מכתב של דני אריס

naamas7

New member
מה לעשות אבל השר אלי ישי שלח את המכתב לגולברי

אכן מר דני אריס עושה רבות למען הישוב במיוחד כיו"ר הנהלת המתנ"ס וזאת מתוך הכרות אישית עימו. איין הדבר שייך לתמיכה שלו ושל חברי הנהלה רבים במר גולברי. גם אני חברת הנהלת המתנ"ס ועושה רבות למען הישוב מאז שהגעתי לגור בו ואני דוקא תומכת באבי קולמן. אין זה המקום להאדיר בעשייה של מי מאיתנו! מדובר כאן בבחירה של ראש מועצה אשר יעשה את השינוי הנדרש לישוב שלנו. לדעתי ולדעת אנשים רבים הניהול, השקיפות, הבטחון, החינוך, איכות הסביבה ועוד נושאים רבים וחשובים חייבים לקבל תנופה ואנו חייבים לפעול באופן מיידי כדי שהדבר יקרה. מתוך הכרות עם אבי קולמן, אנשי סיעת אופק והתומכים הרבים בישוב כולו ברור לי שאנו נמצאים בנקודת מפנה שבה ניתן לנו סיכוי אמיתי לשינוי! ולמכתב של השר אלי ישי - ראיתי, קראתי והבנתי: מדוע יצאה קריאה לבחור ביצחק גולברי? האם סתם כי השר ישי החליט כדרך אגב לכתוב לנו התושבים? ברור שיש כאן כוונה ברורה: כאשר השר אלי ישי קורא לנו:" אני קורא לתושבי קדימה צורן בכלל ולמצביעי ש"ס היקרים בפרט, לפעול ולהצביע עבור מר יצחק גולברי לראשות המועצה" מדוע צריך אותו כממליץ? אני ורבים מהתושבים לא צריכים הסבר רש"י לעניין - זה ברור כשמש! לכן יחד עם רבים מהתושבים אנו נצביע לאבי קולמן ביום שלישי, ה 25.11 ונצא כולנו לדרך חדשה. נעמה שפטלוביץ

שפטלוביץ

את ממש צודקת הרי לפני גולברי היה נורא לא עשו כלום והרי את מכירה את קולמן מימים ימימה ויודעת כמה טוב הוא יהיה אפשר לחשוב שהלכתם כבר מהגן יחד בשדות ורעיתם את הכבשים יחד ביערות? לדעתי את קשקשנית עם קבלות ולמה? את במשמר האזרחי? את בסיירת נוער? את בסיירת תושבים לנזקקים? אולי את מתנדבת במתנס? שכחתי את פעילה בבית הכנסת לפי הקטע עם הדת ? אז את יודעת מה קולמן זה לא שינוי לדעתי זו הרעה נוראה לצורן וקדימה אני רוצה כביש 561 שכונות חדשות בני המושבים ואת התכניות שבקנה גם . ולא איזה טירון שיצטרך ללמוד שלוש שנים היכן בכלל אני גר בצורן?

amitrom

New member
חולמני - של נעליך מעל רגליך!

יש לך עוד הרבה מה לעשות עד שתגיע לקרסולים של העשייה ההתנדבותית של נעמה לטובת הישוב. סיג לחוכמה שתיקה!!!

naamas7

New member
חולמני יקר - יש לך בעיה עם שפטלוביץ?

אני בניגוד אליך או לאנשים כמוך לא צריכה לחפש הוכחות או קבלות. את ההתנצחויות אני משאירה לימים אחרים! היום ומחר ובחמש השנים הבאות וגם אלה שיבואו אחריהן יוכיחו שהשינוי נדרש לקדימה-צורן! הישוב בראשותו של אבי קולמן שאני מכירה "רק" 14" שנים יצעד למקום טוב יותר, איכותי יותר, נקי יותר! מה לעשות הרבה אנשים טובים אינם עוצמים את העיניים - מדובר באנשים שעושים! עושים כל הזמן - ללא מטרת רווח - רק למען הקהילה והישוב! ברור לי ולקוראי הפורום שאתה לא יודע, לא מכיר, קטנוני וממורמר - חבל! אבל אני בניגוד אליך קמתי היום עם שיר קטן בלב, ככה יצאתי לעבודה וככה אמשיך גם בעתיד! יום טוב

השינוי שצריך הוא

שהלא צריך לשנות , צריך להשאיר את גולברי אתם רוצים כביש חדש אתם רוצים דברים חדשים בצורן ובקדימה . לא תקבלו את מה שתרצו מקולמן

Master Stav

New member
אני בספק אם תרים את הכפפה שזרקתי לך

ויש לי תחושה של דהזהוו מסויימת ...... אנחנו רוצים שינוי ....גם אם זה אומר לעבוד קשה עם אבי קולמן שלא מכיר את כול המערכת אבל לרשותו יעמדו אנשים שכן מכירים את המערכת מבפנים אנשים שיכולים לא רק לעזור אלא להיות שותפים מלאים בעשיית השינוי הזה. יש לי חלום לעשות עם תנועת הנוער אירוע בסגנון השומרייה
מאמין שעוד נצליח .

למעלה