מה לעשות אבל השר אלי ישי שלח את המכתב לגולברי
אכן מר דני אריס עושה רבות למען הישוב במיוחד כיו"ר הנהלת המתנ"ס וזאת מתוך הכרות אישית עימו. איין הדבר שייך לתמיכה שלו ושל חברי הנהלה רבים במר גולברי. גם אני חברת הנהלת המתנ"ס ועושה רבות למען הישוב מאז שהגעתי לגור בו ואני דוקא תומכת באבי קולמן. אין זה המקום להאדיר בעשייה של מי מאיתנו! מדובר כאן בבחירה של ראש מועצה אשר יעשה את השינוי הנדרש לישוב שלנו. לדעתי ולדעת אנשים רבים הניהול, השקיפות, הבטחון, החינוך, איכות הסביבה ועוד נושאים רבים וחשובים חייבים לקבל תנופה ואנו חייבים לפעול באופן מיידי כדי שהדבר יקרה. מתוך הכרות עם אבי קולמן, אנשי סיעת אופק והתומכים הרבים בישוב כולו ברור לי שאנו נמצאים בנקודת מפנה שבה ניתן לנו סיכוי אמיתי לשינוי! ולמכתב של השר אלי ישי - ראיתי, קראתי והבנתי: מדוע יצאה קריאה לבחור ביצחק גולברי? האם סתם כי השר ישי החליט כדרך אגב לכתוב לנו התושבים? ברור שיש כאן כוונה ברורה: כאשר השר אלי ישי קורא לנו:" אני קורא לתושבי קדימה צורן בכלל ולמצביעי ש"ס היקרים בפרט, לפעול ולהצביע עבור מר יצחק גולברי לראשות המועצה" מדוע צריך אותו כממליץ? אני ורבים מהתושבים לא צריכים הסבר רש"י לעניין - זה ברור כשמש! לכן יחד עם רבים מהתושבים אנו נצביע לאבי קולמן ביום שלישי, ה 25.11 ונצא כולנו לדרך חדשה. נעמה שפטלוביץ