מלון בתאילנד

superyal

New member
מלון בתאילנד

היי כולם יש לי שאלה אנחנו (אני וחבר שלי) נוסעים לטיול של חצי שנה באוסטרליה וניו זילנד כמובן שבדרך לשם יש עצירה בתאילנד למנוחה לפני המשך הטיסה הארוכה אנחנו נשהה יומיים וחצי בתאילנד וחשבנו שהרבה יותר נוח יהיה להזמין מקום לשתי הלילות האלה באיזה מלון מראש מהארץ אנחנו לא צריכים איזה מלון מפואר אבל מצד שני לא בא לנו איזו חושה מטונפת כי אנחנו צריכים לנוח לפני הטיסה... מישהו מכיר משהו נורמלי במחיר סביר? תודה

sela v

New member
נראה לי שכדאי

לך להפנות שאלה שמין כזו לפורום טיולים בחו"ל. פה אנו לא עוסקים במלונות שהוא לא חושה מטונפת.

NetaSher

New member
תלוי מה אתם מגדירים חושה מטונפת

יש "מלונות" באזור הקוואסן אשר הינם נקיים יותר ויקרים יותר עבור טיילי המזרח, ייתכן וזה יתאים לכם היות וזה עדיין זול בסטנדרטים לא של המזרח וקרוב לכל האקשן (התרמילאי לפחות). טוב גם לשהות בקוואסן אם אתם רוצים לצאת בלילה ולפגוש טיילים אחרים. יש את מלון ה-D&D שיש לו בריכה למעלה ומלונות ה-Sawasdi שניתן להזמין חדר עם מיזוג וטלויזיה, אך התנאים הם ממש לא של בית מלון. אני ניסיתי *המון* סוגי חדרים שם ובסוף הכי נהנתי בחדר פצפון בלי מזגן, בגלל האוירה של הגסט האוס - זה עניין של טעם.

jeshu

New member
המלצה לחושה מטונפת בבנגקוק מאחר ואני לא מכיר מלונות אמליץ על חושה מטונפת.בקאוואסאן סוי ננה בתוך הסמטה ניתן למצוא את VS גסט האוס - רשי תיבות Very Special.יש שם חדרים ליחידים,זוגות וגם חדר מיטות חביב ואפלולי (ואפילו מעט קריר יחסית לשאר הבית).זה גסט האוס באמת נחמד מנוהל ע"י משפחה (שהם גם הדילרים המקומיים)ועדיין דורשים שם להוריד נעליים בכניסה!המחירים נוחים מאוד - מיטה כ-60 באט וחדר יחיד/זוגי 200/150 בט בערך. *המקלחות דיי נקיות לפי מיטב הסטנדרד האסייתי.

מלון samran - מלון מעולה@!

חפשי אותו באינטרנט והצטיידי במפה, לא כל נהגי המוניות מכירים אותו. מרחק הליכה מה-MBK וכל איזור הקניות של סילום, מלון מלון (אמיתי, לא איזה גסט האוס משופץ) בבנין רב קומות עם מזגן וטלויזיה ונוף לא יפה אבל מאוד מאוד מרשים. הצוות היה מאוד אדיב, וכשביקשנו להזמין מונית הם אמרו לנו "חבל על הכסף, קחו קו XX ותבקשו לרדת בפינת XXXX". הנסיעה כתיירים באוטובוס מלא במקומיים תאילנדים היתה חוויה בפני עצמה. והמחיר - 800 באט בלבד ללילה (יכול להיות שאפילו 600, אבל אני לא זוכר ואני לא רוצה סתם להגזים). מחיר לא יאמן תמורת מה שקיבלנו. אני טס לבנגקוק שוב בחורף הקרוב ואני בהחלט יודע איפה אני הולך לשהות.

למעלה