מכתב שנכתב בכאב

מכתב שנכתב בכאב

היי זאת הפעם הראשונה שאני מרשה לעצמי לשתף אחרים.... אני בת 30 נשואה, יש לי 2 בנות מקסימות ובעל נפלאאאא אז היכן הבעיה? אני מבולבלת, יש לי הכל אך בעצם כלום כל חיי עד לפני שנתיים הקפדתי לשדר שמחת חיים בלתח נגמרת אך נגמרתי מבפנים, בילדותי עברתי התעללות מינית ע"י אדם קרוב ומאז חיה בתחושה של .....קשה להגדיר במילים לכאורה הצלחתי בחיים אני אקדמאית בית לתפארת ילדים מקסימים אך אף פעם אין לי שקט תמיד צריכה להיות עסוקה וזה עבד נפלא...להיות עסוקה מבחוץ בלי לחשוב על הפנים לפני שנה הכרתי בחור נשוי גם ולא יודעת איך נסחפתי לרומן שבילבל עוד יותר את החיים אני יודעת שזה לא מגיע לבן זוגי האמת שתמיד הייתי מחוזרת ע"י בני המין השני אך תמיד נמשכתי לקשרים הרסניים וללא מתאימים וכשהכרתי את בעלי ידעתי שיהיה לי טוב ומיד התחתנתי מה שמטריד אותי היום..( מצטערת אם המכתב מבולבל אני כותבת מה שיוצא) אני מאודד רוצה לצאת מהקשר הזה אך תמיד ממציאה תירוצים למה לא איך מוצאים שקט בחיים ומאושרים ממה שיש???????????????
 
קשרים הרסניים כאמצעי להענשה עצמית

שלום לך. אני לא יודע אם אנחנו הראשונים שאת משתפת, בחסות האנונימית של הפורום, בנושא ההתעללות המינית בילדותך. אם התשובה לכך חיובית ועם עד היום לא טיפלת בצורה מסודרת ומיקצועית בטראומה שאת נושאת, אני ממליץ לך לעשות זאת. לדעתי המפתח לדפוסים של הרס עצמי וקשרים הרסניים שאת מציינת נובע מכך. הקישור שהבאתי הוא לאתר "מקום" - גוף המיועד לסיוע לנפגעי טראומה, מינית בעיקר. אני ממליץ לך להתייעץ איתם. אני מקווה שדרך הטיפול בהכלכות הטראומה על חיי היומיום שלך תמצאי פתרונות שישליכו על הזוגיות שלך. בהצלחה.
 

פאולה1

New member
בהמשך לתגובתך...

אני גם בעבר מצאתי את עצמי בתוך מע' אסורה וחיי בבית טובים לכן אשמח אם אתה יכול להתייחס לשאלתה:איך מוצאים שקט בחיים ומאושרים ממה שיש??????????????? יש תשובה???
 
התייחסתי לשאלתה

תשובתי רלוונטית לגביה בהתייחס לטראומה שמשפיעה על חייה. אין נוסחאות קסם. אולי תספרי את איך חייך בבית טובים - אולי היא תילמד ממך?
 

שמיר 37

New member
המציאות הכואבת

ההגיון הפשוט , הבריא הנקי, הקר- נטול הרגש מצביע על כך ש"הטוב" של שתיכן הוא "טוב קוסמטי" אחרת לא הייתן מוצאות את עצמכן בחוץ.
 
למעלה