מלון קיסר!

ינשוף23

New member
מלון קיסר!

שלום לכולם! השבוע חזרתי מחמי מרפא במלון קיסר פרימייר בים המלח,והנה לפניכם הרשמים: אוכל-האוכל ממש טוב,המבחר רב,בעיקר בתחום הקונדיטוריה שפע עוגות.עם הגיעכם למלון אתם אתם מקבלים תלושי שתייה לקפה\תה ללובי משהו שיכול להנעים את זמנכם בשהייה בערב בלובי,בנוסף בתור בעלי הפניות משהב"ט אתם רשאים להמיר את ארוחת הצהריים לארוחה במסעדת הגריל שמצוייה במלון על יד הבריכה,דבר נחמד מאד,מרענן וטעים,יש לציין שאת הפרבליגיה הזו לא כל אורחי המלון מקבלים(אם הם רוצים הם צריכים לשלם!),ואחרון עם כניסתכם לחדר מחכה לכם צלחת פירות צנועה. פעילות-אם אתם לא בין הגילאים 0-13 אז יהיה לכם קצת משעמם. לילדים יש שפע פעילויות,ובונסף לזה לפחות 40% מאורחי המלון הם בני גילם ככה שמשעמם בטוח לא יהיה להם.למבוגרים יותר ולזוגות אני חושש שיהיה משעמם יותר-ישנן תוכניות בידור לערב אך זה לא זה!וחוץ מזה אין יותר מידי מה לעשות באזור.(אל תשכחו שהחום לא מאפשר להוציא את האף מהחדר הממוזג) ובמלון. יחס- התחזוקה ברמה גבוהה מאד החל מנקיון בחדרים ובכלל במלון היחס טוב מאד ואדיב ביותר. אפילוגאת הבחירה במלון עשיתי על סמך המלצות מהפורום,אני לא בא להאשים חס וחלילה רק להעיר:יכול להיות שזו לא העונה המתאימה,או סתם טיימניג לא מוצלח, סה"כ המלון בסדר גמור,וברמה טובה.שבוע זה הרבה מאד ובמקרה פה יותר מידי אלא אם כן אתם אוהבים לראות אותה הופעה שלוש פעמים או שנבחרתם להוביל קמפיין השמנה של קבוצת אנורקסים. אז תעשו חיים ותפיקו לקחים ביי ביי ינשוף!

../images/Emo24.gifינשוף הי

מה שלומך? אני מרוצה שנהנית במלון קיסר בים המלח, ודרך אגב שתדע-כל רשת קיסר מעולים,וזה בדוק. גם מלון קיסר בטבריה אחלה יחס,אחלה פינוק ואוכל ושירות מעולים. אני רוצה לספר לך,שאנחנו (המשפחה שלי אני בעלי וביתי) נוסעים למלון,רק לשם המנוחה,כך שההופעות זה דיי שולי בשבילנו. שוב פעם שמחה שנהנית,ושמחה שקיבלת את ההמלצה שלנו לגבי המלון. אנחנו כאן בשבילך, הי,שכחת משהו-שמגיעים למלון מקבלים גם תלושי שתייה קרה
אני אישית לא מחליפה את רשת קיסר!

למעלה