מלדיביים

Jordan23

New member
מלדיביים

שלום, הוצע לי לטוס למלדיביים באמצעות חברת התעופה הירדנית דרך רבת עמון + סרי לנקה. האם מישהו טס בזמן האחרון למלדיביים דרך חברת התעופה הירדנית, ויכול לספר איך היה? האם זה עובר ללא בעיות או אי נעימויות? תודה, דני

ביקו

New member
סבלתי קשות...

טסתי למאלדיבים ב 98´ עם ג´ורדן אייר. אחת הטיסות(ואולי הטיסה) הגרועות בחיי. מטוס עלוב וישן, יחס מחפיר, כמעט פיספסתי את הטיסה בגלל טעות שלהם באישור הטיסה, אוכל מגעיל ודיילות עם ידיים שעירות ושפם
עוד משהו ? אההה, כן בסוף הצלחתי לחזור ארצה. מבחן התוצאה, לא ?
ביקו, שיטוס עם ג´ורדן אייר רק אחרי איומי סכין.

Jordan23

New member
דווקא שמעתי עליהם המלצות טובות

מבחינת השירות. אבל אני מתכוון יותר לאספקט הבטחוני בתקופה הזו ...

בניגוד לקודמי אני טסתי עם חברת

התעופה הירדנית. מטוס חדש שירות אדיב מקצועי ומעולה (לפני הבלאגן של היום). ע"ס ניסיוני שווה לטוס איתם (אז !!! לא יודע מה קורה היום). יגאל

mares

New member
שנבין: "הוצע לי" = טיסה חינם?

אם זה חינם - אז לך על זה! אם לא, כמעט באותו מחיר אתה יכול לטוס עם לופטהאנזה ת"א-פרנקפורט-מאלה ולא להיות במקומות בעיתיים כמו עמאן וקולומבו.

mares

New member
רק צריך גם לקחת בחשבון שסיבוב

מת"א למאלה דרך פרנקפורט = 14 שעות

Jordan23

New member
לא לא, לא בחינם.

התכונתי שזו הצעה של סוכנות נסיעות. הבנתי שטיסה דרך פרנקפורט תקח איזה 24 שעות כולל המתנות בשדות תעופה, ו- 17 שעות טיסה באויר, (לפי החשבון שמעמאן זה 7 שעות + 5 שעות טיסה לאירופה לכל כיוון), וזה נראה די מתיש. מישהו שרד את זה?

הולנדי

New member
2 האחינים שלי חזרו אתמול

מסרי לנקה לאחר שטסו דרך עמן לקולמבו- וחזרה, לטיול גלישה של שבועיים הדגש על חזרו. אני אדבר איתם בקרוב ואספר לך, חוויות על הטיסה. בכל מקרה הנושא בעיתי, לדוגמא בשבת היתה אמורה להיות שביתה בנתב"ג תאר לך שאתה ניתקע בירדן, לא נעים בימים אילו. חוץ מיזה לאחרונה היתה התקפה על שדה התעופה בקולמבו של המורדים הטמילים וחלק ניכר מהמטוסים החונים בשדה הושמדו, מאז חברות תעופה לא חונים שם בחניית לילה.

הולנדי

New member
עדכון מסרי לנקה

מדיווח של בחור שחזר בשבת דרך עמן, לא היו להם בעיות כלשהן בטיסה הלוך וחזור עם רויאל ג´רדוניאן , זמן השהייה בנמל התעופה בעמן כ 30 דקות, והם זכו ליחס טוב מהצוות, ישראלים רבים משתמשים בשרותים שלהם בחזרה מהמזרח. בסרי לנקה עצמה יש פיגועים כנגד מטרות ממשלתיות ע"י המורדים טמילים אבל את זה אנחנו מכירים מהארץ.

למעלה