מכתב פיטורין

מצב
הנושא נעול.

מיכל68

New member
מכתב פיטורין

מכתב פיטורין
הנני סטודנטית ובגלל המלגת לימודים לא רציתי שבעל הבית יוציא עלי תלוש. אני עובדת במקום העבודה קרוב ל-5 שנים וממוצע עובדת 60 שעות בחודש. הבוס שלי רוצה שאני יעבוד רק בימי שישי ולא בימי חול ולא הסכמתי הוא פיטר אותי אך בלי לתת לא שום זכות בגלל שאין לי תלוש משכורת. ביקשתי ממנו לפחות שישלם לי עבור הנסיעות של אותם שנים שלא שילם לי והוא לא מוכן לתת לי כלום. מה עלי לעשות ואיך עלי לפעול למרות שבפועל גם אני לא הייתי בסדר בגלל שלא רציתי שיוציא עלי תלוש?

שיר ורד

New member
להגיש תביעה לבית הדין לעבודה

מכתב פיטורין
הנני סטודנטית ובגלל המלגת לימודים לא רציתי שבעל הבית יוציא עלי תלוש. אני עובדת במקום העבודה קרוב ל-5 שנים וממוצע עובדת 60 שעות בחודש. הבוס שלי רוצה שאני יעבוד רק בימי שישי ולא בימי חול ולא הסכמתי הוא פיטר אותי אך בלי לתת לא שום זכות בגלל שאין לי תלוש משכורת. ביקשתי ממנו לפחות שישלם לי עבור הנסיעות של אותם שנים שלא שילם לי והוא לא מוכן לתת לי כלום. מה עלי לעשות ואיך עלי לפעול למרות שבפועל גם אני לא הייתי בסדר בגלל שלא רציתי שיוציא עלי תלוש?
להגיש תביעה לבית הדין לעבודה
תצרכי להוכיח שאכן עבדת שם ומה היתה משכורתך, ואז תהיי זכאית לפצויי פיטורים (במקרה שלך, שוה ערך ל 5 משכורות). אם תצליחי להוכיח, כי לא קיבלת החזרי הוצאות נסיעה תקבלי גם אותן. כנ"ל פדיון ימי חופשה ודמי הבראה , אם לא קבלת במהלך עבודתך. אם השופט ידע , כי את ביקשת שלא יוצא לך תלוש , כדי לקבל כספים שאינם מגיעים לך או כדי להתחמק מתשלום מס, הוא עשוי לשלוח מכתב לגוף שאותו ניצלת ולידע אותו על כך. רוב השופטים עצלנים ולא יעשו זאת, אך ישנם כאלו שיעדיפו לגלות אזרחות טובה, ולידע את המוסדות השלטוניים על הונאתם בידי האזרח הקטן והתחמן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה