מלאך שומר
ערב טוב לך. מההודעה שלך אפשר להבחין בשתי שאלות- האחת, האם יש דבר כזה מלאך שומר. השניה, אם יש דבר כזה- מה הוא עושה ובשביל מה הוא קיים
כדי לענות על השאלות האלה, צריכים להבהיר קודם שכמו בכל דבר הקשור במיסטיקה ובתורת הנסתר, אין שום דיעה חותכת- כיוון שמדובר באמונות וברוב המקרים, שום דבר מדעי אשר הוכח ע"י המדע של ימינו, או ע"י גורמים מוסמכים אחרים.
כדי לענות לך על השאלה, אני אשתמש באמונה שלי אישית, אמונה שנשמעת לי הגיונית- והיא מסתדרת מצויין עם כל שאר הדברים בהם אני מאמין, עם כל שאר הדברים שאני דוגל בהם. באחד השיעורים שלי בשיאצו [מגע האצבע, תורת ריפוי בעזרת טיפול פיזי ושחרור ריכוזי אנרגיה בגוף (במרידיאנים)] דיברתי עם המורה שלי על המלאך השומר. היא הייתה בחורה צעירה וחכמה ורציתי לשמוע מה דעתה בנושא, במה היא מאמינה. היא אמרה שלפני שכל אדם נולד, הנפש שלו עומדת כמוצג בפני האל הגדול [אלוהים בשביל היהודים, האל והאלה של הויקאנים, וכו'] ובפני המלאכים. מתוך כולם, מלאך אחד בוחר שעל הנפש הזה הוא ישמור- והוא יהפוך למלאך השומר שלה. המלאך השומר אמור להגן על הנפש של האדם רק מדברים רוחניים ולרוב, לא מפני דברים פיזיים. אחרי הבחירה, הנפש נולדת בתוך גוף פיזי- ואיתה, גם המלאך השומר [במידה והוא בוחר בכך, גם לו צריך להיות מלאך שומר... וכל הכל מתגלגל. אם המלאך בוחר לא להיוולד לתוך גוף פיזי, הוא "משרת" את הנפש מבחוץ, שומר עליה גם במובן הפיזי, במודע]. הפריק.