מכתב

shoshan7

New member
מכתב

הי,
אשמח לניתוח כתב היד, וכן להכוונה מקצועית, אם ניתן לתת...
תודה מראש!

היי.

הכתב מלמד על בחורה נבונה,נעימת הליכות,דרך התנהלותך היא על קצות האצבעות שחס וחלילה לא לפגוע במישהו בדרכך
את חפה מעימותים וכל התנהלותך נועם.
את מאוד יסודית באופיך,בעלת סדר וארגון,אוהבת להתנהל לפי הפרוטוקול,כך שתחומים שייש בהם אירגון,אדמנסטרציה וכו" מתאימים
עבורך.
עבודה עם אנשים זהו תחום ענק,כמעט כל מקצוע יש לו אינטרקציה עם אנשים,כמובן שייש מקצועות שהאינטרקציה משתנה בהם
אבל ברובם יש את המגע.
נסי בבקשה להיות יותר ממוקדת כדי שאוכל לכוונך בשאלתך.

כל טוב.

shoshan7

New member
קודם כל, המון תודה על התשובה!

אתה צודק, עבודה עם אנשים היא באמת תחום רחב... אנסה למקד יותר...
האמת שלמדתי פסיכולוגיה, וכרגע מתלבטת האם לעסוק בטיפול, עם ילדים, ואיך. אני מתלבטת האם לנסות להמשיך לתואר שני, לפסיכולוגיה קלינית או חינוכית, למרות הקושי הרב שכרוך בלנסות להתקבל, אולי ללכת לכיוון של עבודה סוציאלית קלינית, למרות שהדבר כרוך באיבוד היוקרה של פסיכולוגיה, ולהתפשר על שכר וייתכן שאפשרויות קידום, או אולי בכלל לגשת לנושא מהכיוון של סוגי טיפול שונים, כמו ביבלותרפיה או טיפול באומנות. לאחרונה, התחלתי לשקול גם אופציה של אבחון.
אשמח לדעת מה מאלה אתה חושב שמתאים לי יותר.

עכשיו יותר ברור.

ההדגשים שנגעת בהם לגבי התחומים השונים מתאימים מאוד עבורך,מצד אחד עבודה עם אנשים,מצד שני יש את המרחק המתבקש
מפאת המקצוע.טיפול באומנות או בבילותרפיה יכולים להתאים עבורך היות והם מגשימים בך את הצד האומנותי שבך.

לעניות דעתי הייתי מיעץ לך לשקול גם לימודים מעבר לתואר השני ולהישאר במסגרת האקדמיה בתור מרצה

בהצלחה בהמשך הדרך.
.

כמה משפטים.

את בחורה נבונה מאוד,יש בך רצון עז להדריך את הזולת.
תחום הפסיכולוגיה נראה מתאים עבורך היות ויש בו רציונאליות שאת זקוקה לה.
כיוון של עבודה יעוצית נראה לי מתאים עבורך.

מתמחה

New member
מעניין

איך ראית את הצורך להדריך אחרים? ומה את אומרת על השוליים הענקיים האלה? איך זה מסתדר?
ולמה בתחום הפסיכולוגיה דוקא ההגיון כל כך חשוב?

מנסה להבין.

הסבר למסקנותי.

הכתב הזכיר לי בצורתו כתב של מורה מכאן ההשלכה על תחום היעוץ.
תחום הפסיכולוגיה הוא בחירתה לכן המשכתי בכיוון.
השוליים הענקיים נראו לי כשיקול דעת וביקורת.

מתמחה

New member
חולקת על דעתך

שולי סיום בכתב יד כזה מלמד על פחד מהתקדמות.
לא מעיזה לכתוב יותר מזה - כי מוחקים את ההודעות
שלי עדינות ככל שיהיו.:(
אגב, איפה למדת?

בסדר גמור.

אני הסתכלתי על שולי הסיום הרחבים בתור ביקורתיות בשילוב עם הכתב.
יתכן שטעיתי בהסתכלות ופרושה,אני לא עוסקת בתחום וחלפו שנים רבות מאז סיום לימודי בתחום שסביר שהחלדתי.
למדתי במכון נפתלי.

למעלה