מלאחיה

יופיאל

New member
מלאחיה

איזה קונפליקט ענקי יש במהות שלנו – אנחנו חצי מלאך חצי חיה… נשמה אלוהית בתוך גוף ארצי… שני קולות בתוך הראש שתמיד נוגדים אחד את השני , ולאיזה אנחנו נותנים ביטוי? זוהי בעצם מהות הבחירה החופשית , האם אנחנו נותנים לגוף להשתלט או לנשמה? ובנוסף , האם זה נכון לתת רק לצד אחד להתבטא? האם צריך לבטל לגמרי את כל רצונות הגוף? הגוף הוא הבית של הנשמה , ויש לו צרכים. גם לו צריך לדאוג. האם על ידי הכחשת תאוות הגוף באמת נגיע לרוחניות? או שבעצם נדחיק רצון שקיים בתוכנו , והרי כל הדחקה רק יוצרת בעיות ולא מונעת אותם. אם נתעלם ממשהו קיים הוא לא יעלם , הוא ימשיך להציק לנו. אני רוצה לבחון נושא מסויים – סקס המילה הנוראית הזאת , שבס! איך אני מעיז בכלל לעלות את הנושא… הדתיים מאמינים שצריך להדחיק את היצר המיני , ואסור להנות ממנו , אפילו עם האשה אסור להנות , שלא לדבר על להתקרב לנשים או להסתכל על נשים , השם ישמור! אבל זו רק הדחקה , כי ככל שהם מתנגדים לזה יותר , הרצון בפנים גדל יותר והם חיים חיי אשמה והענשה עצמית והענשת אחרים… למי יש שליטה יותר חזקה על עצמו – אדם שעומד ליד הפיתוי ולא נוגע בו , או אדם שבורח מכל אפשרות לפיתוי? הרי אם הוא יצתרך לעמוד ליד הפיתוי הוא יתפתה מיד..? ומי בכלל קבע שצריך לבטל את הרצון החייתי הבסיסי שלנו לסקס? נכון , לא צריך לתת לדחף הזה להשתלט לנו על החיים , צריך ללמוד לתעל אותו בצורה חיובית , לאזן את הרצון לאהבה רוחנית עם הדחף הגשמי. לכולנו יש איפשהו בראש את המחשבה – סקס זה רע. אבל כמו הרבה דברים אחרים – זה לא טוב ולא רע , תלוי מה אתה עושה עם זה. עד כמה שזה נשמע בנאלי , זה ההבדל בין סקס ללעשות אהבה. אסור להתעלם משום צד , היצרים שלנו הם חלק מאיתנו , צריך ללמוד לתעל אותם לכיוון שאנחנו רוצים , אך לא לשלול אותם לגמרי. לדעתי התנזרות לפני שהתגברנו על היצרים שלנו היא בריחה. יכול להיות שכשנתעלה לגמרי מעל היצרים הגשמיים , כבר לא נצתרך סקס , נוכל להתחבר בצורה רוחנית ולא נצתרך את האקט הגשמי. אז התנזרות תבוא בצורה טבעית. מלאך/חיה , איזה ישות מתוסבכת אנחנו , אך בחרנו בדרך הזאת כדי ללמוד על עצמנו , על הדואליות , על העולם הגשמי והנאותיו , אך בסופו של דבר אנחנו רוצים לחזור לשמיים… כדי להתגבר על החיה שבתוכנו אנחנו לא יכולים להגיד שהיא לא קיימת , כי אז היא תשתולל חופשי בתוך התת מודע שלנו. על ידי ההבנה של מה שמניע אותנו , וקבלה של עצמנו , על כל חסרונותינו , נוכל ללמוד להבין את עצמנו… באור ואהבה , יופיאל המלאך (שנמצא בגוף של חיה)

אלדד-ב

New member
סקס רוחני - יש דבר כזה...

והוא מומלץ ביותר ... אבל לפני כן, דע לך שאתה שופט אחרים, מבלי להיות במקומם בכך שהצהרת ש"… הדתיים מאמינים שצריך להדחיק את היצר המיני , ואסור להנות ממנו , אפילו עם האשה אסור להנות". כ"חילוני" אני חושב שאדם "דתי" רואה בקיום יחסים כדבר מקודש ומיוחד. המתנה של שבועיים וטבילה מטהרת במקווה הופכת את הסקס לטקס רוחני ששותפים בו שתי נשמות תאומות ואלוהים. לכן איני חושב שדתיים אוסרים על עצמם להינות אלא להיפך חוגגים את האקט הזה, חוגגים את האיחוד המקודש הזה. החוויה המינית עשויה להיות מדיטטיבית ומרטיטה מעבר לריגוש הפיסי. כמי שחווה עשיית אהבה כמדיטציה, חוויה מינית פיסית היא "נפילה כואבת". ברגע שאדם חווה סקס רוחני, הוא לא ירצה לוותר עליו בפעם הבאה. כמו כן לא מדובר כאן על "התגברות" על יצר. יש כאלו שפשוט מוותרים על חוויית המין כמו שאדם מוותר על קינוח טעים בסוף הארוחה. המין כבר לא משרת אותם כדרך להתפתחות. זה בא מרצון, ולא כמאבק. חמלה ואהבה אלדד

יופיאל

New member
וקוראים לזה טנטרה

אני בכוונה נתתי דוגמא קיצונית , כי לא כל הדתיים חושבים כך , אך יש קומץ , כך שמעתי , שאפילו שמים סדין על האישה ועושים בו חור , רק בשביל האקט... ? חולני משהו לדעתי. מצטער על ההכללה , אני רק מנסה להבהיר עמדה. באור ואהבה, יופיאל המלאך

חוכמית

New member
אכן כן יש דבר כזה

ואני חושבת ומסכימה עם חלק ממה שכתבת. לא מתחברת לעניין הטבילה והשבועיים ולא חושבת שאצל דתיים זה כך מכיון שאצל הדתיים המטרה היא מצווה והם מצווים לעשות כך כדי להביא ילדים לעולם. עשיית הסקס יש לה מטרה ולאו דווקא התחברות של שתי נשמות.

אח... הזיונים.. הזיונים...

יאללה יופיאל... אחי... רק בגלל שאני מכיר אותך מהשכונה, אני לא אומר משהו יותר גס. זה נהדר. זה כיף. זה טוב. זו אחת המהויות. סקס. זה כן טוב. אין בזה שום דבר רע. התנסות של אלוהים. אתה לא חווה את אלוהים כשאתה שמה, בסקס? אתה לא חווה מיזוג גוף ונשמה כשאתה שמה, בסקס? זה הביטוי המוחשי ביותר לכולנו שהוא אחד, אחד שהוא כולנו. אוף. תן להנות :) אוהב אותך יופיאלוש. הממ... איפה אתה חיה.. כאן בפורום או שמה.. בסקס... :) סלמאת.

חוכמית

New member
אתה ממש לא מבהיל

אבל לקרא למה שאני חושבת ומרגישה זיון - זה לא זה. זאת לא המילה המפורשת זה פשוט לא זה. אין קשר בין מה שאתה קורא זיון לבין מה שקורה כשאתה עושה אהבה. זה ביטוי של חיבור עם אדם שאתה אוהב ברמות אחרות ולא ברמה של זיון-גמרנו תודה רבה תביא סיגריה.... כדאי אולי להרים מדף חדש במכולת שלך עם מוצר חדש? הא מה אתה אומר???

מותג חדש

זו המילה? ההתייחסות? מה בדיוק הפריע שם? הכוונה - אם לא היתה ברורה - לחיבור ברמה הכי גבוהה. לא גומרים הולכים. בעצם... רגע.. אנחנו מדברים על סוג נוסף של זיון? סליחה.. של חיבור? לעשות אהבה זה משהו אחר ממה שקרוי זיון? ו... אצלי אין סיגריות. תנסי בקיוסק ממול. סלמאת חוכמית.

חוכמית

New member
ומהו המותג החדש?

איך תנסה למכור אותו אצלך במכולת???? ממש לא היה לי ברור שזו כוונתך - גם המילה וגם ההתיחסות הם שהפריעו. בעצם כן לעשות אהבה זה משהו אחר לגמרי מזיון!!!!

סל חדש במכולת

ההתייחסות היתה להודעה של יופיאל. לעניין היופי/גועל שבסקס. ושמתי את המילה זיונים בדיוק כדי להביא את הדברים לקיצוניות. להוציא את הדברים מהמעבדה ולזכות להתייחסות יותר רגשית, חיובית או שלילית. כי זו אחת המהויות, כמו שכתבתי. לא הזיונים, כמו ש(כנראה) שנינו מבינים את המילה, אלא המגע. הרוך. החום. האהבה. הזוגיות שמתבטאת בסקס. איך למכור את זה? אולי נשים פתקה ליד החמוצים. צריך לחשוב על מארז מתאים (אולי מעוגל, צבעים חמים) ואולי לשים כמה ימים דיילת מכירות ליד. אם נשנה את היחס לעניין ה"הוא" אצלי במכולת, ויתיחסו אליו בכיף שראוי לו, ופחות בבושה, נראה אחרת. גם הילדים שלנו. סלמאת.

רגע רגע רגע...

עוד לא שמעת את המחיר. איך קונה. זה לא צרכנות נבונה. או אולי את הדיילת יופי שעומדת ליד הסחורה?

מיקה ראינו את מוזמנת להכנס ../images/Emo24.gif

היי מיקה25!!! ראינו קראנו ואת מוזמנת להכנס ולומר יותר ממילה אחת. רוחני בעיניי הוא: ראיה מאוזנת תוך שמוש בכוחה של המחשבה בצורה כזאת שלא תפגע ברגשותנו. כמו שנאמר לנטרל את הלב השמאלי הפיסיולוגי ולעבוד עם הלב הימני הרוחני. בהצלחה. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

למעלה