מכתב נרגש

מכתב נרגש

לכבוד: חברי פורם מגלומניה הנדון: הודעה אחרונה לפני עיקול 1. אני קורא נלהב של פורומכם. 2. לאחרונה שמתי לב כי נפח ההודעות בפורום ירד פלאים. ומלבד כותבת אחת המתכתבת עם עצמה תחת שמות בדויים שונים לא נותר פה איש. 3. יש לציין כי הפורום, שהיה פעם מרווה ככוס מים מן הקישון, הפך לדלוח כמו יין נתזים מסוג "פנטזיה" שנשכח בשמש לכמה שעות. 4. כמו כן, מחובתי להזכיר כי מטרות הפורום הן כדלכמן : א. למצוא אהבת אמת בסביבה אישית אינטימית וגלוייה. ב. לשעשע אותי בלילות הקיץ הקרים. 5. כרווק מבוקש לא חיכיתי לכם ומצאתי אתר טוב יותר להכרויות. חפוז שמו. 6. יחד עם זאת בעיית השעשועים לא נפתרה. 7. אי לכך ובהתאם לזאת אני מודיע לכם שאם לא תתחילו לשעשעני כדובים הקשורים בקרקס ורוקדים לצלילי חלילו של המאמן הפקיסטני שלהם, אאלץ לשלוח לכל אחד מכם מעטפה ובה דג הקנדירו. לשימושו האישי. 8. ראו הוזהרתם 9. אגב, דג הקנדירו ושימושיו מזכירים לי את יצירת המופת של אנה-ליזה - "אגדת דג העין" רק בשינוי קל - "אגדת דג הזין". 10. אין תמונה היום. למה? ככה. 11. קישור והסברים: http://en.wikipedia.org/wiki/Candiru

תגובה מרוגשת

וואלה איך שאתה התרגשת אותי מאוד מאוד עם המכתב שהוא גילוי דעת הגיוני ועצוב ועשה ככה רע ללטיפה על הנשמה והלכה ובכתה ובכתה ובכתה ואני חשבתי שככה אם אתה באמת מסכן ועלוב נפש ובודד כמו אהוד ברק ואולי גם יש לך פלולה כמו שיש לו ואפילו אולי אני יקח אותך למכון בריאות ששם הגיעו ברזילאיות חדשות וגם לריסה שמה ונעשה חפלה ונשמח ונעשה קרנבל ונשתה פנטזייה ויהיה טוב ושלום עולמי. ותביא איתך גם את הדג של הקונדור שזה דג שעף כמו ציפור ומטיל ביצים של זהב ונמכור את הביצים ובג'ובות אנחנו נקנה אתר באינטרטן ונפתח אתר לכל מיני אנשים מכוערים שרוצים להכיר אנשים מכוערים אחרים ששמים שמה תמונות של אנשים יפים וזה הכל חרטא יעני עבודה בעיניים ובסוף הם נפגשים וככה הם בלב אומרים 'איזה חרטא האתר הזה והביאו לי מצורע עם כינים ושחין ומחלות עור שקופצות עליך' ואז הם מדוכאים ועריריים הולכים למכון שזה בעצם מכון שאנחנו בתחנו מהכסף מהביצים של הדג וככה אנחנו נעשה עוד כסף ועוד כסף ועוד כסף וככה אנחנו נקנה את הגוגל שזה באינטרטן איפה שכל האנשים רושמים כל היום SEX וYOUNG GIRLS וגם ג'ודי ניר שלום מוזס רושמים ואנחנו נכוון את כולם לאתר שלנו ואז נעשה עוד ג'ובות וככה נקנה לקפת חתן בהזמנה מבלארוס.

יא בטר יא בטר

איך שהאנאלי זה מלכלכת עליך ככה והכבוד שלך על הכביש מול החומוסיה של אבוי זייד וכל המזדות הגנובות עוברות עליו ועושות ממנו בית כנסת של כפר דרום.

טריפל

New member
אוסקוט יא לאטיף אוסקוט

1)תעל 2)ג'יב אל אוויה 3)אינזל מין סאיירה 4)יפתח אל באב 5)שוף אל תסריך 6)ל'אוון אינתי רייך? 7)כול כאלב ביג'י (הומו) ושלא תגיד שאין מאמץ לקיים כאן דיאלוג אה ותעשה טובה לאטיף, תעביר כאן איזה וויש אחרי שמסיימים כאן.

בוא בוא לכפר דרום היום בלילה

אנחנו נראה מי אינזל מן סאייארה ומי אינזל לו דם. וכל אחד יכול לראות בתגובה הבחדנית והגזעית והלא מוצדקת שלך שאתה היית ג'ובניק איבן ג'ובניק ומכרת בשקמ של הבסיס הציוני ורק למדת את המשפטים האלה בשפה הקדושה מאיזה פנקס שנפל ללוחם בושע ומרושע שהיה בא לקנות דם של ילדים בלשתינאים זכים וטהורים וכל אחד יודע שאחרי אינזל מין סאייארה צריך לרשום את הקול של הלטמה שהחייל הציוני נותן ברגישות ובנחישות ואתה לא כתבת את זה ולא בגלל שאתה יעני מנסה להסתיר את הבשעים שאתם עשיתם לעם הבלשתינאי יענו רק בגלל שאתה היית ג'ובניק מנייאק.

טריפל

New member
תרגיע לאטיף

כולה ציטטתי ממערכון של החמישיה הקאמרית ותראה כמה ארס משפריץ ממך. הפכת אותי לבחדן, גזעי, בושע והגרוע מכל - לג'ובניק מנייאק(אינשאללה). מזל שאמא הכריחה אותי לקחת שיעורי כינור עד כיתה ד'. אני יכול לנגן לך בזמן שאתה מתבכיין על מר גורלך. אולי נצא יחדיו לסיבוב הופעות ברצועה. עכשיו נשק לי איפה שרטוב ואני מבטיח בתמורה להוריד לך לטמה, על פי בקשתך. יא אהבל.

Ricca

New member
לאטיף..

שום כסף בעולם לא יקנה את החתן שיסכים ללכת עם קפת. לצערי אנחנו תקועים איתה.

וואלה

אני קראתי את התגובה הנוראה והמשפילה והבוגדנית שלך ומאוד הצטערתי לגלות שאני מאוד מאוד מסכים איתך.

Ricca

New member
תגיד לאטיף, אולי נעשה היכרות.

חוץ מהפאדיחה הקטנה עם החטיפה של קפת, אנחנו לא יודעים עלייך כלום. אתה ערבי אוריגינל או שיש בך גם איזה חלק בדואי (רבע, חצי, שלוש חמישיות)? יש לך שפם? ואולי עיניים כחולות? (פעם, מזמן, כשעוד התפרנסתי למחייתי ולא סתם חייתי על חשבון ההורים, בא אלי איזה לקוח בדואי עם עיניים יותר כחולות מהעיניים של בראד פיט. קראו לו מוהיר ולאחיו התאום קראו זוהר "שניינו זה אור חזק אבל קיבלנו שמות אחרים" והוא היה יפה.. בכל אופן, שאלתי אותו מאיפה הכחול בעיניים, והוא אמר שאיזה בריטי אנס את סבתא שלו. כשחושבים על זה, אם סבתא שלו נאנסה, לא היו אמורים לרצוח אותה? טוב, אולי קפת צודקת ואני באמת צריכה להפסיק לחשוב) אתה ג'ינג'י? (החברה הכי טובה שלי, הפנטזייה שלי זה להתאסלם לעבוד לגור במערה, ולהתחתן עם ערבי ג'ינג'י. בנתיים היא מחכה לסרן ולקנגו, וכמו שאמרו היהודים - הלהקה, לא העם - עוד ארון אחד) יש לך מתכון ללבנה? יש מצב שאתה יודע מה גורלה של מאזדה לנטיס לבנה מודל 96 מספר 35289564? מחכה בקוצר רוח לתשובתך, שלך, לריסה.

היכרות זה באתר של המצורעים

ואיך זה שאת יעני משחקת אותה לא מכירה ואני הייתי בא למכון כל בעם שלא היה עוצר בכפר ואפילו החברה שלך סווטה עם החוטיני בנתר שחור היתה אומרת לי 'לאטיף למה אתה תמיד הולך ללריסה?' ובוריס היה מוריד לה וואחד לאטמה ואומר לה לא להרגיז את הקליינטים. ואנחנו באמת לא עשינו היכרות יעני כמו שעושים אצלכם בקולטורה שאומרים יפה שלום ומחייכים ומתאמצים לא לגלות שהריח בה שלו זה כמו גז של סאדאם יא חביב אודרוב אודרוב תל אביב. אבל לי אין שפם למה ללאטיפה יש ואסור שאני גם יטבח לי שפם כמו סדאם יא חביב אודרוב אודרוב תל אביב יענו הילדים יתבלבלו ולא ידעו מי אמא ומי אבא ואני בכלל מכיר את מוהיר שהוא מהשבט של עייש ויש לו עיניים כחולות ויפות ומבריקות כמו סוהא שהיא יפה כמו מלאך ואני יעני באורגינל שלחתי אותו למכון והוא שקרן וכזאב וסבתא שלו לא נאנסה בכלל ולא נרצחה ואם היתה נרצחה איך היה בא לעולם ולא היה לו מכונת זמן לחזור לזמן שסבתא שלו לא נרצחה ואני עשיתי סמטוכה מכל הפיזיקה של של הברופסור הזה שהיה יושב בכיסא גלגלים וכאילו יש לו מכונה שמדברת בעצמה וכולם יודעים זה בלייבק. ואת לא צריכה להתחבא ולסבר כאילו יש לך חברה שהיא רק בדמיון שלך ואת בעצם יש לך פנטזייה לבוא ללאטיף במערה ולהתאסלם ולחיות איתו באושר ושלום עולמי וזה מאוד מאוד עושה לי טוף לשמוע שאת ככה חושבת ואני הייתי מזמין אותך אבל לאטיפה תקרא לאחים שלה ויהיה בלגאן ומכות ועניינים ואני חושב הכי טוב תשארי במכון וככה אנחנו נראה אחד את השני. ויש לי מתכון ללבנה שהוא מתכון עתיק מהימים של הנביא מוסא שהוא כתב בספר של הכופרים הכלבים איך עושים לבנה אסלית וככה הוא כתב שצריך לקחת טיט מהנחל של היאור וזה מערבבים עם התבן שזה יענו האוכל מה החמור אוכל וככה דורכים על זה עם הרגלים כל היום עד שהג'יפה של האצבעות יורדת ועושה ציבוי מבריק על הלבנה וככה בונים בירמידה אבל אני לא חושב בחורה עדינה כמוך יש לה עניין לעשות לבנה ולבנות כל מיני בירמידות יעני זה בכלל לא הולך היום. ואם את רוצה באמת לדעת איפה מאזדה של בוריס את צריכה לשאול את הקפת שהיא בכלל לא תמימה וישרה ומוצדקת והיא לא תענה לך יעני תגיד לך שהיא עסוקה ויש לה עבודה ובפאום ככה תגלי שהיא באינטרטן משחקת על הקו של האינטרטן ואוכלת בשטידות והיא תגיד שהיא לא יודעת על מה את שואלת ותנתק מהר ואת ישר תלכי ותגרדי את הצבע של הורוד של המכונית מזדה מודל 96 שיש לה וככה את תגלי איפה המזדה של בוריס.

קפת

New member
לא אגיב לכל דברי הבלע

וההשמצות. אתם, כולכם, תשמעו מעורך הדין שלי, בזמן ובמקום שיראו לנוכל הזה. והוא נוכל, שחבל על הזמן. ראו הוזהרתם. אני רק רוצה לדעת איפה עוד אפשר להשיג את הדג קונדילומה הזה, חוץ מאשר באמזונס, רחוק לי האמזונס, למה בעדה שלנו נהוג שרווקות מזקנות ומכוערות צריכות לגדל חיית מחמד. היבחוש גם יכול היה להיות חיית מחמד, גם כן. אבל הוא בא החודש פעמיים. אם הוא בא פעמיים, זה בטח בגלל שפיטרו אותו, או משהו, ויש לו יותר מדי זמן פנוי. לא טוב לי חיית מחמד עם יותר מדי זמן פנוי.

אני לא יודע בקשר לדג

אבל מן המפורסמות הוא שהקונדילומה נפוצה עד מאוד באברי הרבייה הזכריים של בני הבלייעל הערבים בכלל ובני תשפוכת השטן הפלשתינאים בפרט. הקונדולימה חיה במושבות מסביב לפי הטבעת שלהם כשהאוכלוסיה היותר מוחלשת של הקונדולימה והפחות מזיקה קבעה את משכנה מסביב לעולרה של הערלים בני השטן האלה. לכן אם בכל זאת תמצאי ערבי או כל סיטרא אחרא אחר מאותה קבוצ יחוס [עאלק יחוס] ותצליחי לשכנע אותו לעשות בך מעשה אוראלי או מעשה סדום ר"ל, הנה לך עוד דרך אחת להשיג קונדולימה. [אל תתבלבלי עם קונדליסה את אלה נתן למצוא על הכושים ולא אלה העבריים] נ.ב לא כל מה שיש לו כנפיים הוא באמת ציפור [תשאלי על רד בול] ולא כל מה שיש לו קשקשים הוא באמת דג. [תשאלי את אוחנה]

opoli

New member
מישהי קראה לי?

כי עוד לא הסדרנו את כל הנושא הזה של השכר טרחה והפעם אני לא יהיה מוכן לקבל סקס כתחליף שכן ידוע הוא כי לא נופלים פעמיים בפח או באותו החור ובפעם הקודמת אפילו את המע"מ לא מצצת לי

קפת

New member
לא

אבל בכל זאת באת, אללי. בפעם הקודמת, כזכור לך, ישבתי בגללך בכלא על עברות שאפילו לא הייתי חולמת לבצע. מילא אם היית מוציא אותי אשמה במה שכן חלמתי לבצע... גם ללריסה לא קראתי - אם לנסות לחזור לנושא הלא רלוונטי במיוחד של השירשור הזה - ובכל זאת היא חזרה. אני מודה: נכשלתי בתפקידי לייבש את הפורום הזה. מה שאני לא עושה, אתם חוזרים ובאים ומבקשים עוד. לדעתי אני צריכה להתפטר. אולי גם להסתפר. לצאת לפנסיה, להתאשפז על איזה חוף ים נידח ונטול אלקטרוניקה. להיכנס לחדר מרופד ולהשליך את המפתח. או אולי בכלל צריך להקפיא אותי ולהפשיר ביום שבו יוכח שקריוניקה היא מדע ולא סתם עוד הזיה מגלומנית.

luckycharm

New member
אל תלכי

כלומר עדיין לא אני מתרשם שאת סובלת* מבעייה, שקוראת לעצמה מוטיזם אקינטי. לא אלאה אותך בהגדרות רפואיות, אבל באופן כללי מדובר באנשים שנחזים** להיות עירניים. אני באופן אישי, באמת שאשמח אם תשארי עוד קצת. את נשמעת לי לא קוניפה בעליל. * כלומר, הקוראים סובלים **נחזים. אבל זה לא ממש כך :)

למעלה