מלאות זה חושני !

BLACKniceGOAT

New member
מלאות זה חושני !

לדעתי, נשים מלאות הן הנשים הכי סקסיות שיש. היום יש "אופנה" שגברים יותר מעדיפים רזות וגבוהות. אבל, כך נשים אינך צריכות להיות בטבעיותן. לא מעט נשים מנסות להרזות מידי, ושוב בייחוד בשל לחץ פסיכולוגי, חברתי, או תפיסת עולם מטופשת. אבל אני מסייג את הביקורת שלי בכך, שאם עלמה תחוש בתוך תוכה הרבה יותר טוב כבחורה רזה אז זה אוקיי. אבל, שלא יהיה בכך מאפיינים של לחץ חברתי או סיבות אחירות. קבלו טפיחה על השכם נשים מלאות ! אתן מגניבות, חושניות ונחשקות. למען גילוי נאות : אני בחור רזה. יום מקסים לכולן נעם :)

גלית35

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד כן ירבו כמוך../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

ToryMaster

New member
יופי

ואז מה יעשו אלה שרזות באופן טבעי? אני לגמרי בעד גברים שנמשכים למשהו שהוא לאו דווקא באופנה, אבל לא מבינה המ רע באלה שבמקרה נמשכים לסוג האישה שכן באופנה.

אריאל 34

New member
כל הכבוד

מסכים במאה אחוז (בלי לפגוע ברזות) אשה מלא הרבה יותר עדיפה. וכמו שאני אומר אני עם רזה נשמע כמו שני צבים מזדיינים

newnick

New member
ודאי שאין רע במלאות/שמנות

אבל חשוב, שכמו שבחורים שומרים על עצמם ומתאמנים, כדי להיראות טוב, כך חשוב שגם נשים ישמרו על עצמן ויראו סקסיות וחושניות, ולא יזניחו את עצמן במחשבה ש"בטח אני אמצא מישהו שחושב כמו נעם".

BLACKniceGOAT

New member
לא דברתי על מקרים קיצוניים.

יאאלה ! אז שימצאו מישו " שחושב כמו נעם " :)

לא אוהבת את הגישה../images/Emo31.gif

נשים גם ככה מזיזות הרים כדי להראות "יותר טוב". אין צורך לעודד אותן בכיוון הזה. בשביל מערכת יחסים טובה ומספקת יש צורך בטיפוח האישיות ולא היקף המותניים. ויש הרבה מאוד אנשים כמו נועם.

ToryMaster

New member
לא?

הטבע יצר אותנו ככה שנרצה להראות כמה שיותר טוב, עבור הגברים שלנו ועבורנו, מה רע בלעודד טיפוח? את היית רוצה להיות עם אישה שנראית כאילו היא בחיים לא ראתה מקלחת, מבשרת, או סבון?

יש הבדל רב בין מקלחת לבין דיאטה

דיאטת הרזיה עשויה להזיק מאוד לגוף ובד"כ היא רק גורמת לאכילה מופרעת או להשמנה לטווח הארוך. טיפוח זה נחמד וכייפי מידי פעם, אבל זה מטעה להציב את זה כתנאי לאהבה, להצלחה, לחיים טובים וכד'. הבעיה היא שהתרבות שלנו הפכה את ה"טיפוח" לאובססיה. מה שבטוח זה שהטבע לא "יצר" אותנו להיות פלקטים מהלכים, אלא אנשים מורכבים ומרתקים.

sagi26

New member
דעתי בעניין

מלאות טיפה בתחת ובחזה זה אחלה אבל שיש יותר בטן מחזה מה לעשות לי אישית זה לא משדר סקסיות רזות שלא אוכלות כלום לי אישית לא בא טוב מודה נשים שמתאמנות בעלות מראה אתלטי בעניי זה מאוד סקסי

אז תמצא אתה את מה שמתאים לך

בסופו של דבר אנשים רוקמים חיים שלמים עם בני אדם ולא עם חלקי גוף.

כל הכבוד על הגישה ../images/Emo45.gif

אני בחורה די רזה אחרי דיאטת השמנה, ומקבלת המון מחמאות על כך, רזה זה לא אומר אוטמטית יפה, יש המון נשים שהן מלאות וזה כל כך מחמיא להן, כל כך יפה להן, ולדעתי מה שחשוב שהן יהיו בריאות.

היופי בעיני המתבונן

והמחרמן

למעלה