time to fly
New member
מכתב
אני יודע שאני כבר לא כלכך מגיב פה אני פשוט עובר תקופה לא קלה בשבילי אני פעם ראשונה בחיי פועל ולא מגיב פעם ראשונה לוקח אחריות על החיים שלי פעם ראשונה לא תלוי בבת זוג ולהפך, לא רוצה אחת כזאת תמיד הייתי תלותי ובעל חרדת נטישה עכשיו אני מחלץ את עצמי מזה, אני כבר בחוץ אבל התוצאות להיות לבד, לא תיארתי לעצמי שכך זה יהיה אתמול זה היה היום האחרון שלי במקום העבודה שלי גם החזרתי את הרכב ואמרתי לו שלום כעת אין לי רכב ואני מסתגל למציאות החדשה (מכל הבחינות
) הכל פשוט נוחת מולי, אני קולט את גודלו ומתעייף לא יודע קשה לי לשמוח קשה לי לחייך אני נזכר בחברה לשעבר וכלכך רוצה לחייג אליה שתעודד ותתמוך היא כלכך לא יודעת מה קרה איתי ב3 השבועות נללו שנראים לי כמו 3 חודשים או 3 שנים "אתה זה שלא רוצה לשמור על קשר, אני מצידי היינו נשארים עדיין חברים טובים" אוףףףףף אני מרגיש מנותק מכל החברים שלי עכשיו שכל התוכניות שלי התנפצו כי בעבודה לא זרמו הדברים בצורה טובה, אז על רעיון הרכב ויתרתי, ואני מרגיש מבודד סתם לא יודע נכון שזה לא נכון להרגיש רע, לבחור בזה, אבל מה לעשות? אני בוכה עכשיו אני מפחד שיצאתי להרפתקאה שלא חשבתי עליה לעומק לא משנה שלומי
אני יודע שאני כבר לא כלכך מגיב פה אני פשוט עובר תקופה לא קלה בשבילי אני פעם ראשונה בחיי פועל ולא מגיב פעם ראשונה לוקח אחריות על החיים שלי פעם ראשונה לא תלוי בבת זוג ולהפך, לא רוצה אחת כזאת תמיד הייתי תלותי ובעל חרדת נטישה עכשיו אני מחלץ את עצמי מזה, אני כבר בחוץ אבל התוצאות להיות לבד, לא תיארתי לעצמי שכך זה יהיה אתמול זה היה היום האחרון שלי במקום העבודה שלי גם החזרתי את הרכב ואמרתי לו שלום כעת אין לי רכב ואני מסתגל למציאות החדשה (מכל הבחינות