dory30
Well-known member
כך מתנהג מאמן לאומי? הרשת לא נרגעת מה"מופע" של גיא לוזון - וואלה ספורט
גם ההעפלה ליורו לא גרמה לגולשים לשכוח את הסטירה לזיו מורגן. ואז הגיעה ההתבטאות המפוקפקת בנוגע לחופשה בבוקרשט. מיטב הציוצים
לא זכור לי שהיה עוד מקרה כזה, לכן להגדיר את זה כמכת מדינה, זאת היסחפות.מכת מדינה
נקודת האור היחידה שראיתי מהמשחק אתמול, מבלי שצפיתי במשחק, היא השוער פרץ שגם כבש בבעיטות עונשין וגם מנע 3 פעמים בעיטות עונשין של אירלנד.![]()
כך מתנהג מאמן לאומי? הרשת לא נרגעת מה"מופע" של גיא לוזון - וואלה ספורט
גם ההעפלה ליורו לא גרמה לגולשים לשכוח את הסטירה לזיו מורגן. ואז הגיעה ההתבטאות המפוקפקת בנוגע לחופשה בבוקרשט. מיטב הציוציםsports.walla.co.il
וגם, הוא מעצבן בטוח את נסיך האפליה של ישראל השניה תחת השפעת "הומי באבא" הפילוסוף של ה-דה קולונליזציה של אפריקה ומדינות עולם שלישי - פרץ נראה אשכנזי יותר, נשמע אשכנזי לגמרי ובעל שאיפות אשכנזיות אחדותיות.לא זכור לי שהיה עוד מקרה כזה, לכן להגדיר את זה כמכת מדינה, זאת היסחפות.
הבן אדם צריך לשלוט בעצביו וצריך לשלם על חוסר השליטה שלו.
אולי, התפקיד גדול עליו?
נקודת האור היחידה שראיתי מהמשחק אתמול, מבלי שצפיתי במשחק, היא השוער פרץ שגם כבש בבעיטות עונשין וגם מנע 3 פעמים בעיטות עונשין של אירלנד.
כולי תקווה כשהוא יעלה לבוגרים, שישר ישימו אותו כשוער הראשון ולא ייבשו אותו על הספסל כשוער מחליף.
להזכירך, הוא כבר קדנציה שנייה בתפקיד והפעם לא בזכות הדוד והמשפחה. הוא יישפט ע"ס תוצאות האליפות.לא זכור לי שהיה עוד מקרה כזה, לכן להגדיר את זה כמכת מדינה, זאת היסחפות.
הבן אדם צריך לשלוט בעצביו וצריך לשלם על חוסר השליטה שלו.
אולי, התפקיד גדול עליו?
אני חושב שאתה מתבלבל עם הנוער.להזכירך, הוא כבר קדנציה שנייה בתפקיד והפעם לא בזכות הדוד והמשפחה. הוא יישפט ע"ס תוצאות האליפות.
ממש לא. הוא אימן את הצעירה בין השנים 2010-2013.אני חושב שאתה מתבלבל עם הנוער.
הוא דנדש בתפקיד, החליף את אלון חזן שמונה למאמן הבוגרים.
צודק, שכחתי שהוא אימן אותם בעבר.ממש לא. הוא אימן את הצעירה בין השנים 2010-2013.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.