מכתב שלא נשלח

חגיתלה

New member
אהובותי, תודה רבה

על כל החיבוקים והמילים החמות. אין כמוכן כדי לשפר את המצב רוח ולהבין כי אסור להתייאש. אוהבת אתכן מאוד!!!

h i l a l

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול

מצטערת
,חיכיתי למשהוא אחר.... אוהבת

טאניוש

New member
../images/Emo24.gif חגיתלה

רק עכשיו חזרתי הביתה.כל כך קיוויתי להודעה אחרת... חגיתוש,תחזיקי מעמד. הוא יבוא, הילד שלך.הוא כבר בדרך...

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif חגיתלה../images/Emo24.gif

אני מאמינה שהמכתב כן נשלח. נכתב מתוך הלב הכואב ונשלח הלאה אל המקום בו יושבים התינוקות שלנו ומחכים. עצובה לשמוע שהטיפול נכשל, ומנגבת לך דמעות. זה כואב, זה עצוב, זה שובר את הלב והדמעות שוטפות החוצה רק מקצת מן הכאב. כולנו חיכינו כאן לתוצאה אחרת לגמרי, אבל אנחנו מוכנים להתאזר בסבלנות חודשיים עד שנקבל אותה. מחר כבר יכאב מעט פחות, ומחרתים, גם אם יהיה גשם, תראי איך זורחת לך השמש מעל העננים יחד עם קשת ענקית של תקוה. אי שם מאחורי אחד העיקולים הסוערים של הנהר הזה, מחכה לכם הילד שיהפך אתבם לאבא ואמא
.
נועם

חגיתלה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

השיר שלך מאוד מרגש
כ"כ קיוויתי לקרוא היום הודעה אחרת לגמרי ואני מאד מצטערת על הטיפול הזה
עוד קצת סבלנות, חגית, הילד שלך יגיע, או הילדה עם הנמשים, הם יגיעו. הלואי והם לא היו מתעכבים כ"כ. תחזיקי מעמד, ובע"ה עד היומולדת הבא של בעלך כבר תהיו אבא ואמא.

איתך...

באמת.... אז מה היה לנו? שני שליליים שיהיו בעוד חודש שני חיוביים שעולים ועולים ומכפילים ובועטים.... זה יקרה!

נוטשי

New member
ל חגיתלה ../images/Emo140.gif

ריגשת אותי בעזרת ה' הוא יבוא במהרה ! הרבה הצלחה ופריות טובה !

נוטשי

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

בתגובה הקודמת כתבתי שריגשת אותי, קראתי את השיר בלי להתייחס למה שקרה לך קבלי את התנצלותי אני קצת מעופפת היום אז מתפללת ומחזקת אותך שפעם הבאה זה יצליח !!! בעזרת ה' אמן!!!!!

למעלה