מלחי שוסלר 12 במספר, 1. סידן פלואורידי D 12/30 Calcium Fluoride – CaF2 2. סידן זרחתי 2H2O. Calcium Phosphate – CaHPO4 D 3. ברזל זרחתי FePO4.4H2O - Iron Phosphate D 3 4. אשלגן כלורי KCl - Potassium Chloride D 5. אשלגן זרחתי K2HPO4 D 6 Potassium Phosphate - 6. אשלגן גפרתי K2SO4 D 6 Potassium Sulphate – 7. מגנזיום זרחתי MgHPO43H2O - D 6 Magnesium Phosphate 8. נתרן כלורי NaCl - D 12/30 Sodium Chloride 9. נתרן זרחתי Na2HPO412H2O D 6 Sodium Phosphate – 10. נתרן זרחתי Na2HPO412H2O D 6 Sodium Phosphate – 11. צורן דו חמצני Silicon dioxide- SiO2 D 30/6 12. סידו גופרתי - Calcium Sulphate – CaS042H2O D 6 אלה הם מלחי שוסלר על פי דר´ שוסלר אך יש ללמוד כיצד להכין אותם, כיצד למהול אותם, וכו... בהצלחה אור וטוב בת חן
אני יודע על הענין ושמות אגב, ידוע לי שיש ורסיה מורחבת ל- 24 תמציות. עשיתי קורס קצר ואם זאת, אני מחפש מידע מעמיק ומפורט יותר, למה כל תמצית, שיללוב, אינטרקציות עם תרופות ועוד.... האם יש אתר לשוסלר?
יש ורסיה מורחבת ל-24 תמציות ויש מורחבת ל-36 תמציות. קורס קצר אינו מספיק לקבל ידע נרחב לכל תמצית ולשילוב ואינטרקציות עם תרופות. אין אתר לשוסלר, ומאד חבל. אני יכולה לנסות להעביר אליך את ההסבר לכל תמצית, (לא בטוח שאצליח מאחר ועשיתי על זה עבודה במצגת פאוור פוינט ואני לא יודעת איך מעבירים קובץ כזה. תחום מאד עדין ורגיש זה, שינוי מזערי ביותר במלחי התא עלול לגרום לצרות צרורות. היה זהיר אור אהבה ובריאות לרוב בת חן
עד שלחצתי על ביטול. ניראה לי כי זה יקח כמה ימים עד להעברה מלאה וזה לא המקום מאחר ואין לי קו מהיר. המחשב שלי נוטרל למשך 4 שעות, ועבודה רבה לי לעשותה. מצגת גדולה זו ומקיפה, אני אנסה לצרוב אותה על תקליטור ולשלוח אליך בדרך אחרת לחלק את הקובץ אני לא יודעת. לא השכלתי די במחשבים. אור ואהבה ובריאות לרוב בת חן