מכתב שקיבלתי....

מכתב שקיבלתי....

היי זה שוב אני. הפעם רציתי לשתף אתכן במכתב שקיבלתי. ``אתה מביט לתוך עיניי, ואני מפשקת את שפתיי מבטך מלטף את גופי, אלירן אל תעזוב אותי אתה מלטף את ראשי, אוף מתי תהיה איתי זקוקה למגע ידייך, איך אוכל לחיות בלעדייך אתה מספק לי אויר לנשימה, רוצה להיות איתך אבל מה שבטוחולא בערך, רוצה להיות איתך עד סוף הדרך אהבתנו תבער תמיד, ותהיה בטוח שלאורך השנים זה דבר עמיד אלירן אתה דבר מאוד מיוחד, ואהבתי אלייך תישאר לעד מקווה שלא השתעממתן... ביי.... איטלקי23S

yoli

New member
מכתב הא?

מקווה שהייתה זו אהבה יפה ושאתהשווה מכתב כזה מאישה..

זו עדיין אהבה יפה

למרות שאנחנו לא חברים כי זה בלתי אפשרי זו עדיין אהבה מיוחדת ורחוקה.. ואם אני שווה את זה? לא יודע זה אחרים צריכים לקבוע. ביי... איטלקי23S

yoli

New member
????

מזאת אומרת לא אפשרית אם מותר לשאול....

YOLI

גם המרחק....גם הגיל...וגם עוד בעייה שהשתיים הקודמות מתגמדות לעומתה. לצערי אינני יכול להעלות אותה על המסך לפני כולם....מטער. ביי... איטלקי23S

איטלקי...

רגע..שאני יבין . .אתה יעני מראה את השיר הזה לבנות בתור מכתב שקיבלת.. בשביל שיחשבו שמישהי הביאה לך את זה.. משמע..בנות רודפות אחרייך . .משמע אתה חתיך משמע אתה שווה...? אז זהו . .. . . . .שלא! בה ביי מתוקי...(-:

ב א ר י

New member
אלירן !!!

ההודעה תואמת ונחמדה. אבל,מה עם התמונה? היא לא תואמת. אז אנא ממך,דע לעשות את ההבדל בין הפורום הזה לפורום 20+.זהו פורום מסוג אחר. אני מקווה שיש בדעתך לעשות כן. אתה מוזמן להמשיך בכתיבתך. ואנא עיין בבקשה בהודעת המנהל. תודה. בארי

צודק...

אין שום בעייה אחי...לקחתי לתשומת ליבי... יהיה בסדר. אגב....בהצלחה!!! ביי..... איטלקי23S

למעלה