מלאכיות...

blue love

New member
מלאכיות...

אני הצצתי... פשוט לא האמנתי למראה עיניי... יש לי רק דבר אחד להגיד לכן..(אתן בנות...שכתבתן מה שכתבתן למטה) מי שפוגע בתגל....פוגע במלאך... ומי שפוגע במלאך...כנראה לא פועם בו לב... חבל שאתן לא יודעות להעריך את הנשמה הטהורה שמרחפת מעליכן כאן... אתן פוגעות חיצים מורעלים...בה ובפורום הקדוש שלה.. וחבל.. blue

עופרי-

New member
אויש..

אני שונאת כשמתערבים במשהו שלא יודעים מה קרה בו. אני, למשל, לא התערבתי כי לא הייתי פה אתמול. תלמד ממני.

blue love

New member
עופרי יקירתי...

את אולי לא היית פה...אבל אני כן.. את שונאת שמתערבים במשהו שלא יודעים מה קרה בו?..גם אני... אז חבל שהתערבת עכשיו במשהו שאת לא יודעת עליו כלום כמו שאמרת... blue

עופרי-

New member
לי לא זכור

שהשם שלך היה מעורב שם, אבל אם אתה מתעקש..אז מילא. אני ממש לא מתכוונת לשרשר פה חצי עמוד על זה עכשיו, כמו שיש נטיה להרבה אחרים. תהיה בריא.

blue love

New member
עופרי..

השם לא הופיע...את לא צריכה לרוץ ולחפש... לא צריך להיות מעורב בשרשור ...אפשר לשבת ולקרא..וגם להבין... אבל בואי נרד מזה..זה לא המקום והזמן.. וחוץ מזה אני אוהב את מה שאת כותבת...לא בא לי לקלקל את הרושם החיובי שיש לי עלייך...טוב? לילה מקסים עופרי.. blue

שלום לך..

אני לא חושבת שאף אחת מכאן פגעה או חס וחלילה לא מעריכה את תגל, הבנות כאן קשורות בנימים לתגל ומעריכות וצריכות אותה. לפי מה שאני רואה מהתכתבויות כאן, יש לזה השפעה גם מאתרים ופורומים אחרים והפורום הזה שגם כך מאד פגיע לא זקוק להטחות הללו. אז בבקשה.. אני חייבת להגן על הבנות כאן. ניב

למעלה