מכת רמשים

פנומן 72

New member
מכת רמשים

יש אצלי בבית תופעה מחרידה של רמשים קטנטנים שנראים כמו טחביות (אני לא בטוח שזה הם). יש לי המון כאלה, בעיקר במטבח, בשירותים ובחדר המחשב. אני לא רואה אותם בחדר השינה, בסלון או במקלחת. הם מופיעים בתוך ארונות המטבח, ולאחרונה עושה רושם התחילו לאכול לי ספרים. אני לא הורג אותם כי הם לא מגעילים אותי כמו תיקנים, אבל אני מוצא יותר ויותר גוויות שלהם בתוך סירים, כוסות וכל כלי קיבול אפשרי. קודם כל - האם מישהו יודע על מה אני מדבר בדיוק (איזה סוג של רמש זה). והאם יש מה לעשות ?

הודעה נשלחה לפני שהושלמה

רמשים כאלה מופיעים כשיש רטיבות \עובש. כדאי למצוא את המקור במהירות לפני שייתרבו ויפלשו לשאר חלקי הבית... יכול להיות שהעובש נמצא מתחת לכיור או כל מקום אחר עם מים מטפטפים (גם בסביבת מכונת כביסה וכו')

רק בטיפול במקור הרטיבות

בגדול, צריך "לייבש" את הרטיבות ולחסל את העובש . אתה חייב למצוא את המקור ואם למשל מדובר בצינור דולף אז לטפל בו, יש גם חומר מיוחד לטיפול בעובש ורטיבות (של טמבור אני לא טועה). החרקים האלה באמת לא נעימים ואף שמעתי שבאיזשהו שלב הם יכולים לגרום לאלרגיה ולגירויים בעור.... יש אתרים עם רשימות של בעלי מקצוע, נו פרובלם למשל

esterika007

New member
נכון!! אתה מזכיר לי נשכחות...

אנחנו סבלנו מהם בחדר האמבטיה שסבל מפטריות עובש רציניות. בזמן השיפוץ שלנו, טיפלנו בנושא הרטיבות, ניקינו את העובש עם חומר בשם פונגיצ'ק (דוחה עובש- יש בטמבוריות) וצבענו את הקירות באקרינול וחיסלנו את הסיפור הזה.

kdr

New member
אתה שולח אותם אלי?

אצלנו התחילו להופיע החבר'ה בחדרי השרותים בעיקר ליד הכיור. כמו שהם באו, ככה הלכו. הם נראים כמו מוטציה זעירה של זבובונים. בגללך קמתי עכשיו לבדוק שאכן הם חזרו אליך. אני לא מכיר אותם, העצות שקיבלת לגבי פתרון בעית לחות לא יעבדו אצלי כי אין לחות או שבגלל זה נמאס להם. כשהגעתי לדירה היה עובש בין האריחים ובכלל בחדר האמבטיה. כלור הרג את העובש ומברשת קשה הסירה אותו. אחרי שהקפדתי על איוורור טוב העובש לא חזר.

גם זאת אחלה עצה../images/Emo45.gif

למרות שאם יש מקור טיפטוף שממנו נובעת כל הרטיבות /עובש, חייבים לטפל בו בשביל שמן הסתם היצורים האלה לא יחזרו.

למעלה