*** מלאני סי - דיון ***

RedRecords

New member
*** מלאני סי - דיון ***

מלאני סי היא ה-זמרת האהובה עלי. :) אני לא יודע אם כולכם צפיתם בקליפ ללהיט החדש שלה, First Day Of My Life, או האם בכלל יצא לכם לשמוע אותו, כי אם לא - אין לכם מושג מה אתם מפסידים. אבל לא נורא, כי תוכלו לצפות בקליפ המרהיב (ללא צורך להורידו!) דרך הלינק הבא - http://www.planetrecords.it/melaniec/firstday/firstADSL.wmx קצת פרטים על השיר: השיר נכתב ע"י אנריקה איגלסיאס וגיא צ'יימברס (מי שכתב את כל הלהיטים הגדולים של רובי וויליאמס) ומופיע במהדורה החדשה לאלבומה השלישי של מלאני, שנקרא Beautiful Intentions. השיר הזה זכה למכירות של זהב בגרמניה ובשוויץ, כנ"ל גם האלבום. השיר בילה שבועיים במקום הראשון בכל אחת מן המדינות, ובאוסטריה הגיע עד למקום השני. נכון לשבוע זה, 13 שבועות לאחר יציאתו (!), הוא עדיין מחזיק חזק במקום השלישי בכל אחד מן המצעדים של גרמניה, אוסטריה ושוויץ! להצטרפות לקומונה של מלאני סי בתפוז - http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=10926 אז... מה דעתכם? ;)

jenngirl

New member
אני בכלל חושבת../images/Emo82.gif

שצריך לפתוח לה פורום. אהבתי אותה בערך מאז שהכרתי את הספייס גירלס מה שאומר בערך 10 שנים-. תודה על הקישור[היא ממש יפה בקליפ[: ]

RedRecords

New member
אנחנו מנסים להפוך את הקומונה לפורום

אבל תפוז לא מקשיבים... :(

Im The Sun

New member
היא חמודה...../images/Emo42.gif

יש לה שירים יפים אבל דווקא את First Day Of My Life לא אהבתי.

jenngirl

New member
אני גם לא ממש../images/Emo82.gif

אהבתי את השיר. והאמת אני לא מבינה איך ילדים משחקים כדורסל קשור לשיר. אבל נו,שיהיה.

RedRecords

New member
זה שיר אופטימי...

שיר שמדבר על תקווה. הנה המילים של השיר:
Melanie C First Day Of My Life So I found a reason to stay alive Try a little harder, see the other side Talkin' to myself, too many sleepless nights Tryin' to find a meaning to this stupid life I don't want your sympathy Sometimes I don't know who to be Hey, what you lookin' for? No one has the answer, they just want more Hey, who's gonna make it right? This could be the first day of my life So I found a reason to let it go Tell you that I'm smilin', but I still need to grow Will I find salvation in the arms of love? Will it stop me searching, will it be enough? I don't want your sympathy Sometimes I don't know who to be Hey, what you lookin' for? No one has the answer, but you just want more Hey, who's gonna make it right? This could be the first day of my life The first time to really feel alive The first time to break the chain The first time to walk away from pain Hey, what you lookin' for? No one has the answer, we just want more Hey, who's gonna make it right? This could be the first day of your life Hey, what you lookin' for? No one has the answer, they just want more (Ooh, yeah) Hey, who's gonna shine a light? This could be the first day of my life Written by Enrique Iglesias and Guy Chambers.​

DesertRose7

New member
היא חמודה..

דווקא קניתי לפני שבוע ומשהו את האלבום שלה NORTHERN STAR ב-10 שקל.. בסה"כ היא בסדר.. ויש לה כמה שירים ממש יפים
אבל כנראה שמה שמחפשים היום זה זמרות שיראו כמה שיותר בטן עם חזה כמה שיותר גדול ועם כמה שיותר בעיות נפשיות/התמכרויות וכל מיני שאר ג'וסי סטאף.. מלאני סי היא מין ילדה טובה כזאת.. כל הכבוד לה על ההצלחה באירופה

RedRecords

New member
הדיסק מקורי? או צרוב?

הייתי משלם גם 100 ש"ח אם היו דורשים על האלבום הזה, מסיבה אחת פשוטה: אין שום שיר בדיסק שהייתי מוותר עליו. כל שיר הוא שונה מהשני. כל שיר יכול היה לצאת כסינגל. אין שום שיר משעמם או לא טוב. בדרך כלל אמנים נוהגים לעשות אלבום ולשים בו 3-4 שירים טובים שאותם יוציאו כסינגלים, והשאר "סתם שירים". במקרה של האלבום הזה זה לא ככה. רואים כמה השקעה הייתה בדיסק הזה והתוצאה בהתאם.

DesertRose7

New member
אמיתי

מהאוזן השלישית..מוזלים/משומשים אבל לי זה ממש לא אכפת. כל עוד הוא במצב טוב ועובד
זה אחלה אלבום, יש בו הרבה שירים שאני אוהבת

אהבתי את השירים הישנים שלה

I turn to you וכאלה.. בכלל לא אוהבת את הפופ של היום (ולא להאמין שרק לפני כמה שנים היה פופ טוב עכשיו אין פופ..עכשיו זה מקסימום רוק-פופ..בע)

dor307

New member
אני חושב שלכל הדור שלנו

יש חולשה עליה בגלל ספייס גירלס. היא טובה אבל לא מבריקה כמו שהיא צריכה להיות כדאי להפיל על הקרירה שלה בלהקה וישמו לב עליה בתור זמרת סולו

ואו שיר ממש יפה../images/Emo118.gif

הליריקה נוגעת.. היא ממש מוכשרת מלאני הזו ^^ והמ.. היא נראית כזה.. אחרי היריון או משהו?
.. לא יודע, היא השתנתה!

actimel

New member
../images/Emo66.gifיש לה ילדות חחחחחחחחחחח

תכף רד יחטוף תקריזה

RedRecords

New member
מפגש מעריצים של מלאני סי (והספייס)

כל הפרטים משמאלכם. לחצו על התמונה כדי להגדילה -> חוגגים יום הולדת 32 למלאני סי - הזמרת והתופעה! כולכם מוזמנים! יהיה שמח, זה בטוח!

למעלה