מכתב תודה

bill clinton

New member
מכתב תודה

לצוות driver2b שלום!, רק רציתי להגיד תודה. היום ה-22 ביולי עברתי את התאוריה במכה ראשונה בפחות מ-5 דקות!!! המערכת המדהימה שיצרתם פשוט הופכת את לימוד התאוריה לכיף! ברצוני להפיג כל חששות מליבי הלומדים, האתר מספק את כל המידע הדרוש בשביל לעבור את הבחינה ומעבר לזה תירגולים שתואמים ברמתם את בחינת התאוריה עצמה. אני קיבלתי את ההמלצה מהמורה שלי (היא אמרה שכל מי שעשה אצלכם עבר את התאוריה בהצלחה), ועכשיו תורי להמליץ בחום על המערכת המצויינת שלכם לכל אחד מחברי ומכרי שילמד תאוריה. תודה, תודה, תודה! בלעדכם לא הייתי עובר ובטח לא מכה ראשונה!

driver2b

New member
תודה לך ובהצלחה!

תודה על המחמאות, אנחנו מסמיקים... בהצלחה בלימוד המעשי ובטסט, והעיקר - סע בזהירות! דרור, צוות Driver2b.

john doe 122

New member
שטויות

גם אני עברתי תיאוריה היום (23 ביולי), גם במכה ראשונה, לא עם אינטרנט ולא עם בטיח. הדרך הכי טובה ללמוד היא עם ספר תיאוריה (מנייר). לומדים 3-4 ימים ויודעים את כל החומר, מבלי לשלם 70 שקל לאתרים כאלה ואחרים (אני קניתי ספר ב-30 שקל).

מאיפה אתה? מחיפה?

למה לקנות ספר? המורה מביא לך! וגם אני עברתי היום תאוריה פעם ראשונה! אני מחיפה ועשיתי את התאוריה במשרד הרישוי בחיפה...יש עוד מישהו שעשה היום תאוריה במשרד הרישוי בחיפה?

john doe 122

New member
לא ממש

אני לא מחיפה, אבל לצורך העניין זה ממש לא משנה. אני עדיין לא התחלתי ללמוד נהיגה, אז כמובן שאין לי מורה שיביא לי את הספר, אבל בכל מקרה עדיף ללמוד מספר מאשר לשלם כסף לאתרי אינטרנט (את הספר אתה יכול למכור אחרי שאתה עובר תיאוריה)

אני גם לא שילמתי כלום!

כידוע לך אתר "למד" לא עולה כסף לתרגול וכו'.... ובכל מקרה תצטרך לשלם למורה שלך 125 שקל... ובנוסף על התאוריה שכבר שילמת 113 שקל. אתה תראה למה...125 שקל זה על סל שירותים כזה...

john doe 122

New member
מסחטה

בכר הפנמתי את הרעיון שמבחינת המדינה/ביה"ס לנהיגה המטרה היא לסחוט כמה שיותר כסף מהתלמידים על כמה שיותר שטויות

lmstriX

New member
אני גם עברתי תאוריה במכה הראשונה

וקיבלתי ספר חינם מהמורה שלי ולא שילמתי כלום! חוץ מ-113 שח עבור אגרת תאוריה.....

funnydog

New member
מסכים עם כל מילה

באמת אחלה אתר, לא דומה לשום דבר אחר שקיים. אני למדתי פעם אחת עם הספר ועם למד ונפלתי למרות שהצלחתי את כל הבחינות שלהם. פעם שניה למדתי רק עם DRIVER2B ועברתי בלי אף טעות. זה לא שאין אנשים שעברו עם הספר אבל הרוב נכשלים. עם האתר הרוב עוברים וזה הוכח סטטיסטית.

למעלה