מכת מדינה

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifאם יש מישהו

שהוא לא כתב/מבקר טלוויזיה שאהב את התוכנית הזאת שיביא לי מיד הסברים למה. לא הצלחתי להתעניין בתוכנית ואחרי כמה זמן חזרתי ל"החיים זה לא הכל" בערוץ 2 ששעשעה אותי יותר.. הבדיחות חלשות (יופי,בגללם אומרים שהסטנדאפ מת..דווקא בשלב פריחתו יש לציין) לא מעניין לצפות בקרב שכזה תוכנית שלמה (זה אולי בגלל שאני לא גבר?) והאמת,הנושא עצמו הוא יותר עצוב ממצחיק (קרע בעם?! המדינה שלנו הולכת ומדרדרת,אבל זה כנראה לא המקום הנכון לדבר על זה)

NimaZ

New member
ממממ לא../images/Emo108.gif

הכתבה הראשונה דווקא אהבה את התכנית:| היא קראה לזה "דבר רענן":|

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif

וגם הכתבה השניה עודדה את הקטע של הWWF ועכשיו ניצלוש- אם כבר אנחנו בקטע של כתבות,כתבה משעשעת לצופי סוף הדרך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3114327,00.html

NimaZ

New member
לא ראיתי:S../images/Emo108.gif

שכחתי. אבל אני כבר ממש רוצה לראות ובאמת לבדוק מה זה:| הרבה אומרים כאן שזה רע.. ויש כמה שאומרים שזה טוב.. נדמה לי שאני לא אוהב את זה בסוף:S ולגבי המשפט האחרון- באמת דיי מדכא כשחושבים על זה
צריך לדעת להציג את זה בצורה מאוד מיוחדת כדי שזה לא ידכא

בטח שמחשיבים סטנדאפ

בתכניות כמו מכת מדינה (לא ראיתי אבל הבנתי שהרב שם זה "גיחוך פנימי") או עדי אשכנזי או השם ישמור "מה קשור" אז בטח שהסטנדאפ מת! רק שיבינו שכל הנ"ל זה לא סטנדאפ זה קומיקאים/בידור/התאמה לטלויזיה/מכירה בזול וכו' זה כמו רוני רק של בידור ואם רוני היא מיצג אז המוזיקה האמיתית מתה גם!

NimaZ

New member
אהבתי../images/Emo6.gif../images/Emo27.gif../images/Emo108.gif

"ךרקשחןערשק219084%#. האם צירוף האותיות והמספרים הלז מובן לכם? כמובן שלא. היו אלה דפיקות ראשי על המקלדת, דבר שאגב, לא הקל במאום את חסימת העורק ממנה סבל מוחי ברגע שהתיישבתי לצפות בתוכנית החדשה והמבטיחה של ביפ - "מכת מדינה". ..."

למעלה