מכתב פרידה...

אסלנדי17

New member
פיים אקדמי...

ראיתם??????? דווקא הטובים עפו!!! לדונה והשחוה השנייה... מה שכן גארי ואליסטר יפייייייייייים

מכתב פרידה...../images/Emo7.gif

באתי להגיד שלום.... כי אני עוזבת את הפורום בגלל פיים אקדמי...... מכייון שאני כבר קראתי כאן כמה ספויילרים לכל מיני תוכנית את התוכנית הזו אני משאירה לי לראות לבד... ושאם אני אגלה מי המנצח אני יוכל לראות את זה בדרך היפה כמו שקרה לי בעונה הראשונה.... פשוט שמעתי את השיר בטופ אוף דה פופס... העונה החדשה של פיים אקדמי גרמה לי להבין שאני אוהבת לראות את הסדרות האלה לבד למרות שהיה לי כיף לדבר איתכם עליהן אני ממליצה בחום על פיים אקדמי... ותמנעו מספויילרים זה יהיה שווה יותר... אני אולי אבוא לבקר מידי פעם...אבל רק אוליי...

jt7785

New member
פשוט אל תקראי שום הודעה על פיים

אבל איך שבא לך...

Boran

New member
מבין אותך, אבל...

אני מבין אותך לחלוטין, אבל למרות זאת הייתי מעדיף שתישארי בפורום. הספוילרים מפורסמים כמעט תמיד עם אזהרה בכותרת, והמעט שלא, מייד נכתבת אליהן תגובת "ספוילר מעליי", כך שאין לך מה לפחד מספוילרים כאן. נכון, יש את הסיכוי הפצפון שתתקלי בספוילר, למרות שזה לא כ"כ סביר, אבל אם כולם היו פורשים מהפורום בגלל שהם מפחדים מספוילרים- כל הפורומים בכל נושא שקשור לטלויזיה היו ריקים.

אני שמחה שאתה רוצה שאני אשאר../images/Emo140.gif

אבל הסקרנות עלולה להוג(תחשוב על זה...)אז אני לא אסתכן...אבל אני אחזור אחרי ותוך כדי הסדרה לביכורים מדי פעם...

14מתן

New member
אמממ רק שאלה לפני שאת עוזבת ../images/Emo9.gif

למה ברפק הראשון היום עלו ל"פיים אקדמי" ארבעה אנשים ובפרק השני רק שלושה ?

Gal6

New member
בריטים טיפשים

(או גזענים) שתי הבנות השחורות משני הפרקים היו ממש מעולות והן היו בבוטום 2

הם לא טיפשים!

לדונה שרה כאילו היא בכנסייה... שזה לא מה שהבריטים אוהבים אם היא הייתה באמריקה היא הייתה עולה.... ובקשר לשנייה היא באמת לא הייתה משהו.... ואת לא יכולה לקרוא למורים לפיתוח קול גזענים כי הם נשואים אחד לשנייה... וגם לא למצביעים בבית כי עובדה הם העלו את אודלי(שלפי דעתי הוא הלאמר הבא-ומי שראה את העונה הראשונה בטוח יסכים איתי ופיטר שלדעתי הוא האינסלי הבא...כנ"ל זה מופנה לצופי העונה הראשונה)

אין לי מושג...בגלל ש...

בעונה הקודמת היו 12... והם ישר נכנסו לאקדמיה ומישהו היה ממש חולה ולא יכל להמשיך אחרי שבוע אז הוא הוחלף(הוא הוחלף בדיוויד סנדן שגם זכה... תבינו עד כמה מפגרת קארי... תאמינו לי אתם תלמדו לשנוא אותה...) כנראה שהעונה הם רצו עונה מותחת יותר שגם הצופים יוכלו להחליט מי ילמד באקדמיה מההתחלה... אני כל כך אוהבת את התוכנית הזאת שנראה לי שאני אשאר להתחלה של התוכנית... כל מיני פניות שאלות ובעיות בקשר לתוכנית.... אני כאן(בינתיים)

תשובות+עוד משהו...

בעונה הקודמת היו 12... והם ישר נכנסו לאקדמיה ומישהו היה ממש חולה ולא יכל להמשיך אחרי שבוע אז הוא הוחלף(הוא הוחלף בדיוויד סנדן שגם זכה... תבינו עד כמה מפגרת קארי... תאמינו לי אתם תלמדו לשנוא אותה...) כנראה שהעונה הם רצו עונה מותחת יותר שגם הצופים יוכלו להחליט מי ילמד באקדמיה מההתחלה... אני כל כך אוהבת את התוכנית הזאת שנראה לי שאני אשאר להתחלה של התוכנית... כל מיני פניות שאלות ובעיות בקשר לתוכנית.... אני כאן(בינתיים)

14מתן

New member
גם בעונה הקודמת זה היה ככה...

אני לא יודע אם בדיוק באותו הסגנון אבל הקהל בחר את מי להכניס ל"אקדמיה"

למעלה