מלחיצת כפתור

מלחיצת כפתור

יום בהיר, חמים ונעים. השמש תופחת על האנשים הפוסעים הלוך ושוב ברחובות העיר. אני יורד מהאוטובוס, נער דתי, שמיניסט. ציציות בחוץ, כיפה בגודל בינוני מונחת באופן מסודר במרכז הראש, עודני מנסה לגדל זקן. התיק מכביד על הגב אבל עוד שתי דקות ואני בבית. אני מודה, יש לי חולשה כאשר זה מגיע לענייני המין. אני יכול להתפלל 3 תפילות ביום ולשמור שבת כהלכתה אך יש בעיה- כאשר לומדים 6 שנים עם בנים בלבד ורואים בנות פעם בשבוע בבני עקיבא דחף המין רק גובר. אני עובר את שתי מעברי החציה הראשונים ומחכה לרמזור שיתחלף בשלישי. כביש ראשי, רמזור קצר. לידי נעצרת בחורה צעירה בגילאים 18-20, כנראה חילוניה עפ"י המכנסיים. שיער שחור חלק ולא ארוך מידיי, משקפי שמש ותיק עם רצועה אחת שמונח אלכסונית על גופה. והעיניים נעצרות לרגע ממש קטן על הגוף, בהחלט עושה חשק, במיוחד לבתול מחורמן. אבל רק לרגע, כי אסור שהיא תחשוב שאתה מסתכל עליה, נער דתי עם כיפה. כעבור דקה, עוברות עוד ועוד מכוניות והרמזור לא מתחלף. "מה לעשות", חשבתי, "אף פעם לא התחלתי עם בחורה". אבל לא הייתי צריך לחשוב הרבה כי כנראה נמאס לה לחכות. היא העיפה מבטים קצרים לעברי, אולי גם בוחנת אותי. "אתה יכול ללחוץ על הכפתור?" , שאלה, והתכוונה לכפתור שלכאורה מפעיל את הרמזור במקרה שיש התעכבות. "הוא בדרך כלל לא עובד", השבתי, אבל מייד אמרתי " אולי בעצם הוא יעבוד עכשיו", ונתתי לחיצה קלה על הכפתור. הפלא ופלא והרמזור של המכוניות התחלף לאדום ואחרי שניה התחלף גם הרמזור להולכי הרגל לירוק. "וואלה" ,היא אמרה לי. "טוב, זה קורה פעם ב..." עניתי, מנסה להצדיק את הפקפוק שלי בכפתור הפלא. היא התקדמה קדימה ואני השתרכתי בכוונה מאחור. לא היה לי אומץ. פתאום אני שם לב שהיא פונה בכל הפניות שאני פונה לכיוון הבית שלי. הלכתי אחריה במרחק מספיק כדי שלא תחשוד שאני עוקב אחריה או כך חשבתי. בערך בפניה השלישית אחרי שעברנו את הגינה, שאלה אותי ישירות "אתה עוקב אחריי?" אלא שהשאלה לא נאמרה בכעס אלא במן חיוך קל ונעימה של סיפוק בלשונה. "אה, לא, לא, הבית שלי פשוט בכיוון הזה גם" והצבעתי לכיון הבית שלי. "אתה חוזר מבית ספר?" פתחה בנושא חדש כאילו לא חשדה בי לרגע שאני עוקב אחריה. "כן, לא, בעצם אני חוזר מפגישת הביו-טופ", השבתי. מסתבר שהתשובה שלי הלהיבה אותה, ומסתבר שגם היא עשתה עבדות ביו-טופ בבית הספר אחרי שסיימה לפני שנה ועכשיו היא לומדת באוניברסיטה. השיחה קלחה במשך שתי דקות עד שהגענו לבית שלה. "טוב, היה נעים להכיר", אמרתי לה והתכוונתי לפסוע עוד שני צעדים ולהגיע לביתי. "אתה אולי מוכן לעשות לי טובה?", שאלה. מיד חשדתי. אבל שאלתי כאילו בתמימות, "מה?". "אני לבד בבית כרגע כי השותפה שלי אצל ההורים שלה ואני שונאת להיות לבד בבית, אתה אולי מוכן להשאר איתי איזה שעה שעתיים, רק לכוס קפה או משהו." העסק הריח לי מוזר מכל הבחינות, ממתי מזמינים זר מוחלט שהרגע פגשת לבית שלך כאשר את מרגישה בודדה. אבל עניתי מייד, "אין בעיות". עלינו לדירה שלה. "אתה יכול להרגיש את עצמך בבית", והורתה לי לשבת על הספה. היא מזגה לי קולה קרה ואמרה "חכה כאן, אני הולכת להתקלח, אני פשוט מתה מחום". הדירה הקטנה לא היתה גדולה והסלון היה מימין לחדר האמבטיה. התרווחתי על הספה כשלפתע הרגשתי שמשהו תופס את עיני בצד ימין. היא נכנסה לחדר אך לא סגרה את הדלת אחריה. כנראה שגם חדר האמבטיה היה קטנטן שכן היא התפשטה ממש בכניסה. לא ידעתי מה לעשות. מצד אחד, אני נער דתי שומר מצוות שפשוט עוזר לבחורה. מצד שני, הדחף שלי היה כל כך עז ומעולם לא הרגשתי משהו יותר אמיתי מזה והייתי פשוט חייב להסתכל. בסוף נכנעתי ליצר. היא התפשטה לאט מאוד, מה שהיה מוזר בעיני. הורדיה את החצאית ואח"כ את החולצה. בהחלט היה לה מה לחשוף ומה להראות. כאשר היא הסירה את החזיה האיבר שלי כבר ממש זעק אלי במכנסיים למראה השדיים היפים למראה שכל כך היה בא לי לגעת בהם. רגליה החטובות עלו אחת אחרי השניה כאשר הסירה את תחתוניה. היא הסתובבה עם גבה אלי אחרי שעד עכשיו היתה עם הצד אלי ויכולתי להבחין במבטים הגנובים שהיא החטיפה. ישבנה היה נראה כל כך רך ונעים למגע והתנועע בצורה מושלמת כאשר פנתה לכיוון המקלחת. היא התחילה מתקלחת ושמעתי גניחות קלות ומאופקות מכיוון חדר האמבטיה בעודי נאבק להסתיר את מראה איברי הזקור בתוך מכנסיי. כעבור 3 דקות, פתחה את דלת המקלחת קמעה והוציאה את ראשה החוצה וקראה לי "אתה יכול לבוא שניה?". בהיסוס התקרבתי אל חדר האמבטיה ונעמדתי עם גבי אל הקיר צמוד לכניסה. "כן?", שאלתי. "אתה יכול להעביר לי את הסבון? הוא נמצא על המדף שמעל הכיור". "בסדר", נכנסתי אל חדר האבטיה בעודי מנסה בכל כוחי לא להסתכל לכיוון המקלחת. לקחתי את הסבון והתקרבתי אל המקלחת. אך היא כבר יצאה ממנה ערומה כולה וניצבת ממש מולי, כולה רטובה ונוטפת מים, ולקחה מידי את הסבון כאשר משחררת "תודה" חרישית, ומייד השליכה אותו לתוך המקלחת. עמדתי בהלם מולה ולא ידעתי מה לעשות אבל היא כבר התחילה. "בתול, אה?". והצמידה את פיה לפי והכניסה לשון ארוכה לתוך פי בעוד רוקה מתערבב בשלי ולשוני בשלה. עדיין הייתי בהלם. היא התכופפה והתחילה להוריד את מכנסיי. לאט לאט עד שנחשפו תחתונים שכמעט נקרעו ע"י האיבר. בסופו של דבר המכנסיים הורדו וגם התחתונים. האיבר היה כעת קשה וזקור עד הסוף, בעודה מקרבת את פיה אל איברי. היא הצליחה להכניס הפה ולכסות את רוב האיבר בעודה מתחילה לינוק ולמצוץ בצורת לפיתת השפתיים סביב האיבר. הרגשתי בעננים, מעולם לא חשתי כך, שמעתי על זה, אפילו ראיתי בסרטים אבל עכשיו זה על אמת. אמרתי לה שאני מרגיש שהוא עומד להתפרץ ובקושי הוצאתי את המילים האלו מפי. היא סיימה לינוק ונזקפה שוב. הורדתי מהר את חולצתי ואת הציצית. והיא הכריזה, "הגיע הזמן לגאול אותך מבתוליך". היא ציוותה עלי לשכב וכך מהר מאוד עשיתי במקום הקטן שהיה בחדר המקלחת ולכן ראשי יצא מהחדר. בלי להוסיף מילה היא התכופפה אלי והכניסה את איברי אל תוכה. הרגשתי אותה בפנים נכנסת ויוצאת בתנועה מתמדת. היא התחילה להגביר את הקצב ולהעמיק את החדירה. כמו כן, היא התחילה לצעוק ולצרוח, ככל שהיא המשיכה להחדיר אותי אליה. אני בינתיים תפסתי קצת עניין וגם התחלתי לנוע למעלה ולמטה בתנועה מתאימה לשלה. שמתי לב פתאום גם לשידה המתעופפים ותפסתי אותם מייד. חפנתי אותם היטב. היא העיפה את ראשה כלפי מעלה ושערה נזרק אחורה ביחד עם הראש. כעתכבר התשתמשתי בידיי כדי לקרב אותה אל גופי והתחלתי למצוץ בעצמי את פטמותיה הדשנות ולא שבעתי מכך. עוד קצת ועוד קצת ואז הרגשתי שאני עומד להתרוקן. "נראה לי שהכל יצא" שחררתי מפי בין הצעקות. והיא הפסיקה. היא קמה על רגליה ועברה מעלי, בדרך עוד הספיקה לשבת באוויר קרוב לראשי ולצוות עלי ללקק את הנרתיק שלה שהיה רטוב. ליקקתי עוד ועוד, ואז היא אמרה, "מספיק בשביל פעם אחת". היא קמה ונשקה לי במצח ואמרה שהייתי טוב יחסית לפעם ראשונה. היא יצאה מהמקלחת ואני נשארתי לשכב על הרצפה ולהרהר במה שקרה זה הרגע. מאז אותו היום, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור להחלפת האור ברמזור, אני נזכר בה ושמלחיצת הכפתור איבדתי את בתוליי.

ran77th

New member
../images/Emo98.gifספור מצוין

אהבתי את הדמיון - אך הרמזורים האלו. למה לי הם תמיד עבדו?

למעלה