מלא שאלות

מלא שאלות

ג'ימבו הוא דוד של סטן? איך קוראים לחבר של ג'ימבו זה שמדבר מוזר? אפשר פרקים שלהם... אני גם זוכר את הפרק עם ה"YATY" שהם הלכו לצוד. איך קוראים לו. וגם אם אפשר פרקים של המגבת המסטולית וגם של מיסטר האנקי. וגם אני זוכר את הפרק באפגניסטן עם בין לאדן.. איך קוראים לו.? מתי סאות' פארק חוזרת לביפ נמאסו עלי שידורי העונה ה-8 במשך השנתיים האלו. יאללה זהו תודה אנשים..

עונה על חלק מהשאלות

ג'ימבו הוא אכן דוד של סטן, והחבר שלו הוא נד NED הפרק עם היטי זה VOLCANO, בעונה הראשונה. הם גם מופיעים ב MEXICAN STERING FROG, שאם אני לא טועה זה בעונה ה-2... אבל יש סיכוי גדול שאני טועה. מיסטר האנקי מופיע בפרקים - CHEF's CHACALTE SALTY BALLS MR. HANKEY's CHRISTMAS CLASS ובעוד כמה... טאולי מופיע בפרק TOWELY שאם אני לא טועה, זה בעונה החמישית
בעונה העשירית, טאולי עושה קאבאק עם הפרק MILLION LITTLE FIBERS
זה מה שאני יודע... השאר יענו על שאר השאלות

BrightDarkness

New member
עוד...

מיסטר האנקי מופיע גם ב A very crappy christmas וב רred sleigh down ןכמובן- mr. Hankey the christmas poo לטאולי יש גם את proffesor caos

חחחח תודה

הפרק המגבת בעונה העשירית ראיתי כבר אחלה פרק. והפרק עם פרופסור כאוס זה הפרק עם באטארס... או שאני טועה. קיצור היה עוד פרק שאני לא זוכר אחד ההומוים (או ביג גאיי אל או מיסטר גריסון או העבד אני לא זוכר.) שהוא המציא את המכונית המהירה בעולם זה כזה עגול ככה ושצריך לאונן למכונה לקבל בתחת ממנה. כדי שהמכונית תפעל... חחחח זה היה פרק ענק מישו זוכר איך קוראים לו... טוב תודה בכל מקרה לכווווולכם. !!!!!!!!1 :)

למעלה