מלאך שלי .....

מלאך שלי .....

רוצה לאחל לך בוקר טוב , בוקר נפלא , בוקר שכולו אהבה אחת גדולה ... שולחת לך חיבוק גדול ונשיקה .. ואת הלב שלי כמובן שהוא אצלך .. אוהבת אותך .. מלאך יקר שלי , אוהבת כלכך .. כמו שרק אני ואתה נוכל להבין .
חיבוק|
חיבוק|

Raul*Duke

New member
בוקר טוב

חלמתי עליך, חלמתי על חדר מול הים, על זריחה ושקיעה משותפת לשנינו, על אהבה ללא גבול, על חיבוק, על פינוק, חלמתי שאני איתך, אוהב אותך כל כך, נזכרתי איך צעקתי אתמול ברחובות העיר, איך סובבו את ראשם אנשים שאני לא מכיר, איך התרגשנו, איך שוחחנו, איך בכינו, איך התגברנו, איך אני אוהב אותך, איך הקול שלך עושה לי דברים.... בוקר טוב יקירתי, חבקי אותי חזק, נשקי אותי והסירי את קורי השינה מעיניי, רואה אותך לידי, מחייכת, אוהבת, (עכשיו יש לי את התחושה הזאת שאי אפשר לתאר במילים, אבל אני יודע שאת מבינה בדיוק מה אני מרגיש עכשיו) שלך לנצח D´angelo

אחר הצהרים נפלאים לך מלאך שלי ..

מצטערת שלא התקשרתי .. בבית חולים הייתי .. תאונה קטנה עשיתי .. ואתה צודק .. כשאתמול דאגת לי .. לא נזהרתי .. ובעמוד נכנסתי .. אבל אני מרגישה בסדר .. נקע בכף היד .. מעוצמת המכה וקצת מכות יבשות .. בגוף המסכן שלי , נורא .. מתגעגעת אליך .. מצטערת שאומרת לך פה אני מקוה שאוכל להתקשר מאוחר יותר .. הולכת לישון .. שתיתי כדור נגד הכאבים שמה את הראש על הכרית הלוואי והיית פה איתי .. מחבק ואומר שהכל יהיה בסדר יקירתי . אוהבת אותך מלאך יקר שלי יודעת שהיום היה לי נס בזכותך , כי אתה שומר עלי אתה נמצא איתי אפילו שאתה בעצם לא איתי .. אוהבת אוהבת אוהבת אותך .. שתהיה לך שבת נפלאה .. אני אתקשר כשהתעורר .. עימך הסליחה .. נשיקות חיבוקים אהבה .. .

Raul*Duke

New member
אהובתי

אהובתי היקרה, קולך כה שברירי ופצוע נוגע לליבי, אחבק ואנשק בעדינות, אגע בכל מקום, אגרום לך להחלים מהר ככל האפשר, מתוקה שלי, את הכי חשובה לי בעולם, תבריאי מהר, אני פה, לידך, לא אלך לעולם, אטפל בך במסירות, גם אם אני רחוק, אני איתך, גם אם אני לא לצידך עכשיו, אני בליבך, ושם תמיד אהיה, תמיד אוהב אותך, אני מקווה שאת כבר יודעת... תשני יקירתי, החלימי, תני לזמן ולכאב לעבור, גם אם הגוף כואב, העיקר אהבה בלב, וזה יש לי הרבה לתת לך, כמו תמיד, אוהב אותך לנצח, D´angelo

למעלה