מכתב שלא נשלח

חגיתלה

New member
מכתב שלא נשלח

ילדי הקטן מסרב להגיע, ילדי הקטן נעדר. כל חיי לו ציפיתי, כל לילותי עליו חלמתי, אך הוא בושש מלהגיע. בלילה שוכבת אני במיטה, עיני הפקוחה בוהה בתקרה. מדמיינת אני איך פרצופו ייראה, ואיזה מבט בעיניו יהיה. חושבת אני איזה שם יינתן לו, איזה שם נבחר לו אביו ואני, מתן, יאיר או שחר. ואולי בכלל בת תיוולד, קטנה יפה ומתוקה. עורה צח ובהיר, על אפה נמשים בהירים, ועיניה ינצנצו כמו שני כוכבים. יעל או שירה, רוני או עדי, איזה שם שלילדי לא יינתן, ובאיזה צבע יהיו שערו או עיניו, אין זה משנה כי הוא יהיה כה נאהב. הוא יהיה עבורינו האור והכוכב. ילדי הקטן היכן אתה נמצא? בוא נא אלי במהרה. בבקשה. אני זקוקה לך כמו אוויר לנשימה זקוקה לשמוע כלפי את המילה - אמא. ילדי, בוא בבקשה, אני לך מחכה. אמא

אפרסקה

New member
מדהים ומרגש ../images/Emo24.gif

מזדהה עם המכתב והרגש, גם אני מוצאת נחמה בכתיבה ומאמינה שאי שם הוא - או היא- שומעים, והם יגיעו!! וכשהם יהיו גדולים ויצאו לבלות אנחנו נחכה להם עד כלות הנשימה כי הם תמיד יאחרו!!! מקווה שמחכה לך מחר הפתעה נעימה, אפרסקה.

אפרסקה

New member
מתוקה אני חושבת שאולי פיספסתי משהו

משום מה חשבתי שאת עושה בטא מחר. האם זוהי הודעה על בטא שלילית? אם כן, אני שולחת לך חיבוק
ומחזקת את ידך ומזילה איתך דמעות
באהבה, אפרסקה.

Big Mama 1

New member
חגיתלה,

אני מניחה שזאת דרכך לומר לנו................? קשה לי מאוד הבשורה הזאת. אני מנסה למצוא את המילים, אבל זה כמעט בלתי אפשרי. אין לי מילים לנחם אותך ואין לי מילים לעודד אותך. אני בקושי מצליחה לעודד את עצמי עכשיו. תהיי חזקה מתוקה. זה יגיע.

bapi

New member
אם הבנתי נכון חמודה ../images/Emo14.gif

מגיע לך
ענק
דמעות עלו בעיני כשקראתי את השיר את יודעת שכולנו אתך כואבות ועצובות אך יחד עם זאת מלאות תקוה לבאות מחזיקה במקומך את המשוט לזמן קצוב עד שתרגישי ששב כוחך לחתור במרץ ביחד ויתר מזה רק נשאר לי לשלוח לך עוד

ואני קיויתי שיהיה סוף אחר לשיר../images/Emo7.gif

קראתי אותו מילה במילה וקיויתי מאד בשבילך חגילתה, שבסוף השיר תבשרי לנו משהוא אחר. צר לי שכך הסתיים הטיפול הזה, שולחת לך חיבוק ענק והרבה כוח להמשיך הלאה.

אויש מתוקונת,

כל כך מצטערת בשבילך היתי נורא במתח והתפללתי,והחזקתי,והאמנתי בכל הכוח. לא נותר לי אלא לשלוח לך המון חיבוקים חמים - עם תקוה גדולה שזה השלילי האחרון. תהי חזקה מתוקה,כי אין לנו ברירה אחרת.

פּוֹנְג

New member
אויש חגיתלה ../images/Emo24.gif כל כך קיוותי

שיהיה לנו כאן
על ארוח מפגש פורום. אני בטוחה שהתקווה הזו הייתה גם אצלך. אבל היי, את תהיי בהריון עם או בלי ארוח הפורום.

sab sab

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif כואבת איתך...

מצטערת שהפעם לא הצליח...סבלנות, ילדך עוד יגיע

Galit29

New member
../images/Emo24.gif מאמינה שבפעם הבאה

תכתבי סוף אחר לשיר שלך

paz ezra

New member
מקווה בשבילך

שילדךשלו את מייחלת כל כך יגיע במהרה. והכי חשוב לשמור על האופטימיות והתקווה.

zohee28

New member
השיר מעלה בי דמעות

בזמן האחרון אני יושבת מול המחשב בעבודה, בוכה ומנגבת, שאף אחד לא יראה. אני כל- כך מצטערת בשבילך. אולי צריך להסתכל על הסוף הטוב שיגיע ואנו נצא מפה כולנו עם תינוק/תאומים. לכל אחד יש משהו שקשה לו להשיג: יש כאלה שאין להם כסף לקנות דירה, יש כאלה שלא מוצאים בן-זוג, יש כאלה חולים מאוד או שהמישהו קרוב אליהם חולה, ועוד מיליון ואחד מקרים שונים ומשונים. אז לנו - קשר להביא ילד לעולם. אבל בסוף, כמו שכתבתי, גם זה יקרה. ואז... נעבור להתמודד עם קשיים אחרים. אני בטוחה שעוד זמן מה, את תשבי עם התינוק, תיקראי את השיר ותחשבי על תקופה זו בנוסטלגיה מחוייכת.

hyb

New member
חגיתלה יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

שירך כ"כ מרגש עד כי אני בטוחה שילדך יושב לו למעלה ומתחרט שלא ירד הפעם, אני מתפללת ומקווה בשבילך כי בפעם הבאה לשירך יהיה סוף אחר אופטימי יותר.... שולחת מיליון
ים לנחמה, ומתפללת שהסוף הבא יהיה שונה ויגיע בקרוב ממש.

בולה101

New member
לא יכולה לעצור את הדמעות ../images/Emo7.gif

חשבתי עליך כל היום ואפילו סיפרתי לחברה עלייך. כל כך רציתי שתהיה לך בטא חיובית, את לא תאמיני לי כמה. כנראה שסימנת עוד
בדרך למטרה אבל שתדעי שרק ככה את מתקרבת אני ממש מוקסמת מהחוזק האישי שלך, את פשוט גיבורה אני בטוחה שההוא שיושב למעלה יענה בקרוב לתפילותייך. לא נשאר לי אלא להתפלל בשבילך ובשביל כולנו ולאחל לך בפעם הבאה יעל/שירה/רוני/עדי הלוואי

חגית6

New member
חגית חמודה ../images/Emo24.gif

עצובה איתך
ואני מאמינה שחלומך יתגשם ולא ירחק היום בו ילדך יקרא "אמא"... שולחת
ענק !

chompi1

New member
חגיתוש, ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

כל כך עצוב לי. רציתי לקרוא הודעה אחרת ממך היום, לא כזו עם דמעות של כאב ואכזבה. כל כך מבינה וכואבת איתך. מאחלת לך שלא תצטרכי לחכות עוד הרבה, ושכבר בפעם הבאה הוא יגיע, וההודעה שתשימי תהיה מלאה בחיוכים. |מחבקת|ת אותך חזק חזק.

למעלה