מלאכית ושמה תגל..

blue love

New member
מלאכית ושמה תגל..

כשהתחלטי לגלוש בפורומים...לא ידעתי למה בדיוק אני נכנס. ישבתי לי מול המסך הכחול..והתחלטי לדפדף בין דפי הפורומים..מפורום בדיחות..עד פורום 40+..חיפשתי משהו עם תוכן...משהו שיכניס אלמנט חדש לחיים הדי סטנדרטיים שלי. בפורום 20 + יצא לי לראות את תגל בפעם הראשונה... בחורה אגרסיבית..נלחמת בכל מי שעומד בדרכה...מתווכת עם כל מי שרק מצייץ.. אבל הכל נעשה בשנינות מדהימה ..באלגנטיות כזאת...שקשה היה להתעלם ממנה. הילדה פשוט מילאה כל פורום אפשרי בשיריה העצובים שנגעו בכל אחד ואחת. לאט לאט התגלה סודה...ניפתחו הקלפים..וכולנו גילינו מי זאת תגל האמיתית.. נפש פיוטית התגלתה בשיריה...המון כאב..המון עצב..והמון תקווה. שתבינו...אני חי חיים מאוד נורמליים ושיגרתיים...קם בבוקר..הולך לעבודה חוזר בערב..משחק עם הילד..מבלה קצת עם האשה...הולך לישון..וחוזר חלילה. תגל פתחה את עיניי וגילתה לי עולם אחר לגמרי...עולם שבשבילי היה דמיוני לחלוטין עד אותו רגע...היא גילתה לי את עולמה הקסום! עולם של כאב...עולם של רגש...עולם של יאוש...ועל הכל כיסתה אהבה גדולה.. שכמוה לא חשבתי שקיימת... תגל היתה קשובה לכל קול שזעק לעזרה...היא היתה קשובה לכל מי שרצה בכל יום בכל שעה. בנות שסובלות מבעיות אכילה ידעו שתגל תמיד תהייה שם בשבילם. ראיתי את הנתינה שלה...ראיתי את המסירות..ראיתי את האהבה..והכל נעשה ללא תמורה..ללא בקשת תודה...הכל מהלב. כל אותם הדברים שכרגע הזכרתי נעשו בו בזמן שתגל סבלה מבעיות שאף מאפילות על כל הבעיות של הפונים אליה... לא הבנתי איך היא יכולה? איך היא מצליחה לתת כל כך הרבה כאשר היא בעצמה זקוקה לעזרה. ואז....אחרי שניפגשנו ערב אחד...הבנתי במה מדובר... היא פשוט מלאך דמוי אדם!!!.. נשמה טהורה...מלאת אהבה ... תאמינו לי נסיכות שלי...יש לי חיים טובים...(לפעמים משעממים קצת) אבל בסך הכל החיים אוהבים אותי...ואני אוהב את החיים...לא היה חסר לי אף פעם שום דבר...אבל אחרי שהכרתי את תגל...אני יודע שיש הרבה טוב בעולם.. שהעולם שלנו הוא הרבה יותר מלקום כל יום בבוקר וללכת לישון בערב... היום אני פשוט מעריך אנשים בצורה שונה לגמרי...רואה את הכאב שקיים ולא רק את השמחה ..היום אני אוהב יותר...מאמין יותר באדם...רגיש לאנשים סביבי ...פשוט התמלאתי בעוצמת הרגש האדירה שהוחדרה אליי מתגל... תגל פתחה בפניי צוהר לעולם קסום שבסופו של דבר...מתבטא בפורום שהקימה. תגל...היום שהודעת שאינך ממשיכה כאן יותר...נקרע בי משהו מבפנים.. ואני?....מי אני בכלל?...אני אפילו לא שייך לפורום הזה מבחינת התוכן שלו...אז תחשבי מה עובר על כל הבנות שזקוקות לך כאן...תחשבי על כל המלאכיות המקסימות שחייכו שראו את הניק שלך מהבהב כשכתבת להן משהו.. תחשבי על התקווה שהכנסת בגופן...תחשבי על עצמך...!הרי הפורום הזה זה הבייבי שלך... תגל...את חסרה... blue

מייק 48

New member
בלו היקר - מרגיש בדיוק כמוך !!!

בלו חבר יקר, אני חש בדיוק כמו שתארת - ממש כאילו נאמרו המילים מפי, פרט לדבר אחד: אני לא זכיתי לפגוש את המלאך... שלך בהסכמה מלאה מייק

תרנגולת

New member
אוי.. כל כך כל כך מסכימה..

ואם אנחנו כבר ב.. ממ.. אני את תגל פגשתי בפורום הפרעות אכילה ביואל.. וכשקראתי מהצד כל פעם התאהבתי בה יותר, אח``כ כשכתבתי- הייתי בטוחה שכל מה שאני כותבת לא בסדר.. והיא אמרה לי שאני לא מזבלת.. זה היה מה שגרם לי להרגיש אז טוב ולהמשיך לכתוב.. ואח``כ הכרתי אותה יותר באיי סי- והיא גרמה לי לבכות, לצחוק.. לחייך.. ולכאוב כל כך איתה, ולרצות כל כך לקחת ממנה את הכאב שלה, ולעזור לה.. גרמה לבטן שלי להתהפך.. והיא (את..!) באמת שינתה בי משהו.. בתור בן אדם.. היא באמת מלאכית על הארץ הזאת, ואין כמוהה.. אין בכלל.. היא מדהימה.. ו.. מצחיקה.. ומה לא..!? כל כך הרבה אהבה יש בה, בך.. זה מדהים.. תגלי.. ממ.. (תרנגולת מובכת מעט), אני לא רוצה לבקש ממך לחשוב עלינו.. אני שמחה שאת חושבת על עצמך סוף סוף, כי את צריכה את זה.. אני רק רוצה לחשוב על זה בדרך אחרת. לא כך : אם הפורום הזה רע (מסיבות כאלה ואחרות)- אז כדאי שאעזוב. אלא כך: אם הפורום הזה רע- אז מה אפשר לעשות בשביל להפוך אותו למקום יותר טוב.. לך.. כי את חשובה כאן. כי את יקרה לפורום הזה, ואני יודעת שהוא יקר לך.. אולי תשארי- בתור תגל, בצורה שאת רוצה, ואיך שאת רוצה? אני באמת באמת אוהבת אותך.. וכל כך חבל לי וכואב שנפגעת כך, זה לא היה מגיע לך.. אני אומרת לך תודה.. תודה על שנתת לי להכיר אותך, תודה על הפורום, תודה על שהיית פה, תודה על זה שאת כזאת.. תגלי.. :) . את יקרה וחשובה לנו.. אני מקווה שאת יודעת את זה. כל כך חבל שנפגעת כך.. אבל הבנות הללו לא מכירות ולא יודעות מי את, וההפסד הוא שלהן.. וזאת באמת הבעיה שלהן. אוהבת אותך, מקווה שתשני את דעתך- אבל אם לא.. אני בכל זאת אתמוך בך, רק רוצה שתקראי.. ותחשבי עוד קצת.. אם בכל זאת- אני מאחורייך. את חשובה לי. ואת מקסימה. שלך, אני.

*g99

New member
איך אפשר עוד לתאר אותה?

אי אפשר,הכל נכתב כבר. רק אוסיף שגם אני כמו בלו,פגשתי בה לראשונה בפורום 20+ והגעתי לכאן בעזרתו של בלו... מהיום הראשון שלי פה הרגשי גל של חום שעוטף אותי.. אני פגשתי במלאך הזה ושמו:תגל!!! וזה היה תענוג...הגעתי למפגש של 20+ וחיכיתי לה...וכל אדם שנכנס שאלתי:``זו תגל?``,עד שהיא הופיעה... מלאך...מלאך שניתן לחוש את החום שמתפזר ממנו... תגל,בוודאי שאת חסרה!!! אוהבת אותך ומזילה דימעה או שתיים....g99.

למעלה