מלאך בגן החטאים

מלאך בגן החטאים

שלום לך הבנתי שאתה בנוער מרצ, וגם שאתה גר ברעות. עכשיו אולי אין לי זכות לשאול את זה, אבל באמת, סתם מתוך סקרנות [לא בקטע של לתקוף או משהו]. אין לך בעיה ניגודית בין השניים? אומנם רעות נמצאת בתוך ישראל [וגם זה לא מדע מדויק] אך היא מאוד גבולית, אולי קצת יותר מדי...? אני מתארת לעצמי שבתור נער אין לך שליטה על מקום המגורים אז כך שגם אם הייתה לך בעיה אם זה אין לך הרבה מה לעשות בנידון, אבל באמת.. מתוך סקרנות... מה דעתך?

אני לא ניב אבל אני אענה

אני אגב גם בנוער מרצ בהרצליה יש גם עם זה בעייה.. כפי שאמרת רעות נמצאת בתוך שטח ישראל אז היא גבולית סו וואט? אני לא מבינה את הבעייה שהרי מרצ..וגם השמאל ממנה...מכירים ברעות כחלק מישראל ואגב תנשמי עמוק ותקראי... רדי למטה... עוד קצת... נו..... עצלנית..... טוף אני מכירה מישהי שפעילה בנוער מצור יגאל מרוצה? יופי גלי שלא מבינה על מה הדיון

אני אזרח ארץ ישראל גאה וטוב לב!!!

היא אמנם גבולית איך היא בתוך שיטחי המדינה כבר בדקתי באתרים ממשלתיים וכאלה....לישוב שלידינו מכבים לקצוות הישוב הגבול עובר דרך הגינה אך אני אייני שם ואני אזרח ארץ ישראל ולא מיתנחל ואני גאה בזה!

מצטערת אם פגעתי במישהו

זאת לא הייתה הכוונה, אז סליחה... באמת עניין אותי מה דעתך בנושא, לא התכוונתי לתקוף ואם כך זה יצא אני מתנצלת...

למעלה