מלון בביג'ין

yaelp80

New member
מלון בביג'ין

שלום, אני וחבר שלי נוסעים בקרוב לכבוד הירח דבש שלנו לטיול של חודש וחצי בסין. אנחנו אמנם עושים טיול תרמילאים, אך רוצים להתחיל את הטיול במלון מפנק בביג'ין. התקציב שלנו הוא 100$ ללילה, יש למישהו המלצות? מהיכן הכי זול להזמין מקום? הבנתי שישירות מהמלון זה הכי יקר... תודה!

yi tai

New member
Jianguo נחשב לא רע

http://www.hoteljianguo.com צמוד לשוק המשי. לגבי המחיר תבדקו, צריך להיות פחות או יותר בתקציב שלכם, המלון נחשב 5 כוכבים. באזור האוניברסיטאות, מלון 3 כוכבים נחמד - http://www.xijiao-hotel.com.cn/english/bgjj/ בהצלחה איתי

דוגית11

New member
מלון מאוד מומלץ בביג'ין

song he - מלון יוצא מן הכלל!!! ולא יקר כל כך. וממוקם בסנטר של הצנטרום של הפיילה. והכי כייף - ממש ממול, באותו הרחוב, ישנה מסעדה צמחונית (סינית) משהו משהו!! מאוד מומלץ! אנחנו תקתקנו את שם המלון בגוגל והזמנו מקום. Address: Song He Hotel, Beijing, 88 Dengshikou, Dongcheng District, Beijing Telephone: (86) 10 6513 8822 The Songhe Hotel Beijing is an international three-star hotel. It is conveniently located in the center of Wangfujing - the most famous shopping district in Beijing. It takes 10 minutes walk to the Forbidden City, the Tian'anmen Square and 30 minutes' drive to the Beijing International Airport.

yaelp80

New member
יש ג'קוזי?

היי, תודה על ההמלצות, באף מלון (גם מה שננתם לי וגם אחרים שחיפשתי) לא רשום אם יש ג'קוזי בחדר... איך אפשר לדעת?

דוגית11

New member
יעל, איפה את חיה?

מה זה צימר עם ג'קוזי? מי צריך את זה בסין חוזרים לחדר רק לישון יש כל כך הרבה מה לעשות שם! ג'קוזי תעשי כבר בבית... נו באמת...

yaelp80

New member
מה הקטע?

למה לתת ביקורת??? אני רוצה 3 לילות ראשונים להתפנק עם חבר שלי בירח דבש! בשביל זה אחנו מטיילים כמעט חודשיים, אסור כבר להשאר בחדר לחגוג את הנישואים הטריים???

yaelp80

New member
../images/Emo13.gif

אני סתם קצת מיואשת כי באף אתר לא רשום... בגלל זה אני מחפשת אנשים שכבר היו...

yaelp80

New member
אז כאן הבעיה

התקשרתי כבר לשני מלונות, והם לא הבינו מה זה ג'קוזי.... יש לי שיחון מנדרינית, אבל אין שם את המילה ג'קוזי. מי חשב שזה יהיה כזה מסובך...

Mei11

New member
אם אני מבינה נכון מהשירשור

את מחפשת מקום רומנטי להתפנק בו לירח דבש. נראה לי שבייג'ינג קצת יקרה בשביל התקציב הזה. הערים הגדולות בסין יקרות, והמלונות הגדולים בד"כ משרתים אנשי עסקים או תיירים שבאו לטייל, ופחות זוגות בירח דבש... אולי עדיף להגיע למקום קצת יותר רומנטי כמו יאנג-שואו או ליג'יאנג ושם להשקיע במלון קצת יותר מפנק. אבל לא נראה שהתרמילאים פה מכירים הרבה בתי מלון עם ג'קוזי בחדר
ומזל טוב, כמבן!

yaelp80

New member
תודה

זה רעיון לא רע בכלל... הרעיון הכללי היה להתפנק כמה ימים, ואז להתחיל טיול תרמילאים, אבל אולי נהפוך את הסדר! תודה!

Mei11

New member
בבקשה

אני לא מכירה הרבה אנשים שבילו את ירח הדבש שלהם בסין (חוץ מסינים...), אז את בפירוש נדרשת לדווח לנו אח"כ.

renjintso

New member
אני דווקא מכירה

אבל הם ברובם אנשים מוזרים שכאלה, שרוצים בירח דבש דווקא לרכב על אופניים ללהסה
על יד ליג'יאנג נפתח מלון מרשת עץ הבאניאן, ויש בו ג'קוזי בחדר. אחלה מקום לירח דבש, 500$ ללילה בלבד. יש מעוניינים?

piper cub

New member
היי יעל

קודם כל - מזל טוב!! זהו, עכשיו לגבי המלון, אשתי ואני היינו בשנה שעברה לירח דבש בסין. הטיול היה במשך 3 שבועות והוא תוכנן מראש. אנחנו העדפנו להתפנק במשך כל הטיול (טוב, האמת היא שזו גם היתה מתנה אז מה אכפת לנו??...) והיינו בבתי מלון ולא עשינו תרמילאות. בקיצור, המלון שהיינו בו בבייג'ינג לא היה בו ג'קוזי. האמת היא שבאף מקום לא ראיתי, אבל גם לא חיפשתי. טיפ חשוב מאוד לגבי סין - החדרים הסטנדרטיים שלנם לזוגות הם שתי מיטות נפרדות, עם שידה (מעצבנת) באמצע. אם את מזמינה חדר תוודאי שהמיטה היא מיטה אחת גדולה, ובד"כ זה נקרא חדר QUEEN SIZE. אם יש לך עוד שאלות, את מוזמנת לשאול, כאן או בפרטי. האמת היא שעדיף בפרטי כי אני כרגע מתארח במרכז הארץ, ולא יוצא לי לבוא דווקא לפורום הזה לעיתים קרובות. כך או כך, בהצלחה, תהנו בירח דבש, הרבה מזל טוב, ושיהיה לכם רק טוב
.

annarose

New member
אתה לא היית גם במסע בסין?

נדב!!! לא כולם קבלו את הטיול במתנה!!!

למעלה