מכתב פתוח לאלוהים

orange99

New member
מכתב פתוח לאלוהים

בפרוס עלינו השנה החדשה נאחל לכולם שנה טובה ומתוקה. אבל כבכל שנה השנה הזו אני רוצה לשאול את אלוהים רק למה??? למה בראת אותי ככה? הומו... הרי כתוב בתורה שאסור משכב זכר,אז למה בראת אותי ככה? ואל תגיד לי שזה לצורך תיקון או כל תירוץ אחר,כי החיים שלי לא כמו של כולם. אני לא יכול להתחתן,להקים משפחה ואני כל הזמן צריך להסתתר ולהתביש במי שאני רק בגלל שאתה אלוהים בראת אותי ככה-כי ככה רצית. למה דוקא אני אני שואל?ולמה הומו? כל יום כיפור אני בוכה בסתר בלי שיראו ואני שואל עד מתי אלוהים. אני הולך להתפלל לסליחה ומחילה אבל אני יודע שדרכי לא ישתנו כי ככה בראת אותי ואני נמשך לגברים אלוהים!השנה אני לא הולך להתפלל אליך ולא לבכות,השנה אני עם חברים חוגג את השנה החדשה כמו שאני רוצה ולא כמו שהיתי רגיל. תדע לך שזה גרם לויכוחים קשים עם הורים שלי והם כמובן לא יודעים עלי וזה גם גורם לי לצער על זה שהם לא יראו אותי מתחתן ומקים משפחה והכל בגללך. את הכיפה ממזמן הורדתי ושמתי במגירה ואני מאבד את האמונה בך כל יום מחדש. כל הערכים שגדלתי עליהם מתנפצים לי בפנים כל יום מחדש. אני מקווה שיהיה לך שנה טובה שם למעלה ותזכור אותי שאני פה למאטה מתייסר כל יום מחדש שנה טובה

יודיX3

New member
מכתב מרגש וחשוב.

גם אני מזדהה איתו כ"כ, אבל אני כבר עברתי את השלב של הייסורים. אני החלטתי שמספיק להתייסר! את כל החיים שלי אעביר בייסורים על דבר שאיננו באשמתי?! כיום כאשר אני שלם עם מי שאני- ואוהב את עצמי -אני כבר לא מתייסר. זאת דעתי. אין סיבה להעניש את עצמך.

orange99

New member
הנה שורה משיר של קורין אלאל

לשיר קוראים זן נדיר והוא מדבר על הומואים "אנחנו מרמים בעיקר את עצמנו לא עיוורים אבל לא מביטים ולא ברור מה נשאיר אחרינו מלבד הפחדים"... והשורה הזו ככ נכונה לגבי הומואים דתיים במיוחד

orange99

New member
האמון שלי בדת התערער

ואין רבנים שנותנים לגיטימציה להומוסקסואליות הם טוענים שזה סטיה ושזה ניתן לריפוי ולכן חזרתי בשאלה ואני לא דתי

ar26

New member
ושוב החילוני(אני) תוקע פה הודעה...

אבל זה היה ממש מכתב קולע. אמנם לא הורדתי כיפה, כיוון שגדלתי בבית חילוני, אבל אני מאוד מכיר את ההתדיינות הזו עם אלוהים, ואת כל המחשבות האלה. מבחינתי כל החשיבה הזו הסתיימה לפני 4 שנים, ולא חושב שהיא אי פעם תחזור.

SmartToyBoy

New member
כואב...

אבל אמיתי ונכון. אני מאמין שאני, אתה ועוד רבים עברנו ונעבור את ה"דיונים" הללו עם אלוקים. אני אשאר (בעזרת ה') בצד השני של המתרס (כלומר דתי) כי אני רוצה להיות שם! אני רק מנסה למצוא כאן את ההגיון... חסר לי חלק משמעותי מאוד בפאזל של ניהול העולם: איך ייתכן שאלוקים ברא בני אדם עם נטייה שלא ניתן להתגבר עליה? משהו כאן פשוט לא מתחבר לי! ואל תגידו לי שאפשר להתגבר ולהדחיק - שטויות! ולחיות כל חיי בצער, ואולי בסוף להישבר ולבגוד? לא ייתכן! אני אמשיך לחפש... בתקווה שאמצא יום אחד...

אימאל'ה.......

קראתי את זה והיה לי צמרמורת..! למה באמת אלוקים בורא אותנו ככה?! אולי זה ניסיון? אבל אי-אפשר להתכחש למי שאנחנו באמת ("לא תכחשו.." או משהו כזה...) אז מה עושים?! זה ממש מסובך לחיות כהומו בחברה דתית! ממש מסובך... אבל אולי יבוא היום בו אנחנו נמצא את הדרך אל ה' ואל חברנו..!

בכיתי כשקראתי את המכתב הזה...

אני בן 16 עכשיו, ואני יודע כבר 3 שנים שאני הומו... האמת היא שאני כבר הורדתי את הכיפה... אבל ההורים שלי לא יודעים... בכל מקרה, ממש הזדהיתי עם המכתב... אני חושב שזה מה שעובר בראש של כל אדם מאמין שהוא לא סטרייט... בכל מקרה, שתהיה לכם שנה טובה!!!

BabyBoy1

New member
מרגש ../images/Emo13.gif

אני ממש מתחבר לתוכן... ברוך הבא לפורום
אתה מוזמן לספר טיפה על עצמך.

orange99

New member
תודה ../images/Emo13.gif שיהיה לכולנו שנה טובה

ומתוקה שנת אושר ושלווה ושכולנו נגיע לשקט ולשלווה אמן :)

למעלה