מכתב פרידה

אליקו28

New member
מכתב פרידה

טוב אני לא אשקר ביליתי כאן המון והכרתי מפה המון חברים חדשים זיקו ושובבי הם חבריי הטובים ביותר אבל יש לי תחושה שמיציתי תחושה של חוסר גיבוש בפורום אין זרימה אין דעה משותפת זה שרובכם שמנמנים או רובכם אוהבים שמנים או שמניםוחלקכם שעירים לא אומר שבשביל זה צריך פורום פורום נועד חד משמעית לגיבוש ופה אין את זה אז תעשו חיים ושמרו על עצמכם אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד להפך אני יוצא מהפורום עם חיוך ופרגון למנהל הפורום ולמשתתפים אני בכוונה רושם מכתב פרידה כי אני כפייתי בהכל והמכתב הזה יהיה רישמי כדי שלא אשבור את המילה שלי ואמשיך לחרטט פה בהצלחה לכולם ביי

ז י ק ו

New member
להזכירך...

מכתב פרידה הקודם שלך מתאריך 11/12/02 ותרשה לי לא להגיב על שני המכתבים האלה...

stefan10

New member
עם כל ההבנה והכאב בדברייך אליקו

ועל אף החילוקי דעות שלנו אני מסכים שלא כולם מצליחים/רוצים להתארגן או להערך למיפגש משותף דבר שמזכיר לי כתבה מלפני מספר חודשיים ב"זמו הוורוד" על קהילת הדובים הגאים באנגליה והחברותא הטובה שלהם. מעורר קנאה.אבל כל אחד צריך לזכור שאנו פה בגלל בעיות או נושאים משותפים שלנו כמו גאווה וחזות פיזית שגם כך שמה אותנו במיעוט בתוך מיעוט שמאד ביקורתי לחזות גם אלה שמחפשים קשרים רציניים וזוגיות לרוב קובעים את החלוטיהם לפי מבט ראשוני בחזות זה שמולם.אני לא מדבר על אלה בזוגיות שמצאו להם את האושר וישמרו עליה.בקיצור כל אחד שיבדוק את עצמו ויראה איך הוא יוצא מעצמו בשביל חבריו או חברי הפורום .אם אליקו צודק בדבריו ואנו רק כותבים אבל לא ממש מתאמצים להיות חברים של אלה עם אלה אז פיספסנו משהו..טוב אבל בהקירי את אליקו עכשיו הוא נפרד ושהוא יתגעגע הוא יחזור..באהבה ד.

וזה שהפורום לא מגובש אתה מחליט

שלא לכתוב בו יותר? אתה קצת מצחיק אתה יודע? אני כותב בפורום כדי להרגיש טוב ובעיקר בשביל עצמי ולא בשביל אחרים. אם החלטת שלא לכתוב פה זה רק הפסד שלך ולא רק שלנו וחבל.

למעלה