מלאך שומר

• פותח הנושא Dcup
  • פורסם בתאריך

Dcup

New member
מלאך שומר

אתמול אני וכמה חברים שלי עשינו סיאנס וביקשנו להעלות את המלאך השומר שלנו, אני לא יודעת אם בכלל יש כזה דבר עזרה? תודה

I am a freak

New member
מלאך שומר

ערב טוב לך. מההודעה שלך אפשר להבחין בשתי שאלות- האחת, האם יש דבר כזה מלאך שומר. השניה, אם יש דבר כזה- מה הוא עושה ובשביל מה הוא קיים
כדי לענות על השאלות האלה, צריכים להבהיר קודם שכמו בכל דבר הקשור במיסטיקה ובתורת הנסתר, אין שום דיעה חותכת- כיוון שמדובר באמונות וברוב המקרים, שום דבר מדעי אשר הוכח ע"י המדע של ימינו, או ע"י גורמים מוסמכים אחרים.
כדי לענות לך על השאלה, אני אשתמש באמונה שלי אישית, אמונה שנשמעת לי הגיונית- והיא מסתדרת מצויין עם כל שאר הדברים בהם אני מאמין, עם כל שאר הדברים שאני דוגל בהם. באחד השיעורים שלי בשיאצו [מגע האצבע, תורת ריפוי בעזרת טיפול פיזי ושחרור ריכוזי אנרגיה בגוף (במרידיאנים)] דיברתי עם המורה שלי על המלאך השומר. היא הייתה בחורה צעירה וחכמה ורציתי לשמוע מה דעתה בנושא, במה היא מאמינה. היא אמרה שלפני שכל אדם נולד, הנפש שלו עומדת כמוצג בפני האל הגדול [אלוהים בשביל היהודים, האל והאלה של הויקאנים, וכו'] ובפני המלאכים. מתוך כולם, מלאך אחד בוחר שעל הנפש הזה הוא ישמור- והוא יהפוך למלאך השומר שלה. המלאך השומר אמור להגן על הנפש של האדם רק מדברים רוחניים ולרוב, לא מפני דברים פיזיים. אחרי הבחירה, הנפש נולדת בתוך גוף פיזי- ואיתה, גם המלאך השומר [במידה והוא בוחר בכך, גם לו צריך להיות מלאך שומר... וכל הכל מתגלגל. אם המלאך בוחר לא להיוולד לתוך גוף פיזי, הוא "משרת" את הנפש מבחוץ, שומר עליה גם במובן הפיזי, במודע]. הפריק.

Dcup

New member
הקטע הוא

שהעלנו אותו בסיאנס ואני עכשיו חושבת שאולי זה לא הייה הוא. וכרגע ניתקע לנו הסיאנס הרוח לא ענתה איזה שעה אז פשוט הפכנו את הכוס. אבל זה אמור להיות המלאך השומר אז אני לא יודעת.

לפי הקבלה

לכל מזל יש מלאך שומר,לא לכל בן אדם. הקטע הוא,למה אתה רוצה לתקשר עם המלאך השומר שלך? אני אישית לא מכיר דרך לתקשר עם המלאך השומר שלך,אבל אני מכיר שיטות לתקשר עם ישויות גבוהות שיכולות לעזור לך להפתח בחיים. בכל אופן,יש כמה ספרים שמדברים על המלאך השומר וכ'ו,אני לא מכיר אותם ולכן אני לא ממליץ עליהם ולא פוסל אותם. נסה בפורום תקשור,אולי שם ידעו לענות לך יותר. חביב הקסם

Dcup

New member
הרצון לתקשר עם המלאך השומר

הוא אותו רצון כמו לתקשר עם כל רוח אחרת חוץ מהעובדה שהוא בטוח טוב. ודרך סיאנס לא?

דרך סיאנס את לא יכולה לתקשר עם

רוח,אז מן הסתם לא עם ה"מלאך ה"מלאך השומר" שלך. חביב הקסם

I am a freak

New member
מסכים(../images/Emo45.gif)+מוסיף

הסיאנס נחשב לדרך הכי פרמיטיבית והכי פשוטה לבצע תקשור, במילים אחרות- הסיאנס נחשב כדרך התקשור שנמצאת בין הדרגות הכי נמוכות בהיררכיה. לכן, אל תצפי לתקשר עם מלאך שומר, יישות שנחשבת כיישות גבוהה מבחינת רוחנית, בדרך של סיאנס- שנחשב כדרך תקשור נמוכה. הפריק.

I am a freak

New member
../images/Emo140.gif

אני באמת עושה רושם של אדם שלא מסכים עם כולם.... אבל- תאמין או לא... גם לי זה קורה
הפריק.

White Magic

New member
דווקא כן יש דרך לתקשר

עם המלאך השומר.............הוא לר רוצה להופיע לפנינו כדי לא להבהיל אותנו אבל אם נזמין אותו בעזרת מדיטציה מסויימת .........הוא כן יבוא וילבש צורה של משהו..............קראתי על זה באיזה ספר של גלגולי נשמות.........וגם יש דרך לדוגמא לצאת מהגוף ע"י מדיטציה..זה נשמע די מפחיד לראות את עצמך מלמעלה ראילו מתת או משהו...........

White Magic

New member
לא הכל חחיב להיות קשור ב-100%

זה קשור בערך.............וחוץ מזה זה מענייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

בדיון נורמלי בדרך כלל...

התגובות צריכות להיות קשורות אחת לשניה.. זה העניין.. לא מבין מה אתה נלחץ,חשבתי שאתה יכול לקשר בין שני הנושאים אם הזכרת אותם. חביב הקסם

White Magic

New member
אני בת-___________-

בכל מקרה...............אם לא הבנת..הקשר הוא ששני הדברים הוזכרו בספר....ורציתי לציין גם את היציאה החוץ גופנית סתם כי זה מעניין.................

I am a freak

New member
זה בהחלט נושא מעניין

ובהתחלה- גם קשה לביצוע. אבל, אני לא חושב שיש קשר בין חוויה חוץ גופנית [או הטלה אסטרלית] כדי לתקשר עם מלאכים שומרים. אפשר לעשות זאת גם בעזרת מדיטציה בלבד. ביציאה חוץ גופנית אתה מגיע למישור שתואם את רמת האנרגיה שלך. כדי לתקשר עם מלאכים שומרים בעזרת יציאה חוץ גופנית- אתה צריך להיות בעל אנרגיה גבוה מאוד [
] מה ששום בנאדם לא נראה לי שיכול לעשות. הפריק.

למעלה