מלון במנהטן

shoshik

New member
מלון במנהטן

המלצה דחופה למלון זול במרכז מנהטן לזוג (אמצע אוקטובר)!!! תודה .

sitvaniyot

New member
ערכתי סקר ו...

כמי שהייתה בני יורק 10 שנים, בביקור לפני 3 שנים, כיתתי רגלי לחפש חדר במלון בעיר הזאת. ייאוש... הכי זול זה 120$ ללילה כולל המס. הם תמיד יגידו לך מחיר בלי מס, כדי שישמע יותר סביר. רוב המקומות הם חדרונים שהשם תא מתאים להם יותר. בדקתי גם ליד מנהאטן ובצד של ניו ג'רסי. בקיצור, הפיתרון הוא חברים שאפשר להתארח אצלם, או חשבון בנק רציני. בקשר לדירות להשכרה, הסוכנויות הללו, לא מסכימות להראות לך מקום מראש. קחי בטלפון או לכי לשלום, זו הגישה שלהם. מה שכן, בדקי דרך האינטרנט, לפעמים יש דילים ואז אפשר להגיע למחיר יותר טוב. על איכות המקום אני לא חותמת.

sela v

New member
תסתכלי

במאמרי הפורום תחת קטגורית אכסניות. זה לא בדיוק אכסניה, וגם לא מלון, אבל זה זול. אם את מחפשת מלון אפילו שהוא זול (את מכירה ישראלים שמחפשים מלון יקר?), אז הפורום המתאים הוא טיולים בחו"ל.

sitvaniyot

New member
סלע מותק,

כרגיל אנחנו מתווכחים. האם ביקרת במקום? החדרים שם פשוטים ביותר, ודווקא בסדר. גם הסביבה בסדר. הקהל שמגיע, נו.. אפשר להתפשר. אבל השירותים...(לפחות כשנכנסתי לבדוק.)

natyh

New member
ממש לא נכון

ההיגיינה בניו יורק כן כן תתפלא ידידי : היא נמוכה בהרבה מכל אכסניה , או הוספידחה או קזה דה פמיליה בעולם השלישי : אין להם לב ליאנקים הללו , אצלם זה רק כסף !!!! נתי

sela v

New member
אני אישית לא הייתי

רשמתי שההמלצה ניתנה ע"י מישהו שאני מכיר. מה רצת ההיגינה שלו אינני יודע.

למעלה