מכתב פרידה

מכתב פרידה ../images/Emo72.gif

שלום לכם אנשים וכותבים יקרים מאוד. את חלקכם הכרתי אישית ואת חלקכם וירטואלית בלבד. רציתי להודות לכולכם על ההנאה והמידע ששאבתי מהדינאמיקה שכאן בזמן בו קראתי וכתבתי פה, שלא לדבר על המיפגשים וההיכרות הפרונטאלית. תודה לאיש הפרחים על הצילומים היפים בכל בוקר, תודה על העזרה במתכונים, תודה המילים היפות שעל הפורום ושבמסרים ותודה כללית לאוהבים ולמסתייגים כאחד. אני מאחל לכל אחד ואחת מכם רק בריאות, סיפוק, רוגע ואושר. מי יודע, אולי עוד ניפגש ... חזק ואמץ בכל אשר תיפנו

עגת

New member
אני מקווה שזו אחת

מהבדיחות שלך (שהן בד"כ מוצלחות יותר), משום מה זה לא מריח לי טוב.

shir26

New member
פיטר אבלללללללללל.........

אין מקום כזה נברלנד... ואם כבר אין, אז פה, זה המקום הכי דומה לנברלנד
אז.........תשאר....
?

SophieT

New member
מה? אתה הולך? למה? לא.....

אל תלך.... בבקשה... אתה לא רואה שאני משפילה פה את עצמי בשביל שתישאר? נחמד לי שיצא לנו להכיר - גם וירטואלית וגם לא (אתה עוד חושב מי זאת, הא?), וחבל לי שזה יגמר... בכל מקרה, שיהיה לך רק טוב במה שתבחר, סופי.

mozal

New member
גם אתה, פיטר?

אני לא מבין למה, ואני עצוב. אל תלך. אתה מהווה חלק חשוב בפורום (זה והשני), חלק שעושה לי ולנו חיוך וטוב בלב כשאנו קוראים את דבריך החכמים. לא תמיד זה חיוך של צחוק. לפעמים זה חיוך פנימי של התרגשות עם שמץ דמעה. למשל כשאתה כותב על אביך וזכרונותיך ממנו... אל תלך. בבקשה. אני אוהב שאתה כאן... טוב אם לא השתכנעת, אז בהצלחה בהמשך דרכך איש יקר...
מיקי.

יום חמישי ה 17 ביוני 2004

הובא לידיעתי שהסיבה בגינה החלטתי שלא לכתוב כאן יותר הוסרה ושחרב המחיקות האנטי פלורליסטית הוסרה משיקולי בטרם אלחץ בכל הודעה והודעה על ה"שלח". לא רוצה להכנס לזה בכלל ולא לפרט. למי שחשבתי שאני צריך להבהיר את עמדתי הבהרתי אותה הבהר היטב במסרים והן בתגובה פומבית בפורום אחר ואני שמח שהכל בא על מקומו בשלום. תודה אמיתית, כנה ומקרב לב על המילים הלא מובנות מאליהן שכתבתם לי ונקווה שבא לציון (וגם לציונה, רבקה, ברוניה וחנק'ה) גואל. אה ושכחתי, לכו לאכול ב"ביסטרו" שעין כרם. לכו על החמוסטה (מרק קובה) או על כל מרק אחר ובעצם, הכל שם די ניפלא. סלאמאת

פריזB

New member
אנטי פלורליזם

שמע נא, אם כי הנני מסכים עם התפישה כי פגיעה בחופש הביטוי מקומה לא יכירה באופן כללי אולם מקרים פרטניים יש לבחון לגופם, כפי שנאמר (ע"י הובס, לדעתי, בחיבורו "הלוויתן") "לכל אדם יש הזכות לעשות ככל העולה על רוחו עד שהוא פוגע בזכותו של אחר לעשות כן". מזה זמן רב שאני משתתף פסיבי בפורום ואין לי ספק שהכינוי שלי אינו מוכר על ידי אדוני אולם הרשה לי להוסיף כי בחיבורו של אותו הובס, "הלויתן" הוא מסיק מזה כי יש צורך בגוף האוכף ומונע את הפגיעה הזו. גוף זה הוא אותו "לויתן" עליו מדבר הובס, הוא המדינה. על אף שאני מסכים עם תפישת עולם ליברטריאנית באופן כללי, איני מסכים עם כך שדברים יתדרדרו לידי קיצון... ואסיים בסיפור... לפני זמן לא רב (אולי בעצם כן רב) אני כתבתי הודעה שפגעה במישהי, עת כתבתיה לא היה לי מושג שההודעה תפגע בה כל-כך וכאשר נמחקה הודעתי (עוד בימי המנהל הקודם, שאני, דרך אגב, מגדירו כחבר קרוב) וקיבלתי הסבר במה שגיתי. הבנתי עד כמה היה חשוב שיהיה מי שיבהיר לי את זה (וזה אחרי שקיבלתי ממנה מסר שהסביר לי בדיוק עד כמה פגעתי בה)... מוסר השכל? - ניתן להבין לבד... ואני חשבתי לפני שעשיתי "שלח"

למעלה