מלונות בלאס וגאס

מישל ר

New member
מלונות בלאס וגאס

מתכננים טיול לוגאס באוגוסט. האם כדאי להזמין מלון מהארץ? האם יש אתר מומלץ להזמין דרכו? הכי חשוב - אשמח להמלצות על מלונות בסטריפ שהם טובים ובמחיר נורמלי.

מ ש כ י ת

New member
למיטב הבנתי, המלונות בווגאס די זולי

מכיוון שהם בנויים על הימורים ולא על לינות. הנה אתר נחמד על לאס וגאס, יש בו שפע של מידע שימושי והמלצות, ניתן להזמין דרכו מלון ויש גם דילים. תהנה.

אופירפ

New member
מלון בלאס וגאס

תזמין דרך האינטרנט מהניסיון שלי יש הבדל של 50% ביחס למה שמציעים הסוכנים בארץ ( רק לגבי מלונות בלאס וגאס)

אלדד(מ)

New member
אפשר גם וגם...

יש מלונות שאפשר להשיג בזול גם מהארץ (למשל Circus Circus) שהוא מלון לא רע, ואפשר באינטרנט. עצתי: גלוש לאתרים שאני מצרף וקבל הצעת מחיר. אח"כ קבל הצעה מסוכן ותחליט. מבין המלונות הזולים יותר והסבירים מומלץ גם ה Excalibur.

וגאס

אני שונאת להזמין שאני בטיול כי זה מגביל אותך להגיע ביום מסויים למקום מה גם שאם את לא באה בס9ופש או בכנס אז אין לך בעיה - אגב אלל תגיעי בסופש כי גם יקר נורא קיצר אני הגעתי והלכתי למלון והזמנתי חדר וזהו הכי הרבה אם היה מלא בכולם היה נוסעת למקום אחר בנתיים ועושה הזמנה למלון לעוד כמה ימים- למשל יוטה וחוזרת אחרי כמה ימים.....הכל נכון רק במידה ואת בטיל וזמנך בידך אם זה כנס או משהו שחייב להיות תאריך מסויים אז תזמיני - לדעתי מהאנטרנט לא תריכה להיות בעיה אור

FREEHAND22

New member
../images/Emo103.gif

מומלץ להזמין מראש, מלון מומלץ - אקסקליבר ולא להזמין בסוף שבוע המחירים גבוהים והמלונות מלאים. ממולץ לבקר במלונות כחלק מבקור בסטריפ כל מלון יש את האטרקציה שלו. לדוגמא: MGM ישנו כלוב ענק ואריה מסתובב בתוכו. מלון ונציה - שייט בגונדולות, מלון אלקסור - בקור בפרמידות שיהיה לכם בקור מהנה

למעלה