אלה 2

New member
אני בכללית

לא עברתי שום טיפול בנתיים (אנחנו עם בעלי קודם...) אבל קיבלתי אתמול בדואר מכתב שלהם על חידושים בביטוח עם תוספות של הפריה ראשונה ושניה. אולם... זה נראה לי דווקא לגבי מושלם.

מה פתאום!

אין שום בעיה ללכת לטיפולי הפריה לבית חולים ממשלתי. לא חייב של הקופה. אני שייכת למחוז מרכז בקופת חולים כללית ואני עוברת טיפולים באסף הרופא שהוא ממשלתי. מה שכן - לכל מחוז יש את בתי החולים איתם הוא עובד(ממשלתיים) אבל אם מתעקשים אפשר לקבל הפניה לכל בית חולים(ממשלתי או של קופת חולים). עד היום היתה בעיה ללכת לבתי חולים פרטיים, אבל היום דווח כאן בפורום שכללית מושלם הודיע שהם משתתפים ב 75% מהטיפול בבית חולים פרטי.

אני במחוז שרון

תודה לכן, אני לא מצליחה לפתוח את המסר מהעבודה אני אקרא בבית. ביררתי במרפאה והסכימו לתת לי טופס 17 רק למאיר ולבליסון, במאיר עברתי שני טיפולי IVF וזה הספיק לי לא רוצה לחזור לשם !!! בלינסון לא יודעת איך יח' ההפריה אבל כבית חולים אני לא אוהבת אותו (ביקור ביח להריון בסיכון ולידה נוראית), אשמח לקבל חוות דעת על המחלקה. לא יודעת מה לעשות, חשבתי לעבור אולי לתל השומר איך מקבלים טופס 17 לשם, ביררתי גם בבית חולים פרטי באמת ממשולם מקבלים החזר של 5743 ש"ח (איך הם מגיעים לסכומים האלו?) אבל עדיין זה יוצא לי קצת יקר, (אני יודעת שאין מחיר בשביל ילד ואת כל הטיפולים עד ההפריה עשיתי אצל רופא פרטי אבל עדיין).

היחידה בבלינסון נהדרת!

יש שם צוות רופאים מקצועי ומנוסה שבראשו פרו' פיש. האחיות שם נחמדות מאד והכל מתקתק ביעילות. מה שכן, יש שם עומס מטופלות ולפעמים מחכים הרבה זמן בתורר ל US אם לא מגיעים מספיק מוקדם. אבל העומס בהחלט לא מונע מכל אחד מאנשי הצוות לתת לך יחס אישי. אני ממליצה! ועל מנת למנוע סתירה עם הודעה קודמת שלי, אני חייבת לציין שעזבתי את בלינסון ועברתי לאסף הרופא, כי שיניתי מקום מגורים והיה לי יותר נוח. וגם כי רציתי "לשנות מזל..."

גם נהדר

יותר קטן, יותר אינטימי, הרופאים בעצמם עושים את ה US ולוקחים דמים, ואת ההוראות להמשך הטיפול מקבלים בבוקר מהרופא אליו נכנסים לUS. במידה ויש שינויים ע"פ בדיקות הדם הם מתקשרים בצהריים ומודיעים. הכל נעשה על ע"י הרופאים. אין אחיות, ואת זה אהבתי.

Galit29

New member
אני מטופלת בבילינסון

ויש לי רק המלצות חמות לומר על הצוות. מכל הלב ובהמון חום. אם זה המזכירות שרה ויפה המדהימות ואם זה כל הצוות הרפואי.

למעלה