מלווה חצי שנה?

YoavBitton

New member
מלווה חצי שנה?

אוקיי אז אני כבר עברתי תאוריה (ראשונה.. ומי שאמר פה שהוא למד חודש וחצי הוא פשוט מטורף)... אני באמצע לימודי הנהיגה ויש לי יומולדת עוד משו כמו חודשיים אז בעיקרון סידרתי לעצמי שאני יעשה את הטסט הראשון הכי מוקדם שאני יכול.. כנראה יום אחרי היומולדת או משו כזה... אבל בעיקרון מה שמדאיג אותי זה החוקים החדשים שרוצים להכניס.. אני לא ממש מבין בזה אבל אני יודע שעכשיו לכולם זה שלושה חודשים מלווה ורוצים להכניס בקרוב חצי שנה... שזה פוללל זמן בשבילי רציני עכשיו למי יש כח לחכות את כל הזמן הזה... אני לא אומר שמלווה זה לא חשוב אני מאמין דווקא בשיטה הזו אבל באמת חצי שנה? הם לא יכולים להיות רציניים... אז רציתי לשאול מי שבאמת מבין מה הולך במדינה הזו ואם יש כבר הצעת חוק או משו... ואם כבר יש אז מה הסיכוי שהיא תתקבל בשלושה החודשים הקרובים? תודה לעוניםם..:)

מימוזה21

New member
נכון,אני מטורפת ../images/Emo3.gif

גם אני מתחילה ללמוד נהיגה שבוע הבא ואני באמת מקווה שלא יכניסו של החצי שנה מלווה...בינתיים זה רק דיבורים לא עושים עם זה כלום.

kranves

New member
תהיו רגועים...מהיום שהעלו ל3 חודשים

אומרים שמעלים לחצי שנה. בת'כלס בשנתיים הקרובות לפחות זה לא יהיה חצי שנה.

adidas88

New member
לא הייתי אומרת שנתיים

אבל יש לכם חצי שנה-שנה של שקט...

kranves

New member
אף אחד לא באמת יודע..אני לא רואה

מצב שיעלו את זה לחצי שנה בכלל...אף הורה לא יסתובב עם הילד שלו חצי שנה

dani226

New member
../images/Emo207.gif מיום ליום עם המלווה שלי

אני מרגיש מצד אחד יותר ויותר בטוח על הכביש, אבל יחד עם כל נסיעה אני מרגיש שהחשק שלי לנהוג יורד ויורד מיום ליום. בנוסף בתחילת הנהיגה שלי אחרי שקיבלתי רשיון הרגשתי מאוד אובססיבי לגבי הכל-להסתכל במראות מדי שנייה ולהיות לחוץ מאוד לגבי הנסיעה בכביש. אבל עכשיו אני מתחיל לזלזל, להסתכל פחות במראות, להיות פחות אובססיבי, אולי זה סתם מצב רוח זמני אני לא יודע... בכל מקרה זאת ההרגשה שלי כרגע.

samata

New member
זה שהרצון לנהוג יורד

זה טבעי לחלוטין...בהתחלה של המלווה כמעט כל אחד רוצה לנהוג 24/7, אבח אחרי כמה זמן הרצון יורד (אצל אלו שלא באמת נהנים לנהוג לפחות, אלא צריכים את זה פשוטו כמשמעו לנוחיות) מהסיבה שכבר לא מתרגשים וזה מרגיש יותר טבעי.

dani226

New member
העניין הוא שקיבלתי רשיון רק לפני

שבוע, וכבר ירד לי החשק
יכול להיות שזה פשוט מצב רוח מעצבן זמני כזה...

samata

New member
אולי...

על כל מקרה, יש כאלה שנהנים יותר ויש כאלה שפחות. אני למשל כבר ממזמן לא נוסע סתם סיבובי פוזה (דבר שבדרך כלל מגיע בין היום הראשון בלי מלווה לסוף השבוע שלאחריו
)...למרות שהיו לי כבר מקרים (אפילו שבוע שעבר) שסתם דיברתי עם חבר ונסענו איזה שעתיים ודיברנו תוך כדי...במקום לשבת באיזה מקום או אצל אחד מאצלנו פשוט דיברנו תוך כדי נסיעה. זה מאוד נוח להיות חולה הגה ועם אוטו שיש לו דלקן

aviGODFATHER

New member
גם לי ירד מאוד החשק

אבל זה בגלל שאבא שלי לא מסוגל לשבת בלי להעיר. אני עדיין אוהב מאוד לנהוג אבל בשביל להנות אני צריך לחכות עוד חודש שהמלווה שלי ייגמר ואז אני יוכל לנסוע בלעדיו. בקשר למראות ולחפיפות - גם אני ככה. אחרי שעברתי טסט הפסקתי להתסכל כל 20 שניות על המראה המרכזית, לעצור להולכי רגל אם הם עדיין על המדרכה, או לשים לב למד המהירות - אז מה אם אני עובר את המהירות ב-10-5 קמ"ש? לא ביג דיל.

dani226

New member
אני מפחד שבגלל הירידה הדרסטית

בחוסר אובססיביות לנהיגה נכונה אני עוד אפשל ואדרוס מישהו בגלל מה שנקרה-"נהיגה בקלות ראש"

s h i r s 1

New member
תכלס

לי יש רישיון רק חודש, ובהתחלה הטריד אותי כל העניין הזה של לנהוג עם אבא כי אצלי בזמן שעוד למדתי נהיגה הוא היה מטיף לי מוסר ונותן לי כל מיני דוגמאות וטיפים חלקם מיותרים וחלקם באמת עזרו וידעתי שביום שאני אעלה איתו על הכביש זה יהיה כאב ראש, הוא פשוט לא יפסיק לדבר. והנה לפני חודש הגיע הרגע הזה,ודווקא לא היה נורא בכלל, בכל זאת, פעם ראשונה כל הכביש עם מכונית אוטומט שזה הרבה יותר פשוט מהילוכים,אבלצורך התרגלות כלשהי, ומהר מאוד התרגלתי..והוא דיבר הרבה אבל זה רק עזר והעלה את הביטחון,כל פעם שהגעתי למצבים שלא הייתי בטוחה מה לעשות הוא אמר לי... אז קח את זה בתור משהו טוב, לא רע,אז נכון ,לא כל מה שהוא אומר תורם ויש שאני כבר יודעת מהשיעורים והוא זורק לידע כללי וזה טיפה מציק,אבל מקבלת הכל. ולצערי יש מקרים של אנשים שלא נוהגים 3 חודשים אחרי קבלת הרישיון כי אין להם כוח למלווה רקאחרי ה 3 חודשים שלא נהגו בכלל כשלא צריכים מלווה, פתאוםהם עולים לבד על הכביש..לדעתי זה מטופש וזה לקחת סיכון, אבל חיים שלהם.מלווה סה"כ תקופה מטרידה קצת אבל תורמת מאוד לדעתי. אף אחד לא באמת נוהג כשהוא מסתכל כללל שנייה במראות כמו שהוא היה עושה בשיעורי נהיגה ובטסט...זה נשחק לאט לאט. וגם הקטע של המהירות.

למעלה