מלאך שלי ...

מלאך שלי ...

באה למיטתך לוחשת לחישה קטנה .. ראול שלי ,בוקר טוב מלאך ראול שלי , קום אחרת לא תשן בלילה .. אל תשכח ראול שלי , אוהבת אותך כלכך .. ראול שלי , אני ואתה ביחד כך . רואה שאתה לא מתעורר .. מתחילה להפעיל קצת אמצעים נוגעת עם הלשון שלי בקצה אברך מרגישה איך שאתה זז ונע .. מלטפת את האשכים משחקת עם האברים מנשקת ומלקקת .. כמו שאוהבים ואתה , אני יודעת שהתעוררת מזמן אבל ממשיכה כאילו שלא ראיתי את החיוך הקסום שלך .. את המבט בו אתה מביט בי אכול מתשוקה .. ראיתי אותך , אבל לא אכפת לי מלאך יקר שלי לעשות לך טוב זה כל רצוני .. אז עורה , מלאך שלי קום .. כי אני פה מחכה לך .. אהוב שלי ..

Raul*Duke

New member
אוווו בייבי

אני בשוק ממך, את כה רעבה, את מתחככת בי עם גופך, זקוקה לאהבה, מחזיקה בגבריותי הזקורה, נוגעת עם הלשון, אני רואה כמה את מגורה, מרטיבה את המזרון, שולח אצבע, ואת כל היד, נוגע במרכז אהבתך, את מגיבה מיד, מטייל בנבכי מערתך, ורדרדה ומתוקה, מסובב את האצבע ומתחכך, את משחררת צעקה חנוקה, ממשיך ולא מרפה, משוטט על פני גופך, לשון נכנסת לתוך פה, יונק מנשמתך, אהבתנו רק גוברת, לא יודעת מחסום, צמרמורת בין גוף לגוף עוברת, תשוקה בוערת כל היום, (אני לא לטיני, אני לא לובש חוטיני, שמות רבים לי, ראול זה לא היחידי, את שמי אהובתי יודעת, באופן בלעדי) שלך לנצח אהובה D´angelo

וואו ..

משגע אותי מוציאני מדעתי הלשון שלך תרה אחרי אברים בגופי נוגעת בדגדגן . מטילת במערה מחפשת אחר פרח האהבה ואני , לתומי מגישה לך בתשוקה את מצי האהבה ,טעם של תאווה מלקק את שפתים מפשק את הרגלים וחודר אלי בחוזקה מאבד שליטה .. ואני .. כמעט מתעלפת מהנאה חווה אורגזמה כבר בפעם השניה כן , אהוב שלי .. יודעת אני את שמך צועקת אותו בקול .. אוחזת בחוזקה בגבך הנה עוד גמירה מגיעה .. אח .. איזה תענוג נפלא ..

Raul*Duke

New member
את

כל גופך רועד, ואני ממשיך, את תומתך אני שודד, ואני ממשיך.... זרמים עוברים בגופנו, אני כבר מאבד שליטה, המיצים משתחררים, מזדעזעת המיטה, את אנחותינו, שמעו בכל העיר, אבל לנו לא אכפת, והמיטה מתנגשת בקיר, כל החדר זע וזז, אנחנו ממשיכים, מתעלסים, משתוללים, עשן עולה מהשטיחים, אהבתנו בוערת, אנו עולים בלהבות, הרפתקאה כמו שלנו, לאיש עוד לא יצא לחוות, מתמוטטים באפיסת כוחות, מחזיקים ידיים, מדדים אל האמבטיה, וממלאים בה מים, נכנסים ומתנקים, נשענים אחורנית מחובקים, אך התשוקה שוב בוערת, ושוב אני בפנים, גופנו רוקד/שוחה צמוד, הרמוניה נהדרת, ובסופו של דבר, האנרגיה נגמרת, לא נורא, ננוח עכשיו, נצבור כוחות, ועוד כמה רגעים, שוב ירעדו ברחוב המדרכות, אהבתנו מזיזה את העולם, את זה כבר ילמדו כולם...

אתה ..

הגוף שלי מתמכר למגע ידך הגוף שלי מתמכר לטיולים של הלשון שלך הגוף שלי החליט שהוא רוצה רק אותך רק אותך אך ורק אותך . חיפשי עד היום אהבה אחת לאהוב ומצאתי אותה בך , גלומה בידי מלאך חלומות אתה, שממצה את כל מה שטוב בי אתה שמוכן לאוהב אותי אתה שנותן את כולך וחודר לתוכי אתה שחדרת ואתה כבר בתוך גופי הנפש הנשמה , זקוקות למגע ידיך ללטיפה מתמשכת לאהבה מזדווגת אתה שגורם לי לאבד את זהותי בכל פעם שאתה נמצא פה לידי איתך אני מאבדת את הצפון מסתכלת עליך ... עוצר את השעון הזמן עומד מלכת .. כשאני ואתה ביחד הזמן עומד מלכת .. כשאני ואתה מתעלסים ..

peperoni

New member
גם אני לא לטיני...

ולא לובש חוטיני אוהב לשתות מרטיני חצאיות מיני סרטים של בניני וקסמים של הודיני

ROZELESS

New member
אחוקי .......

תשכירו חדר לסוף שבוע באיזה מלון "תחרשו" ת´סדינים כמו שצריך .... תוציאו את ה"קיטור" מהמערכת שלכם ותאמינו לי שזה ירגיע את היצרים שלכם ... ( אוף ... לא עובדים לי האייקונים ! )

Raul*Duke

New member
למה להרגיע??

למה להרגיע את היצרים? אני והיא לא חפצים בהרגעות, סערת הרגשות היא הדבר ממנו אנו ניזונים, ואגב, לא צריך מלון כדי לחרוש סדינים.... סדינים, שדות, יערות ואפילו בחוף, אהבתי ותשוקתי אליה לא רואה את הסוף... אבל תודה על העצה, ולילה נהדר לך.

למעלה