מלאך - בשבילך ...

מלאך - בשבילך ...

מתגעגעת למגע הידים שלך מתגעגעת לריפרוף השפתים שלך על השפתים שלי מתגעגעת לעשות איתך אהבה .. מתגעגעת להתעלס איתך בתשוקה מתגעגעת למילים שגירו אותי בלי בושה מתגעגעת הכי הכי הכי לאהבה ... שלך .. {אבל כבר לא ..
}

ראיתי מלאך

ראיתי מלאך, הולך שמוט כנפיים, ממלמל לעצמו "אני פשוט לא יכול...פשוט לא יכול..." שאלתי אותו מה קרה, והוא סיפר לי על אהבה שהיתה לו, ועל המציאות ששברה אותו, ועל כך שרצה לעזור לאותה אהובה, אך הבין כי אין הוא יכול לעזור בפתרון בעיה, שהוא עצמו חלק ממנה, הוא עדיין אוהב, אך לא כמו פעם, יש לו עוד הרבה רגשות כלפיה, אך הוא לא יכול לשאת את הכאב שבאהבה אליה, "המציאות שינתה הכל..." הוא אמר לי, "מקווה שהיא תבין יום אחד למה ברחתי כך..." הוא הוסיף... הוא סיפר לי עליך, נערה מסתורית, על הכל, תביני, קשה לו, ואני יודע שגם לך, אבל זה עדיף מאשר להמשיך לסבול... שלך, חבר רחוק.

אם ..

תראה שוב פעם את המלאך שהיה שלי .. תגיד לו שאני באמת מנסה .. מנסה להבין למה ברח ממני , מנסה להבין למה הלך .. ? תגיד לו שחשבתי שהוא הבטיח להיות בשבילי חשבתי שהוא אמר שיהיה איתי .. לאורך כל הדרך .. ואני .. חשבתי שזה יהיה ככה באמת .. ואז .. זה נגמר ... הלב שלי נשבר .. תגיד לו , שאני לעולם לא אשכח אותו תגיד לו , שלעולם אוהב אותו ..

ROZELESS

New member
תאמיני לי שיש עוד הרבה דגים בים ...

ובתור אחד שדחו אותו כבר יותר פעמים ממה שאת יכולה לספור .... אז יש לי רק דבר אחד לומר לך .. מי שלא רוצה אותך ... הוא היחיד שמפסיד מכל הסיפור
מתוקה .. האחד והיחיד שלך עוד יגיע .... אין לי מוסג בת כמה את אבל אני חיכיתי עד גיל 25 ורק אז מצאתי את החצי השני שלי .... ( היא מחוברת לכאן תחת השם יפעת המחורמנת ) ככה שתמיד יש סיכוי טוב שהאחד שלך .. האביר בשיריון נוצץ מעל לסוס לבן ... הוא עוד יגיע .... ( יהייה לו אפילו תירוץ מוכן .. " לא נתת לי כתובת נכונה " .... חה חה חה חה חה )

Raul*Duke

New member
חשבתי שאוכל לשתוק

אבל.... אני מכבד את זכותו של כל אחד להביע את דעתו ואף לפרסם אותה פה, אבל במקרה שאותו אחד לא יודע פרטים לגבי המצב ביני לבין הנערה, ופרטים ספציפיים לגבי מה שקרה ביננו (ואגב, אותם פרטים אינם ענינו של איש) אין טעם בכל הססמאות האלו בסגנון "דגים בים " וכל זה, הנערה שומרת על שתיקה ואני מעריך אותה על כך, ויש המון אהבה אצלי כלפיה, אך כמו שאמרתי לה, המציאות שינתה דברים, וכרגע אני לא יכול להיות שם לצידה, תחשבו עליי מה שתרצו, אך אל תשפטו אותי, כל עוד לא הייתם במצבי. ולנערה... במידה ולא ידעת... הייתי רוצה אותך לצידי, אך אי אפשר, הייתי רוצה לעשות איתך אהבה, אך אי אפשר, הייתי רוצה שתהיי רק שלי, אך אי אפשר, הייתי רוצה להרגיש כמו פעם, אך אי אפשר, ועמוק בפנים את יודעת את זה... ואני לא יכול להיות לצידך, כשאני עדיין חש אלייך אהבה, תשוקה... לא יכול לשרוד במציאות החדשה, לא יכול להפוך לידיד תומך סתם פתאום, אני לא יכול לעזור בפתרון בעיה שאני עצמי חלק ממנה. בבקשה בבקשה בבקשה, תנסי להבין. D´angelo נ.ב. שבירת השתיקה באה בעקבות פניה נרגשת מצד שוטרת ורק הזמן יגיד אם היה זה צעד נבון...

*g99

New member
שלא תבין לא נכון,

כוונתי שתחזור לפורום ככותב, אין לי זכות להתערב בינך לבין נערה מסתורית. נהנתי מאוד לקרא את מה שכתבתם,חבל שניגמר, אך תמשיך לכתוב לנו,למרות שקשה... g99...

למעלה