מכתש גודריק..

מכתש גודריק..

עליתי על משהו לא יודעת אם חשבו על זה אבל ניחא הלכתי לאתר של רולינג וראיתי משהו על שומר סוד תכף תבינו למה מכתש גודריק מתקשר. מה קורה כאשר שומר הסוד מת? כאשר שומר הסוד מת הסוד מת עימו כלומר המצב של הסוד ישאר כמו שהיה עד לפני ששומר הסוד מת. כל מי שהיו שותפים לסוד ימשיכו לדעת אך אף איש מלבדם. כיצד זה עובד? הסוד (מקום מחבואם של פוטרים למשל) מכושף כך שהוא יהיה מוגן על ידי שומר הסוד (זנב תולע מכות מגיע לו!!) לאחר מכן אף אחד אפילו לא מושא הסוד (פוטרים) לא יכול לגלות את הסוד אפילו אם תופסים את אחד הפוטרים כופים עליהם לשתות את שיקוי האמת או קללת אימפריוס
הוא לא יהיה מסוגל לתת את המידע על המחבוא שלהם. האנשים היחידים שידעו את המיקום היו אלה שזנב תולע אמר להם ישירות את המידע אבל איש מהם לא יכול להעביר את המידע למישהו אחר. מכאן ניתן להסיק משהו.... ידוע שהארי מתכנן ללכת למכתש גודריק הוא יגיע לשם אך לא ידע איפה כי אולי זה בלתי מפי וחוצמזה זנב תולע לא אמר כלום. כלומר הוא לא ידע איפה בדיוק הכתובת שלהם (בכל המקומות כתוב הכתובת רק לא הבית שלו בגודריק) מכאן ניתן להסיק כי זנב תולע יחזיר להארי טובה ויספר היכן נמצאים הוריו ואפשרות אחרת הוא יקריב עצמו למען הארי נגד וולדמורט ועוד אפשרות הארי יכפה עליו לגלות את המידע מכתש גודריק זה מקום ענקי וייתכן מאוד שבאותו לילה גורלי הם היו בבית או במקום המחבוא שלהם כמו שאמרה טרלוני הם אשר "חמקו" ממנו 3 פעמים בתוך מקום המחבוא יש משהו מאוד עוצמתי..... איך נראית התיאורה? הגיונית? מה שברור הוא שיש משהו ענקי במכתש גודריק!

אממ...אז ככה...

את המיקום המדוייק של המכתש ,הארי כן יודע,אין צורך בזנב תולע - הוא כבר טייל במקום עם דמבלדור בהגיגית,וגם על הצד שאת אומרת שיכפה על זנב תולע להגיד לו..ועוד יותר מיזה..שיקריב את חייו..לא ניראה משתי סיבות. א. מה הקשר של זנב תולע למכתש ? איך הוא אמור לדעת על זה משהו ? ב. וגם אם הוא כן יודע,מי אמר שהוא שומר הסוד?! וגם אם הוא שומר הסוד..{אני אדם מאוד לבראלי..} .. הוא בטח כבר שכח איפה זה בדיוק.. עם כל הצרות שלו.. [עכשיו שאני רואה את תשובתי אליך,נראה לי שכלל לא הבנתי את שאלתך..או אולי כן.. תקני אותי..] . עד כאן דבריי .

שמת לב שכל אחד מאיתנו ענה לשני..

שנינו כתבנו את שלנו,את הגבת לי,ואני לך ,באותו הזמן.. {סתם נחמד..}.

הוא כן שומר הסוד

סיריוס אמר את זה בספר השלישי שהוריו רצו את סיריוס כשומר סוד אך הוא אמר שמי שהכי אמין הוא זנב תולע... מדהים כמה טעות אנושית פעוטה משנה את החיים מקצה לקצה לא רק לאדם אחד....
לפי ההתנהגות של זנב תולע לא נראה לי שהוא שכח את זה עם כל הצרות שלו כי זה חלק מצרותיו.. הקשר שלו לדעתי קשור לזה שהוא וסנייפ (שגם הוא אשם איכשהוא בזה) העבירו לוולדמורט את המידע ובנוסף את המיקום המדוייק היכן נמצאים הוריו וכאן השאלה האם זה היה הבית או מקום מחבואם הנוסף... כן צדקת, אתה שפוי מי שלא שפוי פה זאת אני

אני מצטער לאכזב אותך...

הכל טוב ויפה ואפילו מעולה! רק נותרה בעיה קטנטנה: נצטרך להתאזר בסבלנות ולחכות לספר השביעי! ואז אני מניח שנהיה יותר חכמים.

The Walrus

New member
יש לך נקודה יפה.

איך הארי יוכל להגיע למכתש גודריק אם המיקום שלו מוצפן?

המקום ברור שנראה

השאלה היא האם הבית או מקום מחבוא הוא בלתי מפי
אני ממש ממש מבולבלת מזה זורקת תיאוריות פה ושם בלי חשבון אוי לי אני מחורפנת מזה....

rds15

New member
זה בעצם יוצר חור כלשהו.

כלומר, איך למשל האגריד ידע איפה נמצא הארי כשהוא בא לקחת אותו בלילה של הרצח של ג'יימס ולילי? אולי ברגע שג'יימס ולילי מתו הסוד כבר לא רלוונטי; כבר אין משפחת פוטר שצריך להצפין את המיקום שלה באדם כלשהו, ככה שיכול להיות שקסם שומר הסוד התפוגג עם המוות של ג'יימס ולילי.

Pr0NgS

New member
אבל ככה לא ג'יי.קיי רולינג אמרה.

אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהסוד הוא הבית במכתש גודריק, אבל זה לא חייב להיות ככה. הסוד שהצפינו בפיטר היה מקום המחבוא של לילי וג'יימס, כך שבכל מקום שהם יתחבאו, לא יהיה אפשר למצוא אותם. אני חושב שככה זה יותר הגיוני.

rds15

New member
רולינג אמרה שהסוד מת עם

שומר הסוד, היא לא אמרה שהסוד מת עם מושא הסוד.

Pr0NgS

New member
נכון, אבל אמרת שהקסם מתפוגג, אבל

הוא פשוט נשאר לא גלוי, רק למי שגילו לו מפי שומר-הסוד. אני לא מבין מה סותר את מה שאני אמרתי.

למעלה