מלאך פעם כתב...

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
מרין את יודעת

אני מציע שתחזרי על לימודי התואר מהתחלה... ריקי, אני מציע שתפטרי את העו"ד גם ככה לא תחסר לה עבודה. ואם מרשתי תבקש אז ננסח מכתב התנצלות אך בתנאי שאת תחתמי על מסמך שבו אני פטור מכל תביעות עתידיות מצידך.

@@

New member
סידי, זה לא עניינך

מי תייצג אותי, אני חושבת שהייצוג שלי הולם וראוי, אני מבקשת לאתר את מרשתך לירי , אשר משום מה נעלמה פתאום (נראה לי שהיא מפיצה את השורות שלי בכל מקום אפשרי) ולאחר מכתב ההתנצלות + פיצוי כספי הולם, אני אחתום בחפץ
נ.ב. אתם לא חושבים שהגזמנו עם זה? זה רק מעיד עד כמה אנחנו משועממים

sidi

New member
אני בהחלט

חושב שהגזמנו ולמען האמת נמאס לי עורך דין לא וגם לא מתכוון להיות. אז מצידי תגישי תביעה על מיליארדים גם ככה לא נראה לי שללירי יש מאיפה לשלם לך אחרי המכוניות שהיא קנתה לי

Queen Of Love

New member
איזו הפקרות!

אני חייבת עורך דין חדש! אני אתבע את סידי על רשלנות!! ואני גם אאבק בך עד שאני אקבל את כל המכוניות שלי בחזרה! למישהו יש מזומנים להלוות לי???

mariana

New member
אני חושבת שריקי תתרום לך

על התחלה קבלי מימני 10 שח

Queen Of Love

New member
חזרתי!

ואני בחורה שומרת חוק
אז עדיין לא הפצתי את המשפטים יקרי הערך! אבל המשפט עדיין לא נגמר, נכון סידי??

GALI02

New member
מצחיקולים קרעתם אותי

מצחוק כמובן
רואים יותר מדי אלי מקביל? סידי אני מבינה שאתה על תקן העו"ד המגמגם?או פיש? מה שתבחר ומרין זאת אלי וריקי...אממ... זאתי הבלונדינית... איך קוראים לה? ואני... אני הולכת לאכול! אז ילדים תמשיכו לשחק יפה אני כבר אחזור להשגיח יותר מאוחר בה ביי

GALI02

New member
עדיין כאן../images/Emo3.gif

יש פה מישהו?(לפי החישוב שלי אתם אמורים לחזור כבר מארוחת צצהריים אז בלי תירוצים...חחח

mariana

New member
איזה משפטים

יש לי גם מלא משפטים אבל אין לי כוח לכתוב. מה שלומך מתוקה? אתמול זוכרת שסיפרתי לך על גרי שאריאל לא רוצה לבוא, אז הייתי חייבת לעשות עליו חרם, הוא הזמין אותי לאכול אצלו אז לא אכלתי ויצא לנו לדבר על סיגריות, אז פלטתי יותר נכון אמרתי להוריו שבנם מעשן, אמא שלו תפסה ת´קריזה ורצתה להרוג אותו, והוא מסתכל עליי בכזה פרצוף שבא לו להרוג אותי
בסופו של דבר אני הולכת עם אחי וחברה שלו וגרי, אריאל מצדי שילך לישון מענין מה שהיה לך אתמול עם הבחור, כנראה הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו. ולא ידעתי שדנה הולכת להיתחתן?

../images/Emo39.gifישן.......

השיר.. המשפטים האלה הם מלפני מאה שנה כתובים באיזה אתר...

NasTy GirL

New member
הנה משפט שאני אהבתי...../images/Emo108.gif

בשביל כל העולם אתה סתם מישהו... אבל בשביל סתם מישהו-אתה כל העולם.

ט א ז ז

New member
ידע לחיים

"דברים טובים לוקחים זמן, דברים אדירים קורים בבת אחת". ותחשבו על זה

ט א ז ז

New member
פיתגם עתיק../images/Emo11.gif

יש פיתגם סיני עתיק שאומר, "ג´ונגה מנגה ליצאו טאי אוההניידי שישיני"

פתגם סינים עתיקים ומימרות חשובות!

פתגם סיני עתיק אומר שכשאין לך מה להגיד תגיד משפט סיני עתיק! איש אחד הולך הולך הולך נופל לבור בא אבא שלו שפך עליו סומסום! פתגם סיני עתיק אומר שכל בני האדם היו בירוחם, וכולם ברחו משם! be shiney be groovy be exellent המזגן הוא האל היחיד ובקבוק המים הקרים הוא שליחו! מתכון לחיים טובים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לקאמבאק יותר טוב מצביקה פיק אבל להיות רזה יותר! לשבור את הפה ולהספיק לבלוע מפתח!

למעלה