מכתב

time to fly

New member
מכתב

אני יודע שאני כבר לא כלכך מגיב פה אני פשוט עובר תקופה לא קלה בשבילי אני פעם ראשונה בחיי פועל ולא מגיב פעם ראשונה לוקח אחריות על החיים שלי פעם ראשונה לא תלוי בבת זוג ולהפך, לא רוצה אחת כזאת תמיד הייתי תלותי ובעל חרדת נטישה עכשיו אני מחלץ את עצמי מזה, אני כבר בחוץ אבל התוצאות להיות לבד, לא תיארתי לעצמי שכך זה יהיה אתמול זה היה היום האחרון שלי במקום העבודה שלי גם החזרתי את הרכב ואמרתי לו שלום כעת אין לי רכב ואני מסתגל למציאות החדשה (מכל הבחינות
) הכל פשוט נוחת מולי, אני קולט את גודלו ומתעייף לא יודע קשה לי לשמוח קשה לי לחייך אני נזכר בחברה לשעבר וכלכך רוצה לחייג אליה שתעודד ותתמוך היא כלכך לא יודעת מה קרה איתי ב3 השבועות נללו שנראים לי כמו 3 חודשים או 3 שנים "אתה זה שלא רוצה לשמור על קשר, אני מצידי היינו נשארים עדיין חברים טובים" אוףףףףף אני מרגיש מנותק מכל החברים שלי עכשיו שכל התוכניות שלי התנפצו כי בעבודה לא זרמו הדברים בצורה טובה, אז על רעיון הרכב ויתרתי, ואני מרגיש מבודד סתם לא יודע נכון שזה לא נכון להרגיש רע, לבחור בזה, אבל מה לעשות? אני בוכה עכשיו אני מפחד שיצאתי להרפתקאה שלא חשבתי עליה לעומק לא משנה שלומי

שלומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רגע רגע רגע...מה זה "לא משנה?" בוודאי שמשנה, בשביל מה אנחנו כאן?? לאט לאט, קח את הזמן, אל תמהר! לפני שמגיע הטוב, ברוב המקרים יש רע..ככה זה...הכל מחושב... ואוטו נו באמת.....אני רוכבת על מטאטא אז מה?! מה רע? עזוב את המכונית, חפש עבודה, תתחיל לנשום, פרק את הקשרים לאט לאט, הדרך ממתינה לך, צעד בבטחון, אל חשש גם אם יהיה קשה או תיפול, אז מה???. אתה יודע כמה זמן לקח לי ללמוד לעוף????? שניםםםםםם החזק מעמד שא ברכה ורק טוב!!!!
אנחנו כאן בשבילך מחזיקים אצבעות!!!

time to fly

New member
את פשוט מושלמת

תגידי תמיד זה היה כך? לא היתה תקופה שבה היית חצי מקסימה? אפילו שני שליש כי לא יכול להיות שמישהו שמח ואופטימי כמוך היה תמידדדדדד!!!!! ככה בטח נגמרים המצברים יותר מדי מהר את מבינה שאני מחמיא לך כאן מקווה שזה מובן כי את תמיד גורמת לי לחייך ואין הרבה כאלה במידה שלך
שלומי

time 2 fly

יש תקופות שאני ביכלל לא מקסימה
בעיקר בלילות החורף כשהמטאטא שלי מסרב לעוף בשמיים... אבל זכור שלומי ...כשרע ממש חייבים כל הזמן רק....
וגם
ואז הכל הופך לטוב יותר!! רק טוב!!

שלומי...

רק שתדע שזה ממש לא קל לומר לאדם מה לדעתך עליו לעשות. אך אני אנסה את כוחי בכך!!! דבר ראשון, אתה התחלת את החיים מחדש מתוך הבחירה שלך כזכור לי!!! אז תתבוק במטרה, אני מניח שעדיין יש בידך אמצאים הדרושים לשלב הראשון של ביצוע המטרה!!! אז אל תבזבז את זמנך!!! תתחיל לפעול!!! בקשר לעבודה: בשלב זה בחייך, באמת לא חשוב במה תעבוד, כשהיתי בשלב שלך וכן היתי, עם תואר ראשון ביד ולא ממש ידעתי מה אני הולך לעשות עם עצמי אז קנתי קטנוע והתחלתי לחלק עתונים בלילה, גם זה פרנסה , קטנוע משומש עולה 1500 ש"ח ואתה נייד... בנוסף לכך עבודה לילית מאפשרת לך לעסוק ביום במה שאתה רוצה!!! אז כך כל מה שיש!!! כי תמיד ישנה עבודה כל שהיא במשק!!! אל תתביש לעשות דבר!!! תקנה לך טוסטוס!!! והכי חשוב!!! גם אם אין לך מה לעשות היום !!! כך איתך בקבוק מים(שלא תצתרך לקנות בחוץ) וצא החוצה, לך לים, לך למגרש כדור סל... אבל אל תשב בבית מול המחשב (הדבר הכי מנוון שקיים). ותזכור תמיד אבל תמיד תחשוב חיובי!!! סגול

time to fly

New member
צודק כלכך צודק

אז אחרי שיחת "בעיטה בטוסיק" שידידה שלי ערכה עימי, יצאתי מהבית, הצטיידתי בבקבוק מים מינרלים, וערכתי ביקור לחברות כח האדם מחר אני באוניברסיטת ת"א אבקר את גוב-טוב ועוד כמה חברות כח אדם ובערב ידידה באה וגם עכשיו באה ידידה טובה בקיצור לא יושב בבית ונעצב לעצמי רק פועל לא מגיב רק פועל ואם להגיב, אז רק בטובה
רק תקווה ואהבה שלומי

דספרדוו

New member
מצטער איש , אבל..

זכותך המלאה להרגיש חרא לך על זה תהנה מההרגשה כל עוד אתה יכול העיקר לדעת לצאת מזה בזמן {וחופשי נראה שתדע אבל בנתיים כנס לך קצת לדיכי תרגיש אותו טוב טוב תיגע בו , תחוש. אפילו תתענג קצת ואחר כך כשתחליט משהו {אפילו קטן העולם ייראה לא רע בכלל.. הערה- יכולתי להגיד לך שהבעיות שלך מתגמדות לעומת .. יכולתי להגיד לך "קח בקלות.." אבל זה לא עוזר.. כי הבעיה שלך היא לא בעייה יחסית ולא של אחרים היא שלך! אז למה לא להכנס קצת לדיכי?! משפט אופטימי לסיום? הנה: איך בוב מרלי {אני חושב , או אולי אדי גראנט?..} "קום עמוד על שלך, הלחם על חייך, אל תכנע ללא מאבק" תרגום חפיפי אבל סאמק מכפת לי? אני לא מתרגם מקצועי לא ככה?

time to fly

New member
צודק כלכך, תמיד כדי להישאר בתחושות

שלנו, לחוות אותן, להבין את הגוף שלנון, את התת מודע שלנו, איך הוא עובד מנסיון החיים הקצר שלי (אך העשיר כלכך בשלושת רבעי השנה האחרונה) כאשר אנחנו חווים תחושות רעות, כדי שנישאר בתוכן, ולאט לאט הן יפוגו לדברים יש נטייה להתאזן כמו כל היקום רע הולך עם טוב היום אני הולך לטייל לי ברחבי ראשון/נתניה/תל אביב, בחיפושי אחר עבודה הולך לעשות הרבה עם החיים שלי הולך לחיות!!! דבש מתוק לכולכם אוהב שלומי

למעלה